Sommerhus i Gl. Løgten Strand

Man skal zoome godt ind på landkortet for at finde Gl. Løgten Strand, men når det er sagt, så har det lille sommerhusområde ved Kalø Vig masser at byde på. Mols Bjerge ligger lige i baghaven, Kalø Vig og Kattegat lige uden for døren, og så er mini-metropolen Aarhus kun en halv times kørsel væk. Derudover finder I også en af Djurslands mange børnevenlige strande i Gl. Løgten, hvor den smukke udsigt til Kalø Slotsruin kun er med til at gøre badeturen endnu bedre.

Når I holder ferie i Gl. Løgten Strand, står I med den ene fod i Østjylland og den anden på Djursland, og det betyder bland andet, at der er kort vej til et hav af spændende oplevelser og sjove attraktioner. Både den slags der får det til at suse i maven, som i Djurs Sommerland, dem der kribler, krabler, brøler og bjæffer, som i Randers Regnskov og Ree Park Safari, eller de mange caféer, spisesteder og isboder langs kysten, der får mundvandet til at løbe.

A family with their dog enjoying dinner outside during a stay in a holiday home

Populære feriehuse i Gl. Løgten Strand

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Gl. Løgten Strand

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Gl. Løgten Strand

Loading...

Danmarks dejligste udvalg af sommerhuse i Gl. Løgten Strand

Hos NOVASOL finder du altid et stort udvalg af ferie- og sommerhuse i Gl. Løgten Strand. Vi har noget for enhver smag, uanset om du er på udkig efter et sommerhus med plads til tosomhed, gode venner eller hele familien. Book dit sommerhus i Gl. Løgten Strand og oplev alt, hvad Østjylland og Djursland har at byde på.

3 gode grunde til at tage på ferie i Gl. Løgten Strand

1. God placering mellem Ebeltoft & Aarhus

2. Lille, idyllisk område med mange muligheder

3. Et stenkast fra Kattegats børnevenlige strande

3 populære attraktioner i nærheden af Gl. Løgten Strand

1. Mini-metropolen Aarhus

2. Randers Regnskov

3. Kalø Slotsruin

NOVASOL – Inspirerende service siden 1968 Hos NOVASOL tror vi på, at vejen til en uforglemmelig ferie starter og slutter med tryg og inspirerende service. Derfor er vi med jer på hele rejsen - både før, under og efter - så I altid føler jer i gode hænder, når I holder ferie sammen med os. Sådan har det været siden 1968, og sådan vil det fortsat være.

Med 25 servicekontorer i Danmark og telefonisk hotline hver dag fra 08.00 - 21.00 er vi altid lige i nærheden, uanset om I har brug for en hjælpende hånd eller blot et lokalt ferietip.