Feriehuse i Eindhoven

NOVASOL er stolte over, at kunne tilbyde nogle af de mest luksuriøse sommerhuse i Holland. Med et af vores sommerhuse bliver dit ophold i Eindhoven en succes. Eindhoven er en spændende by med en skøn blanding af historie med et moderne præg. Når I skal på ferie i det sydlige Holland bør I bestemt overveje at leje et af vores feriehuse i Eindhoven, hvor der venter et hav af oplevelser.

Feriehus i Holland

Oplevelser fra et feriehus i Eindhoven

Eindhoven er den femtestørste by i Holland og den største by I kommer forbi på ferie i Noord-Brabant. Byen har lidt mere end 210.000 indbyggere og er en spændende blanding af det historiske centrum og state-of-the-art by. Den skriftlige historie i Eindhoven i Brabant startede i 1232, da Hendrik van Brabant tildelte byens rettigheder. Eindhoven er idag kendt som centrum for teknologi og design og var fødselsstedet for elektronikfirmaet Philips for over 100 år siden, der har bygget stadionet til PSV Eindhoven. Byen er moderne med høje etagebygninger, spændende arkitektur og mange aktiviteter, mens lokalbefolkningen aldrig har glemt sin historiske position. Med et af vores feriehuse i Eindhoven bør I besøge museet Van Abbemuseum, der fokuserer på moderne kunst og design men også har værker fra Picasso, Kandinsky og Chagall. Det kan også anbefales at tage nordpå og opleve det gamle industri område Strijp-S, der idag byder på designbutikker og gode restauranter.

Feriehuse i Eindhoven

Feriehuse i Eindhoven

NOVASOL tilbyder har hyggelige og rummelige feriehuse i Eindhoven til alle, der planlægger at rejse til Holland på deres ferie. I kan leje alt fra ferielejligheder til luksus feriehuse i udkanten af byen. Vi er sikre på at I kan finde et feriehus, der kan tilfredsstille alle jeres krav og behov. Når I lejer et feriehus fra NOVASOL, kan I være sikre på at få den højeste kvalitet indkvartering. Alle vores feriehuse er grundigt kontrolleret af vores betroede medarbejdere, og kun de allerbedste huse frigiver vores kvalitetskontrol. Således kan vi garantere, at de ydre rammer er perfekte - det er op til jer at supplere dem.