Husbåde i Holland

I hele Holland er der masser af kanaler, hvor husbåde af alle slags ligger til ved kanten og sejler rundt på de mange vandveje.

Holland er for mange destination nr. 1, når det handler om at holde ferie på en husbåd. I hele Holland er der masser af kanaler, hvor husbåde af alle slags ligger til ved kanten og sejler rundt på de mange vandveje. I Holland er der også flydende feriehuse på vandet. Det er feriehuse som står på pæle i vandet. I behøver altså ikke være stærke søfolk, for at holde en ferie lige midt på vandet. I de flydende feriehuse i Holland får I den maritime stemning samtidig med, at I kan tage rundt og opleve området omkring jeres feriehus.

Husbåde i Holland

Feriehuse på vandet

En ferie bliver noget ganske særligt, når vandet står lige op til terrassen eller når I kan hører vandets klukken, når I er gået til køjs. At holde ferie tæt på vand, giver altid lidt ekstra ro. Det blide bølgeskvulp og de skønne naturoplevelser, som udspiller sig lige udenfor jeres feriebolig, er med til at sætte den helt særlige stemning.

Når der holdes ferie lige ved eller på vandet, er der også gode muligheder for, at dyrke lystfiskeriets mange glæder. Fra husbåden kan I kaste snøren i vandet, læne jer tilbage og bare vente på dagens fangst. Hurtigt går der en time eller to, hvor I har fået slappet godt af, og pludselig er der bid på krogen. Dagens fangst kan I tilberede på husbåden og spise det dejlige måltid på dækket – det er ferieoplevelser som sætter sig fast i hukommelsen.

Ferie på vandet i Holland

Ferie på husbåd i Holland

Fra mange af de flydende feriehuse er det også muligt at hoppe i vandet, lige ved siden af feriehuset. På de varme sommerdage i Holland, er det helt genialt, især for familier med børn. Mens ungerne hygger sig i vandkanten, kan forældrene sidde på terrassen og holde øje med vandlegene. Måske bliver en frisk morgensvømmetur også et fast indslag i ferien?

Drømmer I om at være kaptajner på egen båd eller vil I gerne prøve den gennemførte ferie ved vandet, så tag et kig på NOVASOLs udvalg af husbåde og feriehuse på vandet – I vil med garanti blive fristet til, at prøve denne særlige form for feriehusudlejning.