Sommerhus i Øer Strand

Lige syd for Ebeltoft ligger det populære sommerhusområde, Øer Strand. Her kan du både finde klassisk sommerhusidyl og moderne feriehuse, og området er især kendt for sin brede sandstrand og Øer Maritime Ferieby, der ligger fordelt på 7 flydende ‘øer’ i den dertilhørende lystbådehavn. Book dit sommerhus i Øer Strand, hvis du drømmer om ferie efter alle kunsten regler tæt på Djurslands mange skønne strande, charmerende byer, og populære attraktioner.

Der er rig mulighed for at udforske den smukke natur langs stranden og Kattegat, når du lejer et sommerhus i Øer Strand.

Populære feriehuse i Øer Strand

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Øer Strand

Loading...

Feriehuse med sauna i Øer Strand

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Øer Strand

Loading...

Kanaler og klitter langs Kattegat

Der er mange gode grunde til at tage på ferie i Øer Strand. Først og fremmest den brede og børnevenlige badestrand, der er perfekt til afslapning, solbadning og masser af andre aktiviteter ved (og i) Kattegat. Derudover ligger Øer Strand i naturskønne omgivelser yderst på næsetippen, hvor du kan nyde livet bag klitterne og langs kysten. Udover klassisk sommerhusidyl ved Kattegat, er Øer Strand også kendt for sin lystbådehavn og Øer Maritime Ferieby, der vel bedst kan beskrives som Djurslands svar på Venedig med sine menneskeskabt kanaler. Området, der er en del af Nationalpark Mols Bjerge, er desuden en fantastisk destination for cykel- og vandreture, og der er masser af afmærkede stier og ruter på tværs af det bakkede landskab. Derudover er der kun få kilometer til den populære ferieby Ebeltoft og resten af Djursland, der er bugner af populære attraktioner og seværdigheder for hele familien. Når du booker et sommerhus i Øer Strand, kan du glæde dig til en ferie i smukke omgivelser i (vand)kanten af Djursland.

3 gode grunde til at leje et sommerhus i Øer Strand

Gode badestrande: Øer Strand er ikke bare bred og børnevenlig, den strækker sig også så langt øjet rækker i begge retninger. Her er der altid god plads uanset årstiden.

Smuk natur: Øer Strand ligger i smukke og naturskønne omgivelser alleryderst på Syddjurs, omgivet af Kattegat og Nationalpark Mols Bjerge.

Feriestemning: I Øer Strand finder du alt hvad feriehjertet begærer, tæt på sjove aktiviteter, populære attraktioner og hyggelige byer. Særligt i sommerhalvåret.

NOVASOL - Sommerhusudlejning i Øer Strand siden 1968

Hos NOVASOL finder du Danmarks største udvalg af sommerhuse i Øer Strand og på resten af Djursland. Vælg mellem hundredevis af unikke ferieboliger for enhver smag og til enhver lejlighed, blandt andet i den hyggelige Øer Maritime Ferieby eller i et af de mange klynger af sommerhuse, der ligger lige bag klitterne og Kattegat. Når du lejer et sommerhus, får du ikke bare private og fleksible rammer, men også det perfekte udgangspunkt til at opdage og udforske alt hvad området omkring Øer Strand og Djursland har at byde på. Du kan se alle vores sommerhus i Øer Strand lige.