Sommerhus i Rønde

Lej sommerhus i Følle Strand og besøg Kalø

Sommerhus i Rønde

Rønde ligger smukt placeret på den sydlige del af Djursland med udsigt over Kalø Vig og det flotte landskab i Nationalpark Mols Bjerge. Når I gerne vil leje et sommerhus i Rønde, så finder I dem primært i sommerhusområdet ved Følle Strand. Følle Strand ligger ca. 3 km fra centrum af Rønde. Det er derfor nemt at tage på tur ind til Rønde, hvor der er mange butikker, gode indkøbsmuligheder, flere spisesteder samt forskellige events i løbet af året.

Populære feriehuse i Rønde

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Rønde

Loading...

Feriehuse med spa i Rønde

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Rønde

Loading...

Spændende oplevelser nær et sommerhus i Rønde

Rønde ligger rigtig godt placeret for ture rundt på Djursland, hvor I kan besøge de mange spændende og alsidige attraktioner samt seværdigheder. Området byder virkelig på noget for enhver alder og enhver interesse. Et sommerhus i Rønde er derfor et godt valg uanset om I er en børnefamilie, et voksent par eller flere generationer, som skal holde ferie sammen. 

Vi har samlet et lille udpluk af de mange oplevelser og attraktioner, som I kan besøge: 

  • Djurs Sommerland - stedet for alle legebørn som elsker rutsjebaner, hyggelige karruseller og vandplaskeri. 

  • Nationalpark Mols Bjerge - giver vidunderlige naturoplevelser for alle. Udforsk parken til fods, på cykel eller hesteryg. 

  • Kalø Slotsruin - besøg slotsruinen i Kalø Vig. Turen dertil går via dæmningen med udsigt til den smukke natur omkring vigen. 

  • Det Grønne Museum - bliv klogere på jagt, skov, landbrug og mad, på ét museum. Museet har spændende og interaktive udstillinger som også fanger børns interesse. 

  • Fregatten Jylland - træd ombord på den smukke fregat og oplev historiens vingesus. 

  • Kattegatcentret - nuttede sæler, frygtindgydende hajer, finurlige fisk og gode aktiviteter venter på jer. 

De mange oplevelser ligger som perler på en snor, når I tager en tur i sommerhus på Djursland. Så i vil aldrig komme til at kede jer. Fra et sommerhus i Rønde er det også helt oplagt, at jagte storbyoplevelser i Aarhus, som kun ligger ca. 30 minutters kørsel fra Rønde. I kan også springe på bussen og slippe for at tage bilen med ind til Aarhus.

Lej sommerhus i Rønde til en ferie med frihed

Vælger I at leje et sommerhus i Rønde, kan I glæde jer til et ophold i meget smukke omgivelser, med alverdens oplevelser indenfor kort rækkevidde. I får mulighed for, at fylde jeres ferie ud med netop de ting, som I bedste kan lide. De mange sommerhuse i Danmark giver nemlig de bedste betingelser for en ferie med frihed. Frihed til at sove længe og spise morgenmad sent. Friheden til at tage på tur, når I har lyst. Frihed til at snuppe en middagslur på terrassen. Frihed til at tage på ferie lige når I kan og har lyst.