Sommerhus i Krakær

Velkommen til det vildeste Danmark. Sådan beskriver Djursland sig selv, og det er nok især området omkring Nationalpark Mols Bjerge, hvor Krakær ligger, der hentydes til. Her kan I blandt andet møde vaskeægte vildheste i det endnu vildere istidslandskab, men her stopper vildskaben også. I hvert fald for sommerhusområdet Krakær, der nærmere kan betegnes som vaskeægte sommerhusidyl, og ikke mindst et oplagt udgangspunkt til at tage på eventyr i Syddjurs vilde - og ikke mindst vildt smukke - natur.  

Modsat de fleste af Djurslands mange populære sommerhusområder har Krakær ikke Kattegat lige uden for døren, men når det er sagt, så er de mange børnevenlige sandstrande langs Ebeltoft Vig blot en kort køretur væk. Fortsætter I langs Kystvejen, kommer I til Ebeltoft, der igennem de seneste år har gennemgået en rivende udvikling og i dag byder på et rigt café-, kultur- og handelsliv. Med andre ord: Uanset hvad I drømmer om, så er det inden for rækkevidde, når I holder ferie i Krakær.

A family with their dog enjoying dinner outside during a stay in a holiday home

Populære feriehuse i Krakær

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Krakær

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Krakær

Loading...

Danmarks dejligste udvalg af sommerhuse i Krakær

NOVASOL har Danmarks (dest:danmark) dejligste udvalg af ferie- og sommerhuse i Krakær, der alle ligger midt i naturskønne Mols Bjerge og tæt på Kattegat. Book dit sommerhus i Krakær allerede i dag, og oplev alt, hvad smukke Syddjurs har at byde på. 

3 gode grunde til at tage på ferie i Krakær

1. Naturskøn placering midt i Mols Bjerge

2. Tæt på Ebeltoft Vigs børnevenlige strande

3. Tæt på Djurslands mange attraktioner

3 populære attraktioner i nærheden af Krakær

1. Djurs Sommerland

2. Mini-metropolen Aarhus

3. Øko-landsbyen Friland

NOVASOL – Inspirerende service siden 1968 Hos NOVASOL tror vi på, at vejen til en uforglemmelig ferie starter og slutter med tryg og inspirerende service. Derfor er vi med jer på hele rejsen - både før, under og efter - så I altid føler jer i gode hænder, når I holder ferie sammen med os. Sådan har det været siden 1968, og sådan vil det fortsat være.

Med 25 servicekontorer i Danmark og telefonisk hotline hver dag fra 08.00 - 21.00 er vi altid lige i nærheden, uanset om I har brug for en hjælpende hånd eller blot et lokalt ferietip.