Feriehuse i Zeeland

Provinsen Zeeland er en attraktiv region med masser af hav og smukke øer. Det fascinerende landskab med de åbne vider, giver en følelse af ro og fred. Overalt møder hav og land hinanden. Hver ø har deres helt egne traditioner, dialekt og nationaldragter. Et dejligt område, for en ferie i Holland, hvor der både er rig mulighed for at besøge de hollandske kyster og få spændende oplevelser i byerne omkring feriehuset.

Hollandsk landsby

Populære feriehuse i Zeeland

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Zeeland

Loading...

Feriehuse med pool i Zeeland

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Zeeland

Loading...

Seværdige Middelburg

Middelburg er en lille, man meget attraktiv by, som ikke ligger ret langt fra vores feriehuse i Zeeland. Med sine over tusinde mindesmærker er det nærmest en mindesmærkeby i Holland. Byen har et smukt kloster, som i dag er et museum. Ved klostret kan I se ”Lange Jan”, som er et af de højeste kirketårne i landet. På markedspladsen kan I beundre det flotte rådhus, mens I får jer en kop kaffe eller en is. Vi anbefaler også at I besøger den ottekantede kirke og øst havnen.

Pige på strand sommerferie

Familieoplevelser i forlystelsesparker i Zeeland

I Zeeland anbefaler vi, at besøge ”Delta Park Neeltje Jans“ som er en temapark med vandlegeplads, orkansimulator, bådture og shows med sæler og søløver. Her er også udstillinger, der handler om oversvømmelserne i 1953 og Deltawerken. Endvidere kan I besøge akvariet og stranden - for når solen er fremme, er det bare med at udnytte det og få dyppet tæerne i havet.

Charmerende byer - hav og nationalpark

Når I holder ferie i Zeeland, bør I absolut også besøge de charmante havnebyer Zierikzee og Bruinisse. Et besøg i den gamle bydel af Zierikzee er heller ikke uinteressant. Oosterschelde er den største nationalpark i Nederlandene. På grund af mangfoldigheden under vandet, er Oosterschelde meget populæt hos dykkere. Ofte tager dykkerne til områderne Stavenisse og Wissenkerke.

NOVASOL service i hele Europa

Når I vælger at benytte jer af sommerhusudlejning til jeres ferie, så får I altid NOVASOLs service med, også når I lejer en feriebolig i udlandet. Når I lejer et feriehus i f.eks. Holland, så skal I typisk hente nøglen direkte ved feriehuset, modsat i Danmark, hvor I typisk henter nøglen til sommerhuset på et lokalkontor, hvor medarbejderne også kan hjælpe med svar på diverse spørgsmål. I udlandet bliver I mødt af enten ejeren eller en kontaktperson ved feriehuset og budt velkommen indenfor. Skulle I, i løbet af ferien, få behov for at kontakte NOVASOL, så er vores kundeservice kun et opkald eller en mail væk.