Sommerhus i Lyngsbæk Strand

Der er mange gode grunde til at holde ferie på Djursland, og Kattegats børnevenlige strande er velsagtens en af de bedste. Netop sådan en er Lyngsbæk Strand, der ligger godt og trygt i bunden af Ebeltoft Vig, og det betyder blandt andet, at bølgerne sjældent går særlig højt her, og at vandtemperaturen ofte er lidt højere end langs kysterne. På en god sommerdag kan man se hele vejen til Samsø, og i den modsatte retning ligger sommerhusene i Lyngsbæk Strand smukt indrammet af Mols' bakkede landskab. 

Selvom Kattegat kalder lige uden for døren, må I ikke snyde jer selv for at gå på opdagelse i Syddjurs smukke landskab. På grund af de mange sommerhuse – ikke bare i Lyngsbæk Strand, men i hele det omkringliggende område – er der langs Kystvejen mod Ebeltoft et væld af forskellige små spisesteder, lokale specialbutikker, caféer og vejboder, der alle er et stop værd. Og så har I ikke engang kradset i overfladen af, hvad Syddjurs har at tilbyde endnu.

A family with their dog enjoying dinner outside during a stay in a holiday home

Populære feriehuse i Lyngsbæk Strand

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Lyngsbæk Strand

Loading...

Feriehuse med pool i Lyngsbæk Strand

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Lyngsbæk Strand

Loading...

Danmarks dejligste udvalg af sommerhuse i Lyngsbæk Strand

Hos NOVASOL finder du altid et stort udvalg af ferie- og sommerhuse i Lyngsbæk Strand. Vi har noget for enhver smag, uanset om du er på udkig efter et sommerhus med plads til tosomhed, gode venner eller hele familien. Book dit sommerhus i Lyngsbæk Strand og oplev alt, hvad Syddjurs har at byde på.

3 gode grunde til at tage på ferie i Lyngsbæk Strand

1. Et stenkast fra Kattegats børnevenlige strande

2. Smuk beliggenhed i naturskønne omgivelser

3. Tæt på Ebeltofts café- og kulturliv 

3 populære attraktioner i nærheden af Lyngsbæk Strand

1. Skandinavisk Dyrepark

2. Djurs Sommerland

3. Fregatten Jylland

NOVASOL – Inspirerende service siden 1968 Hos NOVASOL tror vi på, at vejen til en uforglemmelig ferie starter og slutter med tryg og inspirerende service. Derfor er vi med jer på hele rejsen - både før, under og efter - så I altid føler jer i gode hænder, når I holder ferie sammen med os. Sådan har det været siden 1968, og sådan vil det fortsat være.

Med 25 servicekontorer i Danmark og telefonisk hotline hver dag fra 08.00 - 21.00 er vi altid lige i nærheden, uanset om I har brug for en hjælpende hånd eller blot et lokalt ferietip.