Sommerhus ved Handrup Strand

Lige ud til Djurslands sydlige kyst ligger sommerhusområdet Handrup Strand. Et meget naturskønt område, med hav og strand lige om hjørnet og i kort afstand til hyggelige Ebeltoft. Her emmer det af dansk sommerhusidyl, som mange genkender fra barnedommens ferieophold i sommerhuse i Danmark. Sommerhusene i Handrup ligger både nær området ved Handrup Strand samt i området Handrup Bakker, hvor der fra mange af sommerhusene er en dejlig udsigt over Ebeltoft Vig.

Sommerhusområde Handrup Strand

Populære feriehuse i Handrup Strand

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Handrup Strand

Loading...

Feriehuse med spa i Handrup Strand

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Handrup Strand

Loading...

Stranden nær jeres sommerhus ved Handrup Strand

Selve stranden ved Handrup er fin, dog ret smal i forhold til mange af de øvrige, gode strande på Djursland. Bag ved Handrup Strand er der et område med strandeng, hvor I også kan opholde jer. Vandet er ikke særligt dybt og derfor fint for børnefamilien. På grund af det lave vand, er temperaturen også ofte lidt højere end ved de øvrige strande i Ebeltoft Vig. I Ebeltoft Vig vil I også ofte se windsurfere, og I kan naturligvis også selv kaste bræt og sejl i vandet og suse ud over bølgerne. Når I lejer sommerhus på Djursland, vil I kunne glæde jer til et stort udvalg af dejlige badestrande. Både nær Ebeltoft, Grenaa og på den nordlige kyst ved f.eks. Fjellerup er der mange gode, rene og børnevenlige badestrande.

Fregatten Jylland - Ebeltoft

Gode oplevelser nær jeres sommerhus ved Handrup Strand

Fra sommerhuset ved Handrup Strand er der ca. 6 km ind til centrum af den hyggelige købstad Ebeltoft – og her vil I uden tvivl kigge ind et par gange, i løbet af ferien. Året rundt, men i særdeleshed om sommeren, er der mange oplevelser at komme efter. De små stræder er fulde af fine huse, forskellige butikker og gode spisesteder. På torvet, ved det smukke Gamle Rådhus, er der ofte musik om sommeren. Slå jer ned med en kold øl eller is og nyd den hyggelige stemning. Besøg Glasmuseet hvor der vises glaskunst af alle slags og hvor der også afholdes forskellige arrangementer. Ved siden af Glasmuseet ligger Fregatten Jylland. Det smukke gamle træskib er byens vartegn og bestemt et besøg værd, både for børn og voksne. Udstillingerne er spændende og også egent for børn. Engagerede guider fortæller levende om fregattens historie.

Sommerhus Handrup

Et væld af oplevelser og attraktioner nær Handrup Strand

For de dyreglade venter der i både Skandinavisk Dyrepark, Randers Regnskov og Ree Park masser af gode og spændende oplevelser. På tværs af de to dyreparker møder i dyr fra hele verden. Store isbjørne, som leger lige under jer, smukke ørne som flyver over jeres hoveder, løver med et imponerende brøl, legesyge aber og mange flere. I kommer nemt til alle tre dyreparker i bil. Skal det gå lidt stærkere, så er det i Djurs Sommerland det sker. Her venter et utal af forlystelser. Store og ikke mindst lynhurtige rutsjebaner for de større legebørn og hyggelige karruseller for de mindste. I vandlandet er der plads til alle vandhunde og på de grønne arealer kan I slappe af mellem de mange ture i forlystelserne. Vælger I at leje et af vores sommerhuse vd Handrup, så husk, at der følger gode kundefordele med i lejen. 

I de nærliggende byer venter også mange lokalhistoriske museer, hvor I kan lærer meget om områdets historie samt se kunst fra både ind - og udland. I kan også tage turen fra sommerhuset i Handrup og ind til Aarhus. Det tager ca. 1 time i bil. Her venter oplevelser af alle slags og en rigtig hyggelig bymidte med gamle kvartere, et rigt cafeliv langs Åen og butikker af alle slags. 

Et af de rigtig gode aspekter, ved at benytte sig af sommerhusudlejning på Djursland er, at der aldrig er langt til en masser gode og forskellige oplevelser. I finder nemt noget spændende at tage jer til og noget som kan fornøje hele familien.

Sommerhus med hund Handrup Strand

Sommerhusudlejning ved Handrup Strand

NOVASOL har eget lokal servicekontor i Ebeltoft. Det betyder, at I aldrig er langt fra gode råd til ferien, eller hjælp, hvis I får brug for det, i løbet af jeres ophold ved f.eks. Handrup Strand. Alle medarbejderne på kontoret er lokalkendte og kan altid komme med gode tips til oplevelser osv. Søger I et bestemt slags sommerhus, kan I også altid få hjælp på kontoret i Ebeltoft.

Der udlejes flere forskellige typer af sommerhuse ved Handrup Strand:

  • Sommerhus med indendørs pool ved Handrup: Blandt udlejningssommerhusene i Handrup finder I flere gode sommerhuse med en privat indendørs pool. Her er der plads til sjov og leg i det varme vand, fra morgen til aften. Her kan familiens mindst tage de første svømmetag i trygge rammer, sammen med mor og far. Sommerhus med indendørs pool er især meget populære til ferierne i de kolde måneder. Her bliver den koldeste vinterdag til en lun feriedag i poolen. 

  • Sommerhus med spabad ved Handrup: En tur i en spabad er velvære for krop og sjæl. De varme bobler får hurtigt kroppen til at slappe af. Forestil dig en frisk gåtur langs vandet og derefter en tur i det boblende, varme vand. Ved Handrup Strand er der et stort udvalg af sommerhuse med spa. 

  • Sommerhuse med gratis adgang til badeland/svømmehal ved Handrup: En tur i et badeland eller en svømmehal er også altid en god ferieaktiviteter. I Handrup kan I leje flere sommerhuse, hvor der i hele lejeperioden, er gratis adgang til et nærliggende badeland eller svømmehal. 

  • Sommerhus med hund tilladt ved Handrup: Rigtig mange vil gerne holde ferie sammen med deres hund, eller et andet kæledyr. Her er sommerhusudlejning et helt oplagt valg. I Handrup Strand kan der lejes mange sommerhuse, hvor det er tilladt at medbringe to kæledyr. I et ferehus vil hele familien kunne holde en dejlig ferie sammen og I slipper for bekymringer, når hunden skal passes, mens I er væk hjemmefra. Så tag et kig på vores hundevenlige sommerhuse, når der skal planlægges en ferie for Hund & Co.

Sommerhusudlejning på Djursland

De forskellige sommerhusområder på Djursland, har altid været populære, når der skal holdes ferie i et sommerhus. Nærheden til havet tiltaler mange. Det er altid skønt med en tur langs havet, både sommer, vinter, efterår og forår. Den friske luft og de smukke horisonter er balsam for sjælen og giver altid mange gode oplevelser. Djursland er også et område, som er tætpakket med alverdens oplevelser og gode attraktioner. Der vil, uanset hvor på Djursland I holder ferie, aldrig være langt til noget, som I gerne vil opleve. Når I benytter jer af sommerhusudlejning, vil I netop få friheden til at holde den ferie, som passer jer bedst. Her er nemlig ingen faste programmer eller udflugter, og spisetiderne styrer I helt selv.