Sommerhus i Dragsmur Strand

Der hvor Djursland er på sit smalleste, ligger det charmerende sommerhusområde, Dragsmur Strand. Det lidt pudsige navn stammer fra den vold der i 1200-tallet blev anlagt på den kun ca. 220 meter smalle tange, Draget, der forbinder Djursland med halvøen Helgenæs. Vores sommerhuse i Dragsmur Strand ligger af den grund allesammen tæt på Kattegats børnevenlige strande med Begtrup Vig på mod øst og Ebeltoft Vig mod vest, og begge steder er der masser af gode muligheder for at bade, fiske, sejle i kajak og meget mere. 

Når I holder ferie i Dragsmur Strand er det først og fremmest oplagt at krydse den smalle tange over til Helgenæs, der faktisk er Danmarks absolutte midtpunkt. Den lille halvø, der blot måler 8 kilometer fra top til bund, er nemlig tætpakket med storslået natur og små åndehuller, og landskabet er varieret med alt fra stejle kystskrænter til lave engområder, der også er hjemsted for et rigt dyre- og planteliv.

A family with their dog enjoying dinner outside during a stay in a holiday home

Populære feriehuse i Dragsmur Strand

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Dragsmur Strand

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Dragsmur Strand

Loading...

Danmarks dejligste udvalg af sommerhuse i Dragsmur Strand

NOVASOL har Danmarks dejligste udvalg af ferie- og sommerhuse i Dragsmur Strand, der alle ligger tæt på Mols’ fantastiske natur og Kattegats børnevenlige strande. Book dit sommerhus i Dragsmur Strand allerede i dag, og oplev alt, hvad Syddjurs har at byde på. 

3 gode grunde til at tage på ferie i Dragsmur Strand

1. Smuk beliggenhed mellem Begtrup Vig & Ebeltoft Vig

2. Tæt på Kattegats børnevenlige strande

3. Masser af muligheder for outdoorliv

3 populære attraktioner i nærheden af Dragsmur Strand

1. Karpenhøj Naturcenter

2. Nationalpark Mols Bjerge

3. Økolandsbyen Friland

NOVASOL – Inspirerende service siden 1968 Hos NOVASOL tror vi på, at vejen til en uforglemmelig ferie starter og slutter med tryg og inspirerende service. Derfor er vi med jer på hele rejsen - både før, under og efter - så I altid føler jer i gode hænder, når I holder ferie sammen med os. Sådan har det været siden 1968, og sådan vil det fortsat være.

Med 25 servicekontorer i Danmark og telefonisk hotline hver dag fra 08.00 - 21.00 er vi altid lige i nærheden, uanset om I har brug for en hjælpende hånd eller blot et lokalt ferietip.