Sommerhus i Thorsager

Thorsager er en mindre landsby midt på Djursland. Lejer I sommerhus i Thorsager er der utrolig mange spændende oplevelser inden for kort afstand. Byen ligger nemlig rigtig godt placeret i forhold til de mange attraktioner og seværdigheder, der findes på hele Djursland. Så her skal I ikke bruge feriedagene på lange køreturer.

Lej sommerhus i Thorsager og besøge Thorsager Rundkirke

Populære feriehuse i Thorsager

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Thorsager

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Thorsager

Loading...

Oplevelser i og helt tæt på jeres sommerhus i Thorsager

I Thorsager kan I se Jyllands eneste rundkirke. Kirken blev bygget omkring år 1200 og anses for at være en af Jyllands ældste teglstensbygninger – muligvis den ældste. Kirken er åben for besøgende og kommer i forbi, så tag endelig et kig ind i kirkerummet. Mange anser det hvide rum, med de 4 store teglstenssøjler, som et af Danmarks smukkeste kirkerum.

Thorsager ligger inde i landet, og der er derfor ingen strande lige i nærheden. Men får I lyst til en tur til vandet, skal I ikke kører langt. 10 km fra jeres sommerhus i Thorsager finder I Følle Strand. En rigtig fin og børnevenlig badestrand med udsigt til Kalø Slotsruin. Kører I lidt længere kan I også besøge de gode strande ved Ebeltoft og i Grenå.

Fra et sommerhus på Djursland vil I opleve, at I har alverdens oplevelser lige rundt om hjørnet. Djursland er nemlig spækket med oplevelser for alle aldersgrupper og for alle interesser. Blandt de større attraktioner, som vil tiltale både børn og voksne, kan I vælge at besøge disse: 

  • Djurs Sommerland: Den kæmpestore forlystelsespark, med mere end 60 forlystelser + et stort badeland, er for alle, som elsker sjove rutsjebaner, sus i maven og hygge med familien eller vennerne. På de grønne områder er der rig mulighed for, at tage en slapper med f.eks. en god frokost. 

  • Ree Park: I den store og moderne dyrepark kan I nemt få en hel dag til at gå. Her kan I opleve mange spændende dyr, både til fods, på en guidet land rover safari samt på en flot tur i parkens lille tog. De store åbne arealer giver god plads til dyrene, og I får fin mulighed for, at iagttage dyrene fra de gode gangbroer. 

  • Kattegatcentret: Tag til Grenå og oplev en verden under havet. I de store akvarier kan I opleve alt lige fra fisk fra de danske farvande til store hajer, som stille glider gennem vandet, lige over hovedet på jer. I de store udendørs bassin leger sælerne lige ved siden af den sjove vandlegeplads. 

Som en ekstra bonus, kan I, som gæster hos NOVASOL, få rabat til flere gode attraktioner i området omkring Thorsager. NOVASOL tilbyder nemlig, sammen med flere gode samarbejdspartnere, gode kundefordele på en lang række attraktioner i Danmark. 

Foruden disse tre større attraktioner er der mange natur - og kulturhistorisker museer, mindre dyreparker, hyggelige familieaktiviteter samt mange smukke naturområder, som f.eks. Nationalpark Mols Bjerge.

Lej sommerhus i Thorsager og besøg Djurs Sommerland

Kom nemt rundt på jeres ferie i Thorsager

De fleste har bilen med, når de vælger sommerhusudlejning i Danmark. Når I opholder jer i et sommerhus i Thorsager, kan dog nemt lade bilen stå og tag bussen ind til f.eks. Aarhus, Ebeltoft eller Grenå. I Thorsager er der nemlig gode busforbindelser til alle større byer i området. I kan også benytte jer af letbanen, som kører gennem Thorsager på vejen mod enten Aarhus eller Grenå. 

I selve Thorsager by kan I klare de daglige indkøb i den store Brugs. I Rønde, ca. 8 km fra Thorsager, finder I også flere supermarkeder samt andre gode butikker, hvor I kan shoppe i løbet af jeres ophold i et sommerhus i Thorsager.