Sommerhus i Fuglslev

Sommerhusområdet ved Fuglslev ligger dejligt i den smukke natur, som Djursland er så kendt og elsket for. En anden gode, ved at leje et sommerhus i Fuglslev er, at I kommer til at bo meget centralt i forhold til mange attraktioner, flere større byer og utallige gode strande.

HvisI gerne vil leje et sommerhus i Danmark, hvor I kan opleve en masse, så er det helt oplagt at vælge et feriehus på Djursland. Der er nemlig så meget at opleve, at én ferie i området sjældent er nok. Kan I så også godt lide skøn natur, hvor I kan gå dejlige ture og være aktive – ja så er det helt oplagt at leje et sommerhus i Fuglslev.

Feriehuse Fuglslev

Populære feriehuse i Fuglslev

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Fuglslev

Loading...

Feriehuse med spa i Fuglslev

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Fuglslev

Loading...

Oplevelser i naturen ved jers sommerhus i Fuglslev

Naturen omkring jeres sommerhus i Fuglslev kan naturligvis altid bruges til ”bare” at nyde livet. Sæt jer på sommerhusets terrasse, tidligt om morgen, og nyd roen, mens alt vågner op. Pak en rygsæk med kaffe, krus og måske lidt lækkert og tag på eftermiddags-gåtur, inden I skal hjem og lave aftensmaden – forhåbentlig på grill, hvis I er på sommerferie i Fuglslev. Har I taget cykler med, så sæt kurs mod Djurslands største sø, Stubbe Sø. Søen ligger et par kilometer fra Fuglslev sommerhusområde, og her er meget smukt i det kuperede landskab. Har I mod på en lidt længere cykeltur, så ligger den hyggelig by Ebeltoft ca. 10 km væk. God motion kan I også få i Nationalpark Mols Bjerge og på Jernhatten, en ca. 50 m høj bakke, hvorfra der er en smuk udsigt over hav og Mols.

For golfspillere og lystfiskere er Fuglslev også et oplagt valg til en skønt feriehus på Djursland. Ved både Grenaa, Nimtofte og Ebeltoft er der golfbaner, hvor handicappet kan testes på nyt græs. Der er flere forskellige fiskemuligheder, både i sø, på havet og fra de lange kyststrækninger.

Netop den lange kyststrækning er med til, at gøre Djursland til et hit blandt feriegæster fra ind – og udland. Om sommeren, når det danske sommervejr er bedst, samles lokale og gæster på de mange gode strande. Fra sommerhusene i Fuglslev er der ikke langt til nogle af Djurslands bedste strande. Nær Ebeltoft finder I flere gode strande, såsom Boeslum Strand, Vibæk Strand og lidt længere mod Aarhus kan I besøge Følle Strand. Har I planer om at besøge den større by Grenaa, så må I ikke snyde jer selv for en tur på Grenaa Strand, som er helt fantastisk. I Grenaa er der også flere gode butikker og i Kattegatcenteret er det livet under havet, I kan udforske.

Ferie Fuglslev

Attraktioner nær Fuglslev – noget for alle aldre

Djursland er som sagt et område med et rigt udvalg af attraktioner og seværdigheder – og her er virkelig noget for alle aldre og interesser. For børnefamilien vil en tur I Djurs Sommerland ved Nimtofte være helt genialt. De mange forlystelser, kombineret med flotte anlæg og grønne områder, gør det til den perfekte familieattraktion. I kan nemt bruge 2 dage i sommerlandet, hvis I vil prøve det hele.

I Ree Park er der dyreoplevelser af alle salgs. Smukke geparder, store bjørne, nysgerrige aber og flotte fugle er blot et par af de dyr, fra hele verden, som I kan opleve i parken. Som sommerhusgæster hos NOVASOL kan I få gode kundefordele til jeres ferie i Fuglslev. Vi tilbyder mange gode fordele når I lejer sommerhus i Danmark hos os. 

For de historie – og kunstinteresserede mangler der helle ikke attraktioner nær Fuglslev. I Ebeltoft er det glaskunsten, som er i centrum på Ebeltoft Glasmuseum. Her er skiftende udstillinger samt aktiviteter, der også tiltaler børn. Lige ved siden af Glasmuseet ligger den flotte Fregatten Jylland. I den flotte udstilling og på selve fregatten kan I opleve drabelige søslag, se flotte modelskibe og se hvordan livet ombord på Fregatten foregik. På Det Grønne Museum ved Auning er det landbrug, fødevare og landbrugsdyr der er i centrum. I de flotte bygninger ved Gl. Estrup Herregård, som også er åben for gæster,  formidles vores fælles danske landbrugshistorie. Her er noget for både børn og voksne, samt en rigtig smuk have og søde dyr, som I også kan hilse på.

Der er selvsagt mange andre attraktioner, museer og seværdigheder i området, ikke mindst i Aarhus og Randers som ikke er langt væk, ca. en lille time i bil. Her kan shoppe-genet også plejes og, på de mange gode restauranter, kan I slutte en oplevelsesrig dag af med lækker mad.

