Feriehuse på den hollandske kyst

Et feriehus i Holland på den hollandske kyst byder på en ferie I sent vil glemme! Den samlede kystlængde er på 523 kilometer, og dette er uden Vadeøerne, der er helt omgivet af havet. Størstedelen af kysten ligger ud til Nordsøen, hvor resten løber langs Vadehavet. For et feriehus lige ved havet, bør I bestemt overveje en af vores mange ferielejligheder og feriehuse på den hollandske kyst.

feriehuse på den hollandske kyst

Populære feriehuse i Hollandsk kyst

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Hollandsk kyst

Loading...

Feriehuse med pool i Hollandsk kyst

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Hollandsk kyst

Loading...

De bedste destinationer på den hollandske kyst

Den hollandske kyst byder på nogle af de bedste turistdestinationer i Holland. Hvert år rejser næsten 2 millioner gæster på ferie i nærheden af eller på den hollandske kyst ved de mange campingpladser, ferieparker, i feriehuse eller lejligheder ved havet. Det er ideelt at leje et feriehus eller en ferielejlighed på den hollandske kyst når vejret er godt og solen står højt på himlen. Her kan I nemlig solbade, hoppe i bølgerne og kaste jer ud i et hav af vandsportsaktiviteter. Børn vil elske en ferie på stranden i Holland, hvor de kan bygge sandslotte, leje i vandkanten, flyve med drager og selvfølgelig nyde solens varme blandt meget andet! En eller flere dage på stranden sikrer en god ferie for hele familien i et feriehus i Holland. Nedenfor er en lidt info omkring de bedste destinationer på den hollandske kyst, hvor I kan leje et sommerhus eller en ferielejlighed.

Vadeøerne

De såkaldte vadeøer er fuldstændigt omringet af vand og tilbyder derfor mange kilometer strand i nærheden af jeres feriehus. Uanset om I vælger at leje et feriehus på Texel eller på en af de frisiske øer (Vieland, Terschelling, Ameland, Schiermonnikoog), så kan I glæde jer til en ferie lige ved havets bølger.

Callantsoog

Callantsoog ligger i norddelen af provisen Noord Holland og byder på en hyggelig badeby med fantastiske sandstrande. På de rene sandstrande kan både børn og voksne nyde godt af sandet og vandet. I finder også en surferskole på stranden, hvor ældre børn og voksne kan prøve kræfter på surfbrættet. Selve Callantsoog ligger lige bag klitterne og byder på flere butikker og restauranter. Byen er i gåafstand fra jeres feriehus, der typisk har havudsigt og alle faciliteter hjertet kan begære.

Ijmuiden

Ijmuiden er en havneby der befinder sig ved munden af Nordsøens kanal til Amsterdam. Hvis man beder 100 hollændere om at nævne tre badebyer, vil Ijmuiden syndsynligvis ikke komme på listen, men ikke desto mindre er dette en fantastisk destination langs den hollandske kyst. Ijmuiden er den største fiskerihavn i Europa og byder også på den største fiskeauktion i Holland. Hvis I ønsker en god bid at spise, så er I kommet til det helt rigtige sted! Ijmuiden byder endvidere på det største slusekompleks i verden, samt et inblik i historien fra Anden Verdenskrig. I de forskellige bunkere bag klitterne kan I opleve et stykke af denne historie. Også på stranden er der massere plads til vind- og vandsport, så I kan nyde en ægte badeferie i Holland.

Zandvoort

Især efter Anden Verdenskrig voksede turismen i Zandvoort stærkt, og på dagen idag vælger mange mennesker stadig at tilbringe deres ferie her ved havet. Langs den fine strandpromenadefinder I strandhytter og pavillioner, hvor I kan slå base og nyde en herlig dag i sandet og i havet. Fra jeres feriehus har I ikke langt til den fantastiske sandstrand, hvor I kan nyde solens stråler og få en forfriskende dukkert. Pavilionerne og strandhytterne bliver fjernet om vinteren, men står klar til brug igen når de første solstråler strejfer sandet om foråret.

