Sommerhus i Udbyhøj

Udbyhøj er et lille, hyggeligt fiskerleje i naturskønne omgivelser. Området er en  del af Naturpark Randers Fjord, og en ferie i et sommerhus i Udbyhøj, er først og fremmest, en ferie tæt på naturen. Det lille fiskerleje har dagligvarebutik og en livlig lystbådehavn med super gode faciliteter. Havnen har en grej-base, hvor I bl.a. kan låne krabbefangere, fiskenet og kikkert.

Den lille strand er børnevenlig med fint sand og klart vand. Udbyhøj er delt af Randers Fjord og man kan komme fra den ene del til den anden med den lille kabelfærge. Området er et fantastisk udgangspunkt, når I vil gå på opdagelse i Naturpark Randers Fjord, tage på udflugt til Randers, Grenå eller Aarhus samt opleve attraktioner som Djurs Sommerland og Kattegatcentret.

Lej sommerhus i Udbyhøj og tag med kabelfærgen

Populære feriehuse i Udbyhøj

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Udbyhøj

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Udbyhøj

Loading...

5 gode grunde til at leje sommerhus i Udbyhøj

  • Dejlig badestrand tæt på sommerhusene

  • Enestående natur lige uden for døren

  • Ligger i Naturpark Randers Fjord

  • Fred og ro – ideelt til afslapning

  • Gode udflugtsmuligheder i nærheden

Lej sommerhus ved Udbyhøj Strand

Stranden ved jeres sommerhus i Udbyhøj

Udbyhøj Strand ligger lige ved lystbådehavnen og er ideel til børnefamilier med relativt lavt vand og fin sandstrand. Der findes strandstole der kan benyttes gratis og et sjovt legetårn til familiens yngste. Derudover har I adgang til toiletter og en kiosk. Udbyhøj Strand har blåt badeflag.

Tag i sommerhus i Udbyhøj nær gode attraktioner

Aktiviteter nær jeres sommerhus i Udbyhøj

Den enestående natur er oplagt til masser af udendørs aktiviteter. Snør vandrestøvlerne og begiv jer ud på nogle af de mange vandreruter, eller lej cykler og udforsk området. Der findes bl.a. en fantastisk cykelrute ”fjorden rundt”. I kan også sejle i kano eller kajak, besøge kystcentret i Voer, eller bare nyde en stille stund med fiskestangen på et af de mange gode fiskespots.

5 fede attraktioner tæt på Udbyhøj

  • Djurs Sommerland med et hav af sjove forlystelser for store og små

  • Ree Park hvor I kan møde de vilde dyr i smukke omgivelser

  • Kattegatcentret med nuttede sæler og vilde hajer

  • Nationalpark Randers Fjord med enestående naturoplevelser 

  • Randers Regnskov med vilde dyre oplevelser

Udflugter fra jeres sommerhus i Udbyhøj

Når I lejer et feriehus på Djursland, er I tæt på mange af Østjyllands bedste attraktioner og seværdigheder. Gå på opdagelse i nogle af Djurslands mange slotte og herregårde, bl.a. Gl. Estrup og Rosenholm Slot. I Nationalpark Mols Bjerge, finder I noget af Danmarks mest enestående natur, med vandreruter af forskellige sværhedsgrader.

Besøg Grenå, Ebeltoft, Randers eller Aarhus og oplev de hyggelige købstæders store udvalg af restauranter, cafeer og shopping muligheder.

Sommerhusferie i børnehøjde i Udbyhøj

Børn elsker at komme i et sommerhus i Danmark!  Her der nemlig masser af tid til at hygge sig sammen, lege, bade og spille bold i haven. I havnens grejbase, kan I låne udstyr gratis og få vejledning til sjove vand aktiviteter. I kan let besøge børnevenlige attraktioner som Djurs Sommerland, Ree Park, Kattegatcentret og Randers Regnskov. Sommerhusferie er ferie i børnehøjde.

Sommerhus i Udbyhøj - hele året

I kan leje sommerhus i Udbyhøj hele året. Hver årstid har sin egen charme og med byer som Ebeltoft, Randers og Aarhus tæt på, er der masser af aktiviteter året rundt. Måske vil I samle familien i påsken? Holde en efterårsferie med traveture langs vandet og masser af hyggestunder i stearinlysnes skær? Eller bare afsted på en forlænget weekend i tosomhed, hvor romantikken er i højsædet?

I kan vælge sommerhusudlejning hele året og præcis så længe, som det passer jer. Skal det være en uge eller bare et par dage? Det er op til jer. NOVASOL har sommerhuse overalt i Danmark, hvor I frit kan vælge ankomst- og afrejsedag.