Feriehuse i Noord-Brabant

Feriehus i Brabant Holland

Feriehuse i Noord-Brabant

Holland er en rigtig spændende feridestination, hvor der både er mulighed for spændende oplevelser i byerne, smukke naturoplevelser i det flade terræn og dejlige dage ved kysterne. Holland er også den oplagte kør-selv destination for jer, som gerne vil ud og opleve et andet land, men som ikke har lyst til at bruge al for meget af ferietiden på transport. 

En af regionerne i Holland, hvor NOVASOL udlejer ferieboliger, er Brabant. Brabant kommer fra udtrykket ”Brac bant” = en sumpet, øde region. Men i årenes løb er den barske og ugæstfri jord erstattet af naturlig skønhed, venlighed og en burgundisk indflydelse. I nærheden af vores sommerhuse i Nord-Brabant finder I forskellige byer og spændende attraktioner. Regionen grænser op til Belgien, så en smuttur over grænsen er også lige til.

Populære feriehuse i Noord-Brabant

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Noord-Brabant

Loading...

Feriehuse med pool i Noord-Brabant

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Noord-Brabant

Loading...

Oplevelser i regionens hovedstad

'S-Hertogenbosch er hovedstaden i Noord-Brabant. Byen er præget af gotiske bygninger, charmerende butikker og gode restauranter. På det smukke torv findes en sjælden brønd, som man kan gå hen over. Tag også på en sejltur på Binnendieze, en vandkanal , der tidligere blev brugt til, at levere vare til bindingsværkshusen. Den smukke St. Johns Cathedral er højdepunktet når det gælder den gotiske byggestil i Brabant og er helt bestemt et besøg værd.

Familie på ferie i feriehus

Forlystelsesparker i Noord-Brabant

Nord-Brabant har flere top attraktioner, som nemt kan nås fra feriehusene. Den mest berømte er forlystelsesparken Efteling. Denne park tilbyder mange fantastiske forlystelser for alle aldre. I Hilvarenbeek ligger Safari-park Beekse Bergen. Her kan I opleve de vilde dyr helt tæt på. Parken har også en stor legeplads, hvor ungerne kan hygge sig, mens de voksne nyder en lille pause. I den østlige del af Brabant ligger parken Hemelrijk med en dejlig indbydende sandstrand og en stor indendørs legeplads.

Regionen

Nord-Brabant er det perfekte feriemål, når det drejer sig om ferie i naturen. I nationalparken Biesbosch, kan I nyde naturen og vandet. Andre naturområder, såsom Het Groene Woud og Maashorst, bliver mere og mere populære. Ikke langt fra sommerhusene i Nord-Brabant findet også mange smukke landsbyer og i nationalparken Loonse en Drunense Duinen, kan I vandre i sandklitterne.

Familievenlig ferie i Brabant

Der er altså lagt op til en rigtig familievenlig ferie i Brabant, hvor alle aldre vil komme hjem med gode oplevelser. Glæd jer også til at nyde de private omgivelser i feriehuset eller lejligheden. Her er der tid til jer og til at holde den ferie, som I så længe har set frem til. Har I lejet et feriehus i Holland, så er der plads til alle og mulighed for at hygge sig sammen enten i huset stue eller på terrassen, når solen er fremme.

Feriehus-ferie er for alle, for ferieboliger findes i alle variationer og prisklasser. Så saml familien til en ferie fuld af nærvær, tag ægtefællen i hånden og nyd et ferieophold for to eller inviter vennerne med på en forlænget weekend med god mad og tid til gode grin. Hos NOVASOL finder I nemt ferieboligen som passer til jeres ønsker.