Feriehuse i Den Oever

Den Oever i Holland er et af vores bedste feriemål. Med NOVASOL sommerhusudlejning kan I også opleve den skønne gamle by Den Oever og de omkringliggende områder. Det koster ikke en formue at leje en skøn feriebolig.

Hyr hus i Den Oever och njut av vackra omgivningar

Populære feriehuse i Den Oever

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Den Oever

Loading...

Feriehuse med pool i Den Oever

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Den Oever

Loading...

Sommerhusudlejning i Den Oever

Den Oever er en fantastisk idyllisk lille landsby, der ligger ved den vestlige side af det store dige Afsluitdijk. Beliggenheden lige ud til Ijsselmeer betyder, at her er utroligt gode bademuligheder, der er som skabt for de mindste.

NOVASOL kan nu tilbyde alle skønne feriehuse i landsbyen Den Oever, som er beliggende i Nord Holland. Her skal man holder ferie, hvis man er til fredfyldt idyl og skønt badevand - og hvem er ikke det?

Den Oever er hjemsted for tre af de fem sluser, der leder vandet fra IJselmeer ud i Wadden havet. Det er et utroligt spændende syn at se vandmasserne blive fordelt gennem slusesystemet - en oplevelse især børnene sætter pris på. Derudover byder byen på en af landets bedst bevarede vindmøller. Midt i byen ligger møllen De Hoop fra 1654, som indenfor de seneste år er blevet totalt renoveret.

Med et sommerhus fra NOVASOL kan I tage på rejse uden at skulle bekymre jer om, om huset lever op til den standard I forventer. Vi har på forhånd kontrolleret alle husene, og kun ferieboliger, der lever op til vores høje kvalitetskrav slipper igennem til vores kunder.