Feriehuse i Emmen

Ferie Emmen

Feriehuse i Emmen

Et feriehus omkring Emmen i Holland, tilbyder jer et bredt udvalg af feriemuligheder. Emmen selv har meget at tilbyde, men også i de omkringliggende byer og naturområder, er der meget at se og gøre. Besøg f.eks. dyreparken i Emmen, som er en interessant oplevelse for både børn og voksne. Her kan I se dyr fra hele verden. I nationalparken Dwingelderveld får I chancen for at beundre den smukke hedelandskab og det rige fugleiv. I kommer nemt rundt på både cykel og med vandrestøvler på.

Emmen ligger i området Drenthe, så derfor skal I søge under ferieboliger i Drenthe, når I gerne vil være tæt på Emmen.

Ferieoplevelser i Emmen

Emmen er byen for alle dem, der søger en dejlige ferie i Holland. Emmen tilbyder et bredt udvalg af dejlige sommerhuse i landet. Emmen er med sine 109.000 indbyggere den største by i provinsen Drenthe, og i dag et eksempel på en moderne hollandsk by. Udvidelsen af byen begyndte efter Anden Verdenskrig og en meget klar planlægning og struktur har gjort det til en meget velfungerende by, med en dejlig atmosfære. I byen kan I se mange smukke, historiske bygninger, såsom katedralen, som daterer sig tilbage til middelalderen. Udover dette er Emmen også kendt for mange interessante museer og gode shoppingmuligheder. NOVASOL tilbyder dig en bred vifte af feriehuse omkring Emmen, som giver jer det perfekte udgangspunkt for en oplevelsesrig ferie.

Ferieboliger i Drenthe

I Drenthe kan I vælge blandt alle former for ferieboliger, så I kan nok også finde enten et feriehus eller en ferielejlighed der matcher jeres ønsker og behov bedst. I kan også vælge om I vil bo i en såkaldt feriehusby eller om I vil leje et mere privat beliggende feriehus. Er brugen af internettet vigtigt for jer når I er på ferie, så skal I blot markerer dette når I laver jeres søgning, så får I ferieboliger med internet frem. Disse feriehuse er markeret med symbolet Internet eller Internet Plus. Tag et kig på hele NOVASOLs tilbud og vælg jeres ideelle feriebolig i Holland.