Sommerhus i Skæring

Skæring er en forstad til Aarhus, der ligger idyllisk direkte ud til havet. Blandingen af helårsboliger og sommerhuse, gør Skæring til et godt valg i forhold til sommerhusudlejning året rundt. Når I vælger at leje et sommerhus i Skæring får I det bedste af to verdener – sommerhusidyl, hav og natur i kombination med storbyens mange fristelser og aktiviteter. Skæring er et smørhul i forhold til at udforske Smilets by, Mols Bjerge og Ebeltoft. Der findes et utal af seværdigheder, attraktioner og aktiviteter i kort køreafstand fra jeres sommerhus. Vil I slappe af i ro og fred på stranden, er det også en mulighed.

Stranden ved Skæring

Populære feriehuse i Skæring Strand

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Skæring Strand

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Skæring Strand

Loading...

5 gode grunde til at leje sommerhus i Skæring

  • Strand og sommerhusidyl

  • Tæt på Aarhus – bybusserne kører til og fra Skæring

  • Mange forskellige attraktioner i nærheden

  • Gode indkøbsmuligheder tæt på

  • Et hav af aktiviteter for hele familien

Lej sommerhus i Skæring og udforsk området på cykel

Stranden ved jeres sommerhus i Skæring

Skæring Strand er en lille og rolig strand med sand og stenbund. Det lave vand gør stranden relativt børnevenlig. Stranden er bl.a. populært blandt surfere og lystfiskere. Vil I gerne tilbringe dagen ved en strand med en livlig atmosfære og udsigt til badenymfer og strandløver, ligger Bellevue Strand kun 5 kørsel fra Skæring. Ved Bellevue er der både kiosk, toiletter og parkeringspladser. Endelig er strandbadet på Aarhus Ø et besøg værd. Det imponerende strandbad er et trækplaster for gæster i alle aldre og der er gratis adgang. 

Når der lejes sommerhus på Djursland eller lige på grænsen til Jyllands næse, er der et væld af gode bademuligheder. Langs hele kysten på Djursland samt lidt syd for Aarhus findes gode strande. Nogle er store og brede mens andre er små og mere private. Så skal I på tur ud i sommerlandet, kan I godt pakke badetøjet til en forfriskende dukkert på turen.

Besøg Djurs Sommerland når I holder ferie i Skæring

Aktiviteter nær jeres sommerhus i Skæring

Det naturskønne område i Skæring indbyder til masser af udendørs aktiviteter. Oplev egnen på 2 hjul, eller kør en tur til Aarhus, af den fine cykelsti, der løber langs vandet hele vejen til centrum. Kom helt tæt på naturen når I vandrer på de mange vandrestier i bl.a. Mols Bjerge og Marselisborg Skov. På havet kan I dyrke alle former for vandsport: kite- og windsurfing,  paddle board, kano og kajak. I kan også spille tennis eller golf samt tage på guidede rideture. Tag fiskestangen med på ferie i Skæring og få aftensmaden på krogen. Der er flere gode fiskepladser direkte på Skæring Strand. I kan også vælge at fiske ved en af de mange put and take søer i området, eller tage med en lokal fiskekutter på havfangst.

Lej sommerhus i Skæring året rundt

Udflugter fra jeres sommerhus i Skæring

Fra jeres sommerhus i Skæring er I kun en kort cykel- eller køretur væk fra Aarhus. De mange attraktioner i Aarhus åbner op for alverdens oplevelser. I Aarhus kan I bl.a. besøge Aros, Den Gamle By, Moesgård Museum og Tivoli Friheden. I kan slentre en tur på Strøget og i det gamle latinerkvarter, hvor lækre specialbutikker ligger som perler på en snor. Ved Aarhus Å er der et stort udvalg af cafeer og restauranter med udeservering. Her emmer det af liv og atmosfære. I Aarhus finder I også flere Michelin restauranter og masser af andre sjove spisesteder i alle prislejer. Pak en rygsæk med madpakker og tag en dagsudflugt til Nationalpark Mols Bjerge, hvor I kan opleve enestående natur og et rigt dyre og planteliv. I er også mindre end en times kørsel fra den hyggelige købstad Ebeltoft, med toppede brosten og skæve bindingsværkshuse.

Lej sommerhus i Skæring til en ferie i børnehøjde

Et sommerhus i Danmark er det perfekte valg for børnefamilien. Her er der tid til hygge og nærvær, fodbold i haven og badeture til stranden. Når I vælger et sommerhus i Skæring er der masser af fristelser for familiens yngste. Besøg den lokale gartnergård, med gårdbutik, cafe og masser af sjove legemuligheder for børn og barnlige sjæle. Der findes også en fin naturlegeplads i Skæring.

En dag i Djurs Sommerland er et sikkert hit. Prøv de mange forlystelser og de vilde rutsjebaner i badeland. Drømmer I om en safaritur med vilde dyr? Så er et besøg i Ree Park et must. I kan også opleve livet under havets overflade i Kattegatcentret i Grenå. Når I lejer sommerhus hos NOVASOL får I rabat på entreen til både Djurs Sommerland, Ree Park og Kattegatcentret. Tag et kig på de mange gode kundefordele.

Sommerhusudlejning i Skæring

Der findes sommerhuse i alle størrelser og prislejer i Skæring, så I kan helt sikkert også finde et sommerhus der passer til jer.  

  • Sommerhus med egen pool: Tag en dukkert præcis når I vil, I har nemlig ubegrænset adgang til jeres helt egen pool, hvor store og små kan boltre sig.

  • Sommerhus med hund tilladt: Tag jeres hund med på ferie  - helt gratis. I skal blot vælge et sommerhus hvor kæledyr er tilladt.

  • Aktivitetshuse: Et aktivitetshus er det perfekte valg året rundt. Uanset vejret, er der masser af mulighed for aktiviteter for hele familien.  

  • Store sommerhuse: Er I flere generationer eller en gruppe venner der holder ferie sammen? Hos NOVASOL finder I sommerhuse med plads til flere familier.

  • Sommerhuse med spa:  Både store og små vil elske en tur i de lune bobler. Få jeres helt egen wellness ophold i sommerhus med spa.

Sommerhus i Skæring - hele året

Et sommerhus i Skæring er ideelt til ferie hele året. Om efteråret og vinteren er det skønt med en travetur i naturen, eller i Aarhus´ hyggelige gader. Hjemme i sommerhuset, kan I lægge fødderne op foran brændeovnen, finde brætspil frem og hygge jer med varm kakao og en god bog. Om foråret, når alting springer ud, er det fantastisk at vågne i et sommerhus og tage sin morgenkaffe med ud på terrassen til lyden af fuglesang.

Skal det være en hel uge eller blot et par dages pause fra hverdagen? I kan leje sommerhus præcis det antal dage der passer jer. En forlænget weekend med total afslapning kan sagtens være nok til at få ladet batterierne op og få hverdagen lidt på afstand.

I skal vælge en sommerhusferie i Skæring, hvis I vil have både byliv, badeferie, enestående natur og seværdigheder i verdensklasse indenfor rækkevidde.