Sommerhus Dråby Strand

Lej sommerhus i Dråby nær stranden

Sommerhus Dråby Strand

På Jyllands næsetip, kan I leje et sommerhus, i den vidunderlige lille ferieperle Dråby. Det fredelige sommerhusområde ligger helt ned til den dejlige Dråby Strand. Når I vælger et sommerhus i Dråby, bor I midt i naturen, omgivet af glitrende hav, bølgende marker og flotte skovområder. I er desuden kun en kort køretur fra Ebeltoft og alle Djurslands mange seværdigheder og attraktioner. Selve Dråby er en lille, fredelig landsby med stråtækte huse og en smuk, gammel kirke. Her står tiden stille i en atmosfære af ro og fred.

Populære feriehuse i Dråby

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Dråby

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Dråby

Loading...

5 gode grunde til at leje sommerhus i Dråby

 • Den skønne badestrand ved Dråby Strand ligger tæt på sommerhusene

 • I har den enestående natur lige uden for døren

 • I holder ferie tæt på Ebeltofts brostensbelagte gader

 • I får fred og ro – ideelt til afslapning

 • I får kort afstand til masser af attraktioner og seværdigheder i nærheden

Lej sommerhus i Dråby nær gode attraktioner

Lej sommerhus ved den skønne Dråby Strand

Den næsten fire kilometer lange sandstrand med småsten, er en dejlig badestrand med relativt få besøgende. Her finder I let en plet helt for jer selv. Langs Dråby Strand ligger græs- og blomsterenge til hygge og leg. Der løber en grusvej langs hele stranden, hvor I let kan finde et sted at parkere. Vandet bliver relativt hurtigt dybt og der kan være bølger. Ved Dråby Strandcamping findes der kiosk og toiletter.

Sommerhus ved Dråby med udsigt

Aktiviteter nær jeres sommerhus i Dråby

Den vidunderlige natur er helt ideel til udendørs aktiviteter. Snør vandrestøvlerne og begiv jer ud i det blå. Der findes et utal af smukke vandreruter på Mols – også i direkte nærhed af jeres sommerhus. Oplev f.eks. det skønne moseområde Gungerne, eller gå på opdagelse i Nationalpark Mols Bjerge. I har også mulighed for at udforske naturen på cykel eller til hest. På Djursland findes der desuden flere gode golfbaner, masser af gode fiskepladser og put and take søer, så her er der også noget for lystfiskeren. På havet kan I wind- eller kitesurfe.

5 fede attraktioner tæt på Dråby

 • Djurs Sommerland med et hav af sjove forlystelser for store og små

 • Ree Park hvor I kan møde de vilde dyr i smukke omgivelser

 • Kattegatcentret med nuttede sæler og vilde hajer

 • Fregatten Jylland der emmer af søfartshistorie

 • Nationalpark Mols Bjerge med enestående naturoplevelser

Udflugter fra jeres sommerhus i Dråby

Der er så utrolig meget at se og opleve, når I lejer sommerhus på Djursland. Fra jeres sommerhus i Dråby kommer I hurtigt til Ebeltoft, som er en af Danmarks mest charmerende købstæder. I kan slentre en tur i de små brostensbelagte gader, gå på opdagelse i de mange sjove butikker og nyde en kop kaffe eller et glas vin på en fortovsrestaurant. I Ebeltoft finder I også Glasmuseet, med en spændende udstilling og mulighed for at købe glaskunst.

Tag på en cykeltur til Elsegårde, der ligger 6 kilometer fra Dråby og nyd en stille stund ved byens gadekær. På Gl. Estrup Slot kan I mærke historiens vingesus i de gamle sale og den smukke slotspark. Besøg også Kalø Slotsruin, hvor I vandrer på diget ud til den gamle ruin. Endelig ligger Aarhus med et utal af attraktioner og seværdigheder mindre end en times kørsel fra Dråby.

Sommerhus i Dråby i børnehøjde

Børn elsker at komme i sommerhus i Danmark! Her der nemlig masser af tid til at hygge sig sammen, lege, bade og spille bold i haven. På Djursland finder I samtidig masser af sjove, børnevenlige attraktioner som Djurs Sommerland, Ree Park, Kattegatcentret og Fregatten Jylland.

Inden I sætter kursen mod det lejede sommerhus i Dråby, så tag et kig på de forskellige kundefordele, som NOVASOL kan tilbyde jer. I kan nemlig få rabat på flere forskellige rigtig gode attraktioner i nærområdet.

På Karpenhøj Naturcenter kan familiens yngste gå på opdagelse i naturen og snitte, snorkle eller fiske. I Munkholm Zoo kan I klappe geder, køer og kattekillinger, samt hilse på lamaerne og ride en tur på pony. Endelig er stranden jo lige i nærheden, hvor I kan bade, sole, bygge sandslotte, samle muslinger og flyve med drage. Sommerhusferie er ferie i børnehøjde.

Sommerhusudlejning i Dråby

Der findes sommerhuse i alle størrelser og prislejer i Dråby, så I finder let et sommerhus, der passer til jer.  

 • Sommerhus med havudsigt: Start dagen med at lade blikket hvile på det glitrende hav og nyd lyden af bølgerne brus.

 • Sommerhus med egen pool: Tag en dukkert præcis når det passer jer. Det perfekte valg for vandehunde og badenymfer.

 • Sommerhus med hund tilladt: Hvis familien har hund, vil I sikkert gerne have den med på ferie? Det er ikke noget problem, I vælger bare et sommerhus hvor kæledyr er tilladt - det helt gratis.

 • Store sommerhuse: Er I flere generationer eller en gruppe venner der holder ferie sammen? Hos NOVASOL finder I sommerhuse med plads til flere familier.

 • Sommerhuse med spa:  Både store og små vil elske en hyggestund i et spabad. Det er ren luksus at sænke sig ned i det lune, boblende vand og slappe helt af.

Sommerhus i Dråby - hele året

I kan leje sommerhus i Dråby hele året hos NOVASOL. Hver årstid har sin egen charme og med byer som Ebeltoft og Aarhus tæt på, er der masser af aktiviteter året rundt. Måske vil I samle familien i påsken? Holde en efterårsferie med traveture langs vandet og masser af hyggestunder i stearinlysets skær? Eller bare afsted på en forlænget weekend i tosomhed, hvor romantikken er i højsædet?

I kan vælge sommerhusudlejning i Danmark hele året og præcis så længe som det passer jer. Skal det være en uge eller bare et par dage? Det er op til jer. Sommerhusudlejning er nemlig lig med en ferie med masser af frihed. 

Velkommen til sommerhusferie i Dråby.