Sommerhus i Ebdrup

Det lille sommerhusområde Ebdrup ligger centralt placeret på Djursland med hele den skønne halvø for fødderne. Her er I rigtig tæt på flere af Østjyllands allermest populære turistattraktioner som Djurs Sommerland og Ree Park Safari, mens Syddjurs’ smukke, varierede natur folder sig ud nærmest lige uden for døren. Ebdrup er måske ikke den mest navnkundige destination blandt områdets mange ferieperler, men her får I et godt udgangspunkt til at udforske Djursland og spændende byer som Randers og Aarhus. 

Øst, vest, nord eller syd? Ja, det er spørgsmålet, når I holder ferie i Ebdrup, for i nærmest alle retninger venter store og små eventyr på jer. Besøg landskendte turistattraktioner, fortab jer i de store og vilde naturområder, der udgør Nationalpark Mols Bjerge eller tag ud i Djursland på må og få, og besøg lokale gårdbutikker og hyggelige handelsbyer som Rønde, Ebeltoft og Grenå. Eventyret venter på Djursland.

A family with their dog enjoying dinner outside during a stay in a holiday home

Populære feriehuse i Ebdrup

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Ebdrup

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Ebdrup

Loading...

Danmarks dejligste udvalg af sommerhuse i Ebdrup

Hos NOVASOL finder du altid et stort udvalg af ferie- og sommerhuse i Ebdrup. Vi har noget for enhver smag, uanset om du er på udkig efter et sommerhus med plads til tosomhed, gode venner eller hele familien. Book dit sommerhus i Ebdrup og oplev alt, hvad Djursland har at byde på.

3 gode grunde til at tage på ferie i Ebdrup

1. God placering centralt på Djursland 

2. Tæt på flere populære attraktioner

3. Klassisk sommerhusidyl 

3 populære attraktioner i nærheden af Ebdrup

1. Djurs Sommerland

2. Skandinavisk Dyrepark

3. Ree Park Safari

NOVASOL – Inspirerende service siden 1968 Hos NOVASOL tror vi på, at vejen til en uforglemmelig ferie starter og slutter med tryg og inspirerende service. Derfor er vi med jer på hele rejsen - både før, under og efter - så I altid føler jer i gode hænder, når I holder ferie sammen med os. Sådan har det været siden 1968, og sådan vil det fortsat være.

Med 25 servicekontorer i Danmark og telefonisk hotline hver dag fra 08.00 - 21.00 er vi altid lige i nærheden, uanset om I har brug for en hjælpende hånd eller blot et lokalt ferietip.