Sommerhuse til leje i Store Sjørup

Det bliver ikke svært at få en skøn ferie, hvis I lejer et sommerhus i Store Sjørup. Hvad byen ”mangler” i størrelse, gør den op for i charme og venlige indbyggere. På en ferie på Djursland kan man nyde godt af den smukke natur, nærheden til havet og et fantastisk og unikt udvalg af seværdigheder og oplevelser. NOVASOL har beskæftiget sig med sommerhusudlejning i Danmark i 50 år, så du kan trygt lægge din ferie i vores hænder.

Sommerhus leje Store Sjørup

Populære feriehuse i Store Sjørup

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Store Sjørup

Loading...

Feriehuse med sauna i Store Sjørup

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Store Sjørup

Loading...

Smuk natur omkring sommerhuset i Store Sjørup

Hvis du elsker at være udendørs, og nyde godt af alt hvad Moder Jord, har at byde på, så er Store Sjørup den helt rigtige destination for dig og din familie. Er der en vandhund gemt inde i dig, så må besøge Store Sjørup strand, der bliver kaldt for ”Stranden ved Paradiset”. Det gør den fordi, man passerer gennem et smukt naturområde med et rigt planteliv, hvor får står og græsser, på vej ned til stranden – derudover er det også en fantastisk badestrand med en fløjlsblød sandbund.

Er du ude efter en skøn fiskeoplevelse, så tøv ikke med at kaste snøren ud i Randers fjord. Her kan man fiske efter en lang række fiskearter som for eksempel havørred, aborre og sild. Er du så heldig, at der går en fisk på krogen, kan du jo tage den med tilbage til dit sommerhus på Djursland, og tilberede en velsmagende aftensmad.

På den sydlige del af Djursland finder man den smukke nationalpark Mols Bjerge, der ikke ligger mere end 40 km fra dit feriehus i Store Sjørup. Nationalparkens bakkede landskab er helt unikt i forhold til det ellers flade Danmark. Men ud over de imponerende bakker, kan man også opleve alsidig flora og fauna, gamle skove og endda historiske skatte såsom gravhøjen på de kendte trillingehøje, Trehøje.

Seværdigheder i og omkring Store Sjørup

Store Sjørup og resten af Djursland er ikke tom for spændende og anderledes seværdigheder, som kun findes netop dér. Af lokale oplevelser i Store Sjørup, finder man det utrolig hyggelige kræmmermarked, Sommerby, der finder sted hver tirsdag i juli. På markedet kan du, udover at gøre et fund hos en af boderne, også møde de gæstfri indbyggere, der helt sikkert har lyst til en lille sludder.

Gammel Estrup herregård huser i dag Gammel Estrup, Danmarks Herregårdsmuseum, et museum der både beskæftiger sig med selve herregården, men også generelt om de danske herregårdes historie. Det er en levende oplevelse, der vil føles som om du bliver transporteret tilbage i tiden, når du går blandt det engagerede personale, der alle er iført gammeldags tøj.

Når du lejer et sommerhus i Store Sjørup, får du det ideelle udgangspunkt for udflugter til de mange spændende attraktioner, der måske ikke lige ligger i gåafstand fra huset, men som bestemt er værd at køre efter. Kun en halv time fra dit sommerhus i Store Sjørup, ligger den kendte forlystelsespark Djurs Sommerland, hvor små såvel som store kan en sjov dag. Randers Regnskov ligger heller ikke mere end en halv time fra jeres feriehus. Er man stor fan af musik, så bør man ikke gå glip af en tur til Memphis Mansion – et museum, der er dedikeret til Elvis Presley, som jo bekendt er ”The King of rock n’ roll”.

