Sommerhus i Grenå

Book et sommerhus i Grenå, hvis du drømmer om ferie midt imellem Kattegat og kulturlivet i Djurslands største handelsby. Grenå er nemlig også en populær feriedestination, der både byder på hyggelig havnestemning og historiske seværdigheder side om side med gode badestrande og naturskønne omgivelser. Tag en afslappet gåtur langs Grenå Strand og nyd den friske havluft, nyd udsigten af de farverige både i Grenå Lystbådehavn, eller udforsk de historiske gader og gamle bindingsværkshuse i Grenå centrum. Når du holder ferie i Grenå, får du desuden det perfekte udgangspunkt til at udforske resten af Djursland og de mange populære attraktioner og seværdigheder, som hele Danmarks næsetip er så kendt for.

Grenå Strand ligger i direkte forlængelse af byen og havnen, der kan anes i baggrunden. Book dit sommerhus i Grenå på NOVASOL.dk

Populære sommerhuse i Grenå

Loading...

Dyrevenlige sommerhuse i Grenå

Loading...

Sommerhuse i Grenå med spa

Loading...

Sommerhuse i Grenå med fleksibel ankomst

Loading...

3 gode grunde til at leje et sommerhus i Grenå

Grenå er den perfekte kombination af livlig havnestemning og afslappet sommerhusidyl. Her har du mulighed for at skræddersy din ferie, som du har lyst, hvad end du drømmer om fred og ro tæt på naturen, eller masser af sjove aktiviteter og attraktioner for hele familien. Vi anbefaler, at du lejer et sommerhus i Grenå, hvis du holder af: 

Havnestemning: Der er god stemning, liv og glade dage i Grenå Havn, der udover den daglige aktivitet, også byder på lokale caféer, restauranter, og producenter i de gamle industribygninger.

Gode strande: Grenå Strand er en af de bedste på hele Djursland. Stranden, der ligger i direkte forlængelse af byen, er desuden særdeles børnevenlig med lavt og roligt vand.

Attraktioner og forlystelser: I Grenå kan du se frem til en sjov ferie for hele familien! Udover Kattegatcentret, der ligger i Grenå Havn, er du tæt på Djurslands mange populære attraktioner og seværdigheder, herunder Djurs Sommerland.

Havnestemning i historiske omgivelser

Der er mange gode grunde til at leje et sommerhus i Grenå. Først og fremmest ligger Grenå lige ud til Kattegat, og selvom byen er kendt for sin hyggelige havnestemning og historiske bymidte, gemmer Grenå også på Djurslands bedste strand. Grenå Strand er en børnevenlig sandstrand, som ligger i direkte forlængelse af byen. Derudover er Grenå centralt placeret i forhold til resten af Djursland, og de mange attraktioner og seværdigheder. Hvis du holder ferie i Grenå, kan du se frem til følgende seværdigheder og attraktioner:

  1. Kattegatcentret: Træd ind i en fortryllende undervandsverden, hvor du kan udforske havets dyreliv på tæt hold. Udforsk havets dyreliv i dette spændende akvarium, hvor du kan opleve alt fra majestætiske hajer til charmerende sæler.

  2. Djurs Sommerland: Tag på eventyr i denne populære forlystelsespark, der byder på spændende forlystelser og sjove aktiviteter for hele familien. Uanset om du er til vilde rutsjebaner, sjove legepladser eller underholdende shows, vil du finde det her.

  3. Ree Park Safari: Begiv dig ud på safari og mød eksotiske dyr fra hele verden i deres naturlige omgivelser. Kør gennem parken i din egen bil eller hop på en af parkens safaribusser og se eksotiske dyr fra hele verden gå frit omkring i deres naturlige omgivelser.

  4. Skandinavisk Dyrepark: Kom tæt på nordens dyreliv og oplev den skandinaviske natur i denne imponerende dyrepark. Her kan du komme tæt på dyr som ulve, elge og bjørne, og deltage de spændende aktiviteter og arrangementer.

  5. Kulturelle oplevelser: Dyk ned i Grenås rige historie og kulturelle arv. Besøg museer såsom Museum Østjylland for at lære mere om byens fortid og se udstillinger om alt fra vikingetiden til industrihistorie. Gå på opdagelse i de gamle gader og se de historiske bygninger, der vidner om Grenås fortid som en vigtig handelsby.

  6. Aarhus: Tag på en spændende dagstur til Aarhus, hvor du kan udforske Danmarks næststørste by fyldt med kulturelle seværdigheder, shoppingmuligheder og hyggelige caféer. Udforsk byens kulturelle seværdigheder såsom ARoS Kunstmuseum eller Den Gamle By.

Tag i sommerhus i Grenå, og se frem til hyggelige oplevelser i Nationalpark Mols Bjerge

Skøn ferie i Grenå tæt på flot natur

Med det omkringliggende landskab af bølgende bakker og grønne skove, er Grenå og resten af Djursland et sandt paradis for dig som ønsker en skøn ferie ude i naturen. Udforsk de nærliggende naturområder og naturparker, herunder Grenå Plantage, hvor du kan vandre eller cykle gennem skovene og nyde den fredelige atmosfære. Tag på fuglekiggeri ved Randers Fjord eller oplev den enestående natur i Nationalpark Mols Bjerge, der ligger inden for kort køreafstand fra Grenå. Her kan du udforske det unikke landskab, som Djursland er berømt for. I Mols Bjerge kan du tage på cykel- eller vandreture ad de mange afmærkede ruter, der skærer sig igennem det kuperede landskab, som er blevet formet under istiden.

Grenå strand ligger tæt på byen og er en fantastisk badestrand. Her kan du tage en forfriskende svømmetur i det krystalklare Kattegat og nyde solens varme stråler. Udnyt beliggenheden ved Kattegat og prøv forskellige vandsportsaktiviteter såsom windsurfing, kajakroning eller sejlads. Book en fisketur med en lokal guide og prøv lykken med at fange din egen aftensmad. Uanset om du er til afslapning på stranden, vandreture i klitterne eller bare at nyde naturens skønhed, kan du se frem til dejlige dage på Grenå Strand.

NOVASOL - Sommerhusudlejning i Grenå siden 1968

At leje et sommerhus i Grenå er den perfekte måde at fordybe sig i den skønne atmosfære og naturlige skønhed, som området har at byde på. Et sommerhus giver dig friheden til at skabe dine egne oplevelser og tilpasse din ferie efter dine ønsker. Du kan vågne op til lyden af bølgerne, nyde morgenkaffen på terrassen med havudsigt og tilbringe dagene med at udforske de nærliggende strande, skove og seværdigheder.

Sammen med NOVASOL kan du vælge imellem hundredevis af flotte feriehus og unikke sommerhuse i Grenå. Her finder du altid noget for enhver smag og til enhver lejlighed, uanset om du drømmer om ægte sommerhusidyl med plads til den store familie, central beliggenhed med fantastisk havudsigt for to, eller noget helt tredje. Grenå er et besøg værd på alle tider af året, og når sommerferien slutter og de fleste feriegæster er taget hjem, har du byen, naturen og Kattegats idylliske kyster næsten for dig selv. Uanset om du rejser med familie, venner eller bare ønsker at komme væk fra hverdagens stress og jag, vil et sommerhus i Grenå give dig de bedste rammer for en uforglemmelig ferieoplevelse. Du kan se alle vores sommerhuse i Grenå lige her, eller gå til vores mest populære feriedestinationer i Danmark herunder.