Sommerhus i Dejret Strand

Jo længere man bevæger sig ind i hjertet af Mols, jo mere breder den Morten Korch-agtige idyl sig, og Dejret Strand er ingen undtagelse. Det lille sommerhusområde nederst på ‘næsetippen’ ligger smukkere end smukt med Nationalpark Mols Bjerge i ryggen, Kalø Vig og Kattegat lige uden for døren og hverdagens stress og jag på behørig afstand. Desuden er Dejret Strand en af flere gode strande i området, hvor der er god plads, selv på de dage, hvor solen står højest på himmelen. 

Når I holder ferie i Dejret Strand, er I omgivet af Kattegat næsten uanset hvilket vej, I vender jer. Kun den smalle tange mod Knebel og Mols Bjerge forbinder Mols Hoved og Dejret Strand med resten af Djursland, og derfor er der også et bogstaveligt hav af muligheder for at gå på opdagelse i områdets skønne natur. I Kalø Vig er der eksempelvis gode forudsætninger for at få en fisk på krogen, og særligt i hornfiskesæsonen der løber fra april til august.

A family with their dog enjoying dinner outside during a stay in a holiday home

Populære feriehuse i Dejret Strand

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Dejret Strand

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Dejret Strand

Loading...

Danmarks dejligste udvalg af sommerhuse i Dejret Strand

NOVASOL har Danmarks dejligste udvalg af ferie- og sommerhuse i Dejret Strand, der alle ligger lige midt i Mols’ smukke natur. Book dit sommerhus i Dejret Strand allerede i dag, og oplev alt, hvad Syddjurs har at byde på. 

3 gode grunde til at tage på ferie i Dejret Strand

1. Morten Korch-idyl på Syddjurs

2. Tæt på Kattegats børnevenlige strande

3. Kilometerlange kyststrækninger

3 populære attraktioner i nærheden af Dejret Strand

1. Nationalpark Mols Bjerge

2. Kalø Slotsruin

3. Djurs Sommerland

NOVASOL – Inspirerende service siden 1968 Hos NOVASOL tror vi på, at vejen til en uforglemmelig ferie starter og slutter med tryg og inspirerende service. Derfor er vi med jer på hele rejsen - både før, under og efter - så I altid føler jer i gode hænder, når I holder ferie sammen med os. Sådan har det været siden 1968, og sådan vil det fortsat være.

Med 25 servicekontorer i Danmark og telefonisk hotline hver dag fra 08.00 - 21.00 er vi altid lige i nærheden, uanset om I har brug for en hjælpende hånd eller blot et lokalt ferietip.