Djurs Sommerland

Få lokale oplevelser når I lejer sommerhus i Fuglslev

Mange af os kan godt lide de helt lokale oplevelser, også når det handler om mad og drikke. Kan I godt lide at besøge lokale gårdbutikker og købe frisk frugt og grønt ved vejboderne, så er Fuglslev også det perfekte område at leje sommerhus i Danmark. Der er rigtig mange små og større gårde, der sælger af deres egne råvare. Enten i en lille bod ved vejkanten, hvor I kan holde ind og købe nye kartofler, friske ærter, søde kirsebær og andet lækkert til sommermenuen. Der findes også større gårdbutikker, hvor udvalget spænder lige fra grøntsager til kød og lokale øl. Et af disse steder er Ebeltoft Gårdbryggeri. Fra jeres sommerhus i Fuglslev er der ca. 7 km til gårdbryggeriet. Her bør I først og fremmest smage på de lækre øl, der findes i mange varianter. Til børnene er der hjemmelavet lemonade og sodavand. På Ebeltoft Gårdbryggeri er der også en hyggelig cafe, som holder åben henover sommeren. De smukke omgivelser, med udsigt til havet, sætter en idyllisk ramme for jeres besøg på Ebeltoft Gårdbryggeri. 

På hele Djursland er der mange lokale producenter, hvor I kan forsyne jer med alverdens lækkerier. I kan med fordel bruge hjemmeside GoForLocal, hvor I kan finde lokale fødevare. I kan søge på alt lige fra kød til ost og læskedrikke.

Sommerhus i Fuglslev

Sommerhusudlejning i Fuglslev

Sommerhusområdet ved Fuglslev er et hyggeligt område, med mange træer og anden beplantning, som skaber masser af atmosfære. Området har derfor også et rigt dyreliv, som kommer helt tæt på sommerhusene. Der udlejes forskellige sommerhustyper i Fuglslev, så vi er ret sikre på, at også I kan finde et sommerhus som tiltaler jer.

Eksempler på sommerhuse der udlejes i Fuglslev:

  • Sommerhus med hund tilladt i Fuglslev: Vi oplever en meget store efterspørgsel på de sommerhuse, hvor det er tilladt at tage sin hund med. Vi vil nemlig helst ikke undvære vores firbenede følgesvend, når det er ferietid. I Fuglslev udlejes der flere sommerhuse, hvor det er tilladt at medbringe to kæledyr. I et feriehus vil I opleve, hvor nemt og trygt det er for jeres hund eller andet kæledyr. I slipper desuden for bekymringer, når hunden skal passes, mens I er væk hjemmefra. Så tag et kig på vores hundevenlige sommerhuse, når der skal planlægges en ferie for Hund & Co. 

  • Sommerhus med internet i Fuglslev: At have internetadgang i sommerhuset er efterhånden blevet et af de vigtigste kriterier, når vi skal vælge hvilken feriebolig, vi skal holde ferie i. Om vi vil det eller ej, så vil mange af os gerne have mulighed for, at tjekke vores mails, når vi er på ferie. Vores børn vil også gerne kunne koble sig på nettet og tjekke sociale medier eller for at stream en film. Heldigvis er internetforbindelserne i sommerhusområderne i Danmark blevet meget bedre. Også i Fuglslev kan I leje et sommerhus med internetadgang. 

  • Sommerhus med brændeovn i Fuglslev: Det er jo ikke kun i sommerrsæsonen vi tager i sommerhus. Mange elsker at tilbringe både efterårs - og vinterferien i et sommerhus. I de ferier er der fokus på indendørs hygge og her er en brændeovn et hit. Efter en rask gåtur i den kølige vind, varmes kolde fingre og kinder op foran brændeovnen. 

Der er naturligvis også forskel på sommerhusenes størrelser og indretning. I Fuglslev kan I leje både ældre, hyggelige sommerhuse, hvor der er fokus på hygge i indretningen. Der er også flere mere moderne sommerhuse, hvor indretningen er mere strømlinet. Det er helt op til jer, hvilken type feriehus i Fuglslev, I gerne vil holde ferie i. Vi vil gerne hjælpe jer med, at finde frem til det rette match, så kontakt gerne vores salgsafdeling for gode råd til et godt sommerhusophold på Djursland - måske i Fuglslev.

Feriehusudlejning i hele Europa

Det at holde ferie i et sommerhus og sommerhusudlejning har en lang historie bag sig i Danmark. I starten byggede vi små sommerhuse, huse som i dag nok vil blive anset som primitive hytter. Vi byggede især ved vandet, hvor vi nød den friske luft og naturen. At leje sommerhus ved vandet er stadig utroligt populært, men også det at leje en feriebolig i udlandet er blevet mere og mere og mere populært. Ideen med at udleje sit private feriehus, har bredt sig til mange lande udenfor Danmark. Sommerhusudlejning er blevet langt mere organiseret og i dag kan der lejes alle typer af ferieboliger, gennem bureauer, i stort set alle lande. For feriehuse i udlandet gælder det samme som for sommerhusene i Danmark. De er alle privatejede og afspejler ejerens personlighed og smag. Her får vi de mere autentiske oplevelser, som f.eks. et hotel ikke tilbyder på samme måde. I ferieboligerne ses ofte islæt fra landets kultur, som afspejles i valget af møbler, malerier og farvevalg.