Noordwijk aan Zee

Noordwijk aan Zee tiltrækker med strand og et hav af fede attraktioner i nærområdet. I den gamle fiskeriby finder I hyggelige caféer og restauranter, som er fyldte det meste af året. Byen hører til et af landets rigeste kommuner, hovedsageligt grundet turismen i området. I løbet af året afholdes der forskellige arrangementer på boulevarden omkring fyret, som I kan deltage i fra jeres feriehus i Holland. Den nærliggende by Katwijk aan Zee er bestemt også et besøg værd, når I vælger at holde ferie på den hollandske kyst.

Scheveningen

Scheveningen er nok den mest berømte og populære badeby på den hollandske kyst. Naturelskere kan vandre i klitterne og langs stranden og nyde naturskønheden og det skønne sommervejr. På byens boulevard finder I gode muligheder for at shoppe og spise, når lysten trænger på. I bør bestemt også besøge Sea Life, hvor I møder de sjoveste og skøreste fisk – en oplevelse som børnene helt sikkert vil elske.

Ouddorp

På spidsen af den hollandske kyst ligger badebyen Ouddorp. Her spiller naturen en vigtig rolle, da cykling og vandreture er specielt populære i dette område, hvor kitesurfing og andre former for vandsport også træder til. På den fantastiske strand kan I boltre jer i sandet og nyde en drink på strandpromenaden.

Hoek van Holland

Hoek van Holland byder på en enestående beliggenhed i retning mod Rotterdam. Med stranden, de mange klitter og havet vil et feriehus i Hoek van Holland danne den perfekte base til alle slags aktiviteter. Her kan I dyrke alt fra surfing og kajaksejlads til vandring og cykling langs kysten eller i baglandet. Her finder I masser af muligheder for at nyde et godt måltid eller en shoppetur. Hvis I rejser med ældre børn eller selv vil nyde godt af mulighederne, byder Hoek van Holland på mange spændende muligheder senere på aftenen.

Cadzand

I Zeeland er Cadzand en af badebyerne, hvor man kan kombinere strand, shopping og et hyggeligt bymiljø. Her kan I tilbringe afslappende dage på stranden, hvor I også kan tage tøflerne på og nyde naturskønheden på en vandretur langs havet. En spadsertur langs boulevarden kan også anbefales, hvor I kan shoppe i de mange forretninger eller nyde en drink på en terrasse. Med et feriehus på den hollandske kyst kan I nyde badeglade feriedage og spændende attraktioner uanset hvor I tager hen!

Badeferie i Holland

Ferie med hund på den hollandske kyst

På jeres ferie på den hollandske kyst er det skønt at få sig en forfriskende dukkert i havet. Hvis I gerne vil tage jeres firbenede ven med på badeferie, er dette selvfølgelig en mulighed hos NOVASOL! I kan gå lange ture på stranden eller nyde smukke ture i det naturskønne bagland sammen med jeres hund. I vores feriehuse på den hollandske kyst er det dejlig nemt af medbringe sin hund – og der er ingen ekstra omkostninger! Størstedelen af vores feriehuse i Holland er husdyrvenlige, I skal blot huske at vælge husdyrvenlige feriehuse i søgekriterierne øverst på siden. Med et husdyrvenligt feriehus i Holland kan I rigtigt glæde jer til en fantastisk ferie med hele familien!

Ferie med hund Holland

Jeres feriehuse på den Hollandske Kyst

I nærheden af de mange badebyer og strande på den hollandske kyst finder I et bredt udvalg af feriehuse og ferielejligheder, som står klar til jer. En ferie i et feriehus giver jer den ekstra frihed, man har brug for på en ferie.  Her bestemmer I nemlig 100% selv den daglige rutine, og I kan vælge at slappe af i feriehuset eller tage på en dagsudflugt til en af områdets mange attraktioner og seværdigheder. Selv hvis I vælger at leje et feriehus på den hollandske kyst i en anden sæson end sommersæsonen, så vil I opleve, at her er meget at lave!