Feriehuse i Alkmaar

Alkmaar er et af de fineste og mest spændende områder i Holland med mange aktiviteter for unge og gamle. Hos NOVASOL finder du billige og attraktive feriehuse i Alkmaar.

Hollandsk Alkmaar ligger på en halvø i den nordlige del af landet. Området er gammel havbund, der blev angrebet for mange år siden. Her finder du nogle af landets bedste badestrande og masser af aktiviteter, kultur og servering.

Alkmaar nord for Holland er et meget pitoresk sted med mange hyggelige landsbyer og gårde. Vi har ferieboliger i områdets bedste feriebolig. På NOVASOL finder du både det luksuriøse hus med spa eller swimmingpool og det mere almindelige lidt billigere hus. Nyd en perfekt ferie i Nord-Holland!

Når man besøger Alkmaar, bør man ikke gå glip af det traditionelle ostemarked, der går tilbage til 1365. I dag er det landets eneste resterende ostemarked, som er åbent hver dag til 22:00 hver sommer.

I årenes løb har vi specialiseret os i, at leje feriehuse i hele Europa - og NOVASOL kan i dag tilbyde dig feriehuse, villaer og lejleigheder i  hele Europa.

Upplev Nederländernas vackra natur genom att hyra ett hus i Alkmaar

Populære feriehuse i Alkmaar

Loading...