Feriehuse i Winterswijk

NOVASOL tilbyder skønne og velindrettede sommerhuse i Winterswijk, der blot venter på jer. Men skynd jer, for Winterswijk i Holland er et populært sted. Hos NOVASOL har vi sommerhusudlejning i Winterswijk til ferie hele året rundt til mange forskellige priser.

Ferie i Winterswijk

Populære feriehuse i Winterswijk

Loading...

Sommerhusudlejning i Winterswijk

Winterswijk er en historisk by med rødder helt tilbage til den tidlige middelalder. Frem til slutningen af 1800-tallet var byen ret isoleret, men en ny vej bragte den ind i den moderne tid. I dag er byen mest kendt for sit populære ferieområde og sin store tekstilindustri.

NOVASOL Feriehusudlejning har nogle af de mest attraktive ferieboliger i Winterswijk i Holland. Her holder mange af landets mest kræsne feriegæster deres ferie, netop fordi byen har så meget at byde på.

Store dele af befolkningen i Winterswijk emigrerede i slutningen af 1800-tallet til Michigan i USA, hvor man stadig kan finde mange efterkommere med tilknytning til det gamle land. Men adskillige familier valgte at blive i dette skønne område, hvor man i dag kan finde familier, der kan trække en lige linie tilbage til slægtninge fra 1200-tallet.

Udbuddet af ferieboliger i Gelderland, som er den provins Winterswijk ligger i, er stort. Så får I lyst til at vende tilbage til området, så kan I nemt finde et andet feriehus i området 

NOVASOL er et af Danmarks mest velrenommerede udlejningsfirmaer af sommerhuse og ferieboliger. Gennem årene har vi hjulpet tusinder af tilfredse kunder med at få opfyldt deres ferieønsker. Vores bedste anbefaling er, at kunder kommer igen og igen... og igen.