Feriehusbyer og ferieparker i Holland

Hver feriehusby eller feriepark byder på forskellige ferieboliger, omgivelser og aktivitetsmuligheder. Feriehusbyerne er ligeledes fordelt i hele Holland – fra nord til syd – ved kysten og inde i landet.

I de smukkeste regioner i Holland finder I mange forskellige feriehus-byer. Ikke to af disse ”byer” er ens - hver feriehusby eller feriepark byder på forskellige ferieboliger, omgivelser og aktivitetsmuligheder. Feriehusbyerne er ligeledes fordelt i hele Holland – fra nord til syd – ved kysten og inde i landet.

Feriehusparker i Holland

Feriehusbyer og Ferieparker i Holland

Loading...

Ferie med frihed i en feriehusby

Feriehusene tilbyder jer en privat ramme for jeres ferie i Holland, hvor I selv kan planlægge dagene med det, som I bedst kan lide. Tag på turen ud i området til de forskellige attraktioner eller hop på cyklerne og sus ud af de flade hollandske veje. Valget er jeres. I feriehusbyerne er det også nemt at få tiden til at gå, og der er gode rammer for, at både børn og voksne kan få en dejlig ferie.

Feriehusene og ferielejlighederne ligger nær hinanden, og er derfor et rigtig godt sted at holde ferie, hvis I rejser flere familier sammen. I kan bo hver for sig, og nemt mødes når I gerne vil hygge jer sammen eller for at grille og spise sammen. For børn er det også fedt at holde ferie i en feriehusby eller feriepark. Der vil ofte være forskellige aktiviteter, legepladser og pools, hvor de kan give den gas og møde nye legekammerater. Det er dejligt nemt for alle og der er aldrig langt hjem til feriehuset eller ferielejligheden for at hente forfriskninger eller for at snuppe en lille middagslur.

Ferie i Holland

Feriehusbyer i Holland til forelskelse

Der er som nævnt mange ferieparker i Holland og NOVASOL udlejer ferieboliger i en stor del af dem. Så er det blot at finde ud af, om I skal holde ferie det ene eller det andet sted…. I kan jo også starte ét sted og bevæge jer rundt til flere forskellige feriehusbyer i løbet af jeres ferie, for Holland er dejligt nemt at komme rundt i og afstandene ikke store. Måske bliver I eller måske er I allerede fans af de hollandske ferieparker, også er det jo bare at besøge en ny park til næste år, og næste år og næste år igen. Der er så mange at vælge blandt, at de næste mange ferier vil være på plads for jer.