Sommerhus i Elsegårde Strand

Helt nede på alleryderste af Danmarks næsetip ligger Elsegårde Strand; et skønt, lille sommerhusområde tæt på Ebeltoft, der har Kattegat som nærmeste nabo og nærmest uendelig højt til himmelen. Elsegårde Strand er med andre ord klassisk sommerhushygge og idyl for alle pengene, og man kan næsten dufte de varme grillkul og smage koldskålen igennem skærmen. Her fører alle veje enten mod Kattegats lange, brede og børnevenlige strande eller ud i Syddjurs’ vilde og storslåede natur.

Området omkring Elsegårde Strand rummer smuk natur og flere gode vandreruter, og hvis det ikke helt rækker, er der ikke langt til Nationalpark Mols Bjerge, der velsagtens er et af de allersmukkeste naturområder i Danmark. Der er ikke mange spisesteder og indkøbsmuligheder i Elsegårde Strand, men alt det og lidt til, finder I lige rundt om hjørnet i Ebeltoft. I det nye kulturhus Maltfabrikken kan eksempelvis I smage jer igennem et veritabelt hav af lokale produkter fra Djurslands mange små producenter.

A family with their dog enjoying dinner outside during a stay in a holiday home

Populære feriehuse i Elsegårde Strand

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Elsegårde Strand

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Elsegårde Strand

Loading...

Danmarks dejligste udvalg af sommerhuse i Elsegårde Strand

NOVASOL har Danmarks dejligste udvalg af ferie- og sommerhuse i Elsegårde Strand, der alle ligger tæt på Kattegats børnevenlige strande. Book dit sommerhus i Elsegårde Strand allerede i dag, og oplev alt, hvad Syddjurs har at byde på. 

3 gode grunde til at tage på ferie i Elsegårde Strand

1. Et stenkast fra Kattegats børnevenlige strande

2. Tæt på store & små attraktioner

3. Naturskøn beliggenhed på idylliske Syddjurs

3 populære attraktioner i nærheden af Elsegårde Strand

1. Djurs Sommerland

2. Nationalpark Mols Bjerge

3. Ree Park Safari

NOVASOL – Inspirerende service siden 1968 Hos NOVASOL tror vi på, at vejen til en uforglemmelig ferie starter og slutter med tryg og inspirerende service. Derfor er vi med jer på hele rejsen - både før, under og efter - så I altid føler jer i gode hænder, når I holder ferie sammen med os. Sådan har det været siden 1968, og sådan vil det fortsat være.

Med 25 servicekontorer i Danmark og telefonisk hotline hver dag fra 08.00 - 21.00 er vi altid lige i nærheden, uanset om I har brug for en hjælpende hånd eller blot et lokalt ferietip.