Som du kan se, så bliver en ferie i Store Sjørup alt andet end kedelig, og med et feriehus på Djursland får du og din familie de perfekte rammer for at nyde livet hjemme i feriehuset, men også for at opleve alt hvad Store Sjørup og resten af halvøen har at byde på. NOVASOL har et bredt udvalg af feriehuse i Danmark, så du finder med garanti også et, der passer til netop dine behov og ønsker.

oplevelser tæt på Store Sjørup

Sommerhusudlejning i Store Sjørup med børn

For jer, som holder ferie med børn, er et sommerhus i Store Sjørup et rigtig godt valg. Der er flere grunde til, at feriehusene og området ved Store Sjørup er en god børnefamilie-destination: 

Børnevenlige sommerhuse i Store Sjørup: Flere af de sommerhuse, som vi udlejer i Store Sjørup, er såkaldte børnevenlige sommerhuse. Det betyder, at der i sommerhuset er praktiske faciliteter som barnestol og barneseng samt aktiviteter og legeredskaber, som børnene kan hygge sig med. Det kan være gynger, en trampolin eller en sandkasse, som især familiens mindste børn vil blive glade for. For at finde de børnevenlige sommerhuse i Store Sjørup, skal I blot bruge søgekriteriet "Børnevenligt feriehus". 

Sommerhuse med gode udendørsområder i Store Sjørup: Mange af sommerhusene i Store Sjørup har store grunde med forskellige beplantning og træer. På de store græsplæner er der god plads til boldspil, en vandkamp i sommervarmen og mellem de højre træer, kan der bygges huler. 

Sommerhuse tæt på stranden ved Store Sjørup: En store del af sommerhusene i Store Sjørup ligger 500 m og mindre fra havet og stranden. Det gør det dejligt nemt, at smutte til stranden, uden den store planlægning i forvejen eller en varme køretur om sommeren. Stranden ved Store Sjørup er meget børnevenlig pga. af det lave vand. Bevæger I jer ud over det lavvandede område, kommer I ude til den deciderede strand. 

Sommerhuse tæt på gode børneattraktioner: Fra jeres sommerhus i Store Sjørup er der ikke langt til de rigtige gode børneattraktioner, som også byder på gode oplevelser for de voksne. Tag turen ned langs kysten til Grenaa, hvor I kan besøge Kattegatcenteret. Der er mange forskellige fisk og i det store bassiner svømmer hajer og rokker over hovedet på jer. Der er også en god legeplads og flere aktiviteter. Derfor er Kattegatcentret oplagt til en heldagstur. Midt på Djursland ligger den sjove forlystelsespark Djurs Sommerland. Her er bestemt forlystelser for alle aldre og dejlige grønne områder. Hver tirsdag i juli er der et kræmmermarked med musik, gøgl, leg, boder, mad og meget mere. Kræmmermarkedet finder I ved søen i Store Sjørup.

Sommerhus med børn Store Sjørup

Leje af sommerhus i Store Sjørup - ferie med frihed

Der kan være flere grunde til, at man vælger at benytte sommerhusudlejning, når den kommende ferie skal planlægges. Men én ting synes vi kendetegner det at holde ferie i et sommerhus - det er ferie med frihed. Sommerhuset i Store Sjørup bliver jeres trygge feriebase, hvor I kan slappe af og lave lige det, I har lyst til. Der en ingen fastlagte programmer I skal rette ind efter. I bestemmer selv, hvilke udflugter I vil på samt hvilke attraktioner der skal besøges. Sengetiden er flydende og der kan uden problemer slumres længe om morgen, for morgenmadsbuffeten lukker ikke på et bestemt tidspunkt. Det kan også være helt lige meget, om I beholder nattøjet på hele dagen - for I skal ikke dele sommerhuset, terrassen eller haven med andre. Glem alt om sund aftensmad, og spis is i stedet for, hvis det er det, I har mest lyst til. En aftentur på stranden eller en god gåtur rundt i sommerhuskvarteret, skulle nok brænde de ekstra kalorerier af. 

Sætter I også pris på denne frihed til selv at planlægge ferien, så vælg at leje et sommerhus i Danmark til jeres næste ferie. I får samme frirum uanset om I tager på sommerferie i sommerhus eller vælger en hygge-tur i efteråret.