Ferieboliger i Drijber

Har I bestemt jer for at holde ferie i eller omkring Drijber i Holland, så bestemmer I helt selv hvilken grad af luksus og komfort jeres feriebolig skal indeholde. I NOVASOL udvalg af ferieboliger finder I alt fra store til små somemrhuse til hyggelige lejligheder. Er I fan af enkelhed, så kan I vælge et 2-stjernet feriehus. Hvis I foretrækker luksus og omfattende faciliteter, så skal I vælge et 4 eller 5 stjernet sommerhus eller lejlighed. Kryds jeres ønsker af i søgeboksen her på siden og de feriehuse, der matcher jeres forventninger, vil komme frem. Når I gerne vil finde ferieboliger i Drijber, så skal I kigge på vores ferieboliger i Drenthe provinsen.

Ferie i Drijber

Feriehuse med frihed

Drijber i provinsen Drenthe, er en landsby beliggende i smukke omgivelser. Landsbyen tæller omkring 5.000 indbyggere og er derfor det ideelle sted for en rolig og afslappet ferie. Ved at leje et af NOVASOLs feriehuse i området, får I det ideelle udgangspunkt for en rolig og afslappet ophold midt i naturen. Feriehuse og ferielejligheder i Drenthe er de senere år blevet meget populære. Tidligere var denne region mere eller mindre overset, men heldigvis har dette ændret sig, så nu er mange feriegæster som nyder dette smukke område. Drijber ligger tæt på Hoogeveen, der med sine 50 000 indbyggere giver et bredt udvalg af aktiviteter til ferien. Det er rigtig dejligt at leje en feriebolig i Holland. dels fordi der er mange spændende udflugtsmål, byer og en smuk natur, men også fordi det er i behagelig køreafstand fra Danmark, særligt for familier med mindre børn.

Ferieoplevelser i Drijber og omegn

I området omkring Drijber finder I Nationalparken Dwingelderveld. Hvis I medbringer jeres egne cykeler til ferieboligen i Drenthe, kan I nyde lange cykelture rundt i dette smukke naturområde. Hvis I tilfældigvis er i Drenthe området i løbet af august, vil I blive fascineret af skønheden fra den blomstrende, lilla hede. I byerne Assen, Meppel og Emmen, kan I nyde en dag med sightseeing rundt i byerne hyggelige gader. I alle byerne er der flere forskellige museer og spændende seværdigheder. Rejser I med børn, vil det helt være et hit at besøge de to lokale forlystelsesparken Plopsaland i Coevorden og det indendørs legeland Speelstad Oranje. Har I brug for hjælp til at finde det helt rette feriehus i f.eks. Drijber, så er I altid velkomne til at kontakte NOVASOL. Vi har eget kontor i Holland, og kan derfor altid få hjælp fra vores medarbejdere i Holland.