Sommerhus i Fuglsø

I meget smukke omgivelser ligger sommerhusene i Fuglsø med kort afstand til de mange attraktioner og spændende seværdigheder, som I kan glæde jer til at opleve, når I har valgt et sommerhus på Djursland. Fuglsø er en naturperle i Danmark og det helt rette valg for jer, som søger et sommerhusophold i fredelige omgivelser, hvor der er rig mulighed for, at være aktiv i naturen og samtidig få en masse nye oplevelser med hjem. På hele Djursland er der mange seværdigheder og attraktioner, som dækker alle aldersgrupper og interesser. Desuden er der flere gode handelsbyer på Djursland, som byder indenfor til shopping og hygge. Alt sammen i kort afstand fra sommerhusene i Fuglsø.

Ferie i Fuglsø

Populære feriehuse i Fuglsø

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Fuglsø

Loading...

Feriehuse med spa i Fuglsø

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Fuglsø

Loading...

Naturoplevelser nær jeres sommerhus i Fuglsø

For jer, som godt kan lide at færdes i naturen, så venter der mange forskellige muligheder, når I lejer et sommerhus i Fuglsø. Nær sommerhusene i Fuglsø kan I tage til den lokale strand, hvor der er badebro og rolige forhold – en rigtig god strand for børn. Fra stranden har I en smuk udsigt over vigen, hvor I også kan nyde skønne timer i solen om sommeren og med vind i håret om efteråret.

Sommerhusområdet i Fuglsø er omkranset af Fuglsø Bakker, et fredet område med et kuperet terræn, perfekt til en rask gåtur. Forestil jer en lun sommerdag, hvor fuglene synger og feriehumøret er i top, for hjemme i sommerhuset er grillen ved at varme op, mens I samler appetit i den friske luft. Så kan et sommerhusudlejning i Danmark nærmest ikke blive bedre.

I området omkring Fuglsø er der også gode fiskesteder, og tager I kikkerten med på tur, så kan I spotte mange fugle og vildt. De mange stier og cykelruter gør det nemt for jer, at komme rundt omkring i det skønne landskab ved sommerhuset i Fuglsø. I må naturligvis også besøge nationalparken Mols Bjerge, hvor I f.eks. kan følge den flotte rute Den Italienske Sti, en afmærket vandrerute, hvor der også må cykles og hvor hunde er velkomne i snor. I Mols Bjerge er der også mange fortidsminder og gravhøje. Har I lyst til en lidt anderledes gåtur, så skal I tage en tur til Kalø Slotsruin. Her går man over en naturlig dæmning fra fastlandet til den lille ø med resterne af Kalø Slotsruin - det er en virkelig smuk tur.

Strand ved sommerhus Fuglsø

Attraktioner nær sommerhusene i Fuglsø

Som sagt, er der et væld af gode attraktioner nær sommerhusene i Fuglsø. Efter en kort køretur, står I midt i den smukke by Ebeltoft. Her er flere charmerende gågader med brosten og gamle huse. God butikker og masser af kunsthåndværk samt et stort udvalg af gode cafeer og restauranter. I kan også sætte kursen mod Jyllands hovedstad Aarhus, hvor I f.eks. kan besøge Tivoli Friheden, Den Gamle By og kunstmuseet ARos, med den karakteristiske farvede regnbue på museets tag. I Grenaa kan I besøge Kattegatcenteret og den meget fine badestrand og i Randers venter mange spændende oplevelser i Randers Regnskov.

På Djursland er der også flere gode familieattraktioner. Djurs Sommerland er nok kendt af de fleste, og for legebørn i alle aldre, er her også masser at prøve. Lynhurtige rutsjebaner og hyggelige familieforlystelser står på rad og række mellem grønne områder, hvor I kan holde pause med en god madkurv. I Ree Park, som ligger tæt på Fuglsø, er det de sjove og spændende dyreoplevelser som er i højsæde. På de store åbne arealer lever dyr fra hele verden og der er rigtig gode muligheder for, at komme helt tæt på dyrene. 

Ønsker I et ophold i et sommerhus i Danmark fuld af mange oplevelser, som kan dække ethvert ønske, så er det bestemt værd at leje et sommerhus i Fuglsø. Uanset årstiden er her altid noget at opleve og mange vælger at komme tilbage til området, for at få alle oplevelser med.

Djurs Sommerland

Sommerhuse af forskellig slags til leje i Fuglsø

Området omkring Fuglsø er måske ikke de mest kendte og omtalte sommerhusområde, men området og sommerhusene der udlejes her, bør overvejes, når I gerne vil leje en feriebolig på Djursland. Området er så smukt og fra langt de fleste sommerhuse i Fuglsø, er der en vidunderlig udsigt. Det bakkede landskab med skove og marker, danner en flot kulissen rundt om jeres feriehus i Fuglsø. Det hele toppes af med udsigten over vandet. At sidde på terrassen eller i den bløde stol i stuen med udsigt til vand, er noget som skaber ro og får os ned i gear. 

Udsigten fra jeres sommerhus i Fuglsø skifter karakter henover året. I foråret og om sommeren er der grønt og blåt så langt øjet rækker. Måske skimtes gule rapsmarker i horisonten eller en fugl højt på himlen. Tag evt. en kikkert med på ferie i Fuglsø, så vil I kunne se langt omkring og måske spotte spændende fugle. I efteråret og om vinteren er de grønne marker borte, og farverne går over de brune og orange farver, for måske at skifte til et hvidt vinterlandskab. Fra den lune stue kan I nu nyde det smukke view over Fuglsø. Flere af de sommerhuse som udlejes i Fuglsø har også en brændeovn, som sikre den helt rette hyggestemning, når kulden står for døren. Skal efterårsferien eller vinterferien i sommerhuset have et ekstra strejf af luksus og velvære, så er et sommerhus med spabad i Fuglsø eller sauna helt oplagt.

Sommerhus Fuglsø udsigt

Sommerhus i Fuglsø = ferie med frihed

Der kan være flere grunde til, at man vælger at holde en ferie i et sommerhus. Men én ting synes vi kendetegner en ferie i et udlejningssommerhus; ferie med frihed. Sommerhuset i Fuglsø bliver en rolig og tryg ramme for jeres ophold. Her kan I slappe af og lave lige det, I har lyst til, når det passer ind i jeres planer. Stå tidlig op og sæt kurs mod en spændende attraktion eller bare ud i det blå med madpakker og badetøj. Sov lige så længe, I gerne vil, for morgenmadsbuffeten lukker ikke på et bestemt tidspunkt. I kan også sagtens beholde nattøjet på hele dagen - for I skal ikke dele sommerhuset, terrassen eller haven med andre. Spis is til aftensmad, hvis det er det, I har mest lyst til. En frisk svømmetur eller en god gåtur rundt i sommerhuskvarteret, skulle nok brænde de ekstra kalorerier af. 

Sætter I også pris på denne frihed til selv at planlægge ferien, så vælg Danmark og sommerhusudlejning til jeres næste ferie. I får samme frirum uanset om I tager på sommerferie i sommerhus eller vælger en hygge-tur i efteråret.