Sommerhus i Femmøller Strand

Et sommerhus på Djursland er en skøn måde at holde ferie på. Går ferien til det charmerende område ved Femmøller Strand,  kan du opleve det bedste af alt det, Djursland har at tilbyde – alt fra dejlige strande og imponerende natur til maleriske bygninger og unikke seværdigheder. NOVASOL har udlejet feriehuse i Danmark igennem 50 år, så du kan trygt overlade din ferie i Femmøller Strand til os.

Ferieboliger i Femmøller

Populære feriehuse i Femmøller Strand

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Femmøller Strand

Loading...

Feriehuse med sauna i Femmøller Strand

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Femmøller Strand

Loading...

Naturlige oplevelser ved jeres sommerhus i Femmøller Strand

Naturen på Djursland er en seværdighed i sig selv, og derfor ville det også være ærgerligt, hvis du ikke bruger lidt tid på at udforske halvøens naturlige attraktioner, når du lejer et sommerhus i Femmøller Strand.

Ikke langt fra Femmøller Strand finder man nationalparken Mols Bjerge, som man kan nå via vandrestien ”Den italienske sti”. Vandrestien har fået sit navn grundet landskabets udseende, der minder om et italiensk kystlandskab fyldt med gyvel og enebær, samt et blåt hav i baggrunden, der i dette tilfælde er Ebeltoft Vig. Selve nationalparken er selvfølgelig også utrolig smuk, og her finder man noget af den mest unikke natur i Danmark.

Der skal selvfølgelig også være tid til at dase på stranden i løbet af jeres ferie, og så er det jo heldigt, at der ligger en strand lige ved Femmøller. Havet er generelt lavvandet, hvilket også betyder, at vandet typisk er varmere her end på andre strande, hvilket gør Femmøller Strand perfekt til børnefamilier, der ønsker en ubekymret dag på stranden.

Den smukke natur er en af grundene til, at så mange vælger at leje et sommerhus på Djursland. Her er mulighed for, at nyde naturen meget aktivt ved lange vandreture og turen på mountainbiken. Området har mange rigtig gode ruter. Men der er også plads til at nyde det hele med lidt mindre fart på. Tag f.eks. til stranden om aften. Bred et tæppe ud i sandet og lad blikket glide over havet. Hurtig forsvinder tanker om hverdagens gøremål.

Ferie ved Femmøller Strand

Seværdigheder og attraktioner nær Femmøller Strand

En ferie i Femmøller Strand bliver alt andet end kedelig! Byen og resten af Djursland har masser at byde på, så det handler bare om, at vælge netop det, du godt kunne tænke dig at opleve, når du lejer et feriehus i Danmark netop her. Byen er opkaldt efter de fem møller, der stod ved Mølleåen. I dag er der kun fire møller tilbage, da den femte brændte ned i 1688 – i dag er der indrettet restauranter i 2 af møllerne.

Ikke mere end en halv times køretur i bil fra jeres sommerhus, og I ankommer til Nordens største forlystelsespark, nemlig Djurs Sommerland. Her kommer store som små til at få en fantastisk sjov dag, når de begiver sig rundt mellem de 8 forskellige temalande – her er alt fra vikingeland til vandland.

Det kan varmt anbefales at tage en tur til Syddjurs’ kommunes største by Ebeltoft, der ligger kun små 12 km fra sommerhusområdet ved Femmøller Strand. Her kan man tage på museer, shoppe i de mange butikker, tage en kop kaffe, på en af de hyggelige caféer eller opleve verdens længste træskib, Fregatten, der deltog i den 2. Slesvigske krig i 1864.

Som du kan se, er der masser af ting at give sig i kast med, når man lejer et feriehus på Djursland ved Femmøller Strand. NOVASOL har et stort og alsidigt udvalg af sommerhuse i Danmark, så det bliver ikke noget problem at finde netop den feriebolig, der passer til dig og din familie. Vi glæder os til at se dig!

Feriehuse i Femmøller

Sommerhusudlejning giver frihed

Sommerhusudlejning giver mulighed for, at skabe netop den ferie vi drømmer om. Nogle elsker at stå tidlig op og tage på ture rundt i området. Her besøges lokale museer og forskellige attraktioner. De nærmeste byer og naturen udforskes, så der samles et væld af gode og nye oplevelser. Andre bruger ferieboligen som base for størstedelen af ferien. Ferieboligen og grunden omkring bruges fuldt ud. Der leges i haven, slappes af foran Tv’et, læses bøger i skyggen og grilles på terrassen. 

Ingen ferieform er forkert, men handler udelukkende om det personlige valg. Om I er til den ene ferieform eller den anden; om I er til de meget aktive sommerhusophold eller hellere vil koble helt af og bare nyde sommerhuset og omgivelserne lige omkring, så er valget altid jeres. Vi mener at sommerhusudlejning er ferie med frihed. Friheden til selv at bestemme hvordan rammen skal være ift. indretning, udstyr og beliggenhed. Friheden til selv at planlægge selve sommerhusopholdet og fylde feriedagene ud med netop det I har lyst til.

Femmøller Strand

Private sommerhuse til leje i Femmøller Strand

Selve sommerhusområdet ved Femmøller Strand ligger i et bakket landskab med gode stier og skønne udsigtspunkter. Med Mols Bjerge lige bag ved sommerhuset i Femmøller Strand, er der alle muligheder for, at opleve den spændende og unikke natur i området.  

Mange af de sommerhuse, som udlejes i Femmøller Strand, ligger også i smukke omgivelser med udsigt til skovområder eller med udsigt over Ebeltoft Vig. Om sommeren kan du åbne sommerhusets dør, og straks mærke den dejlige ro og nyde de smukke omgivelser med dagens første kop kaffe i hånden. Det er ren balsam for sjælen. 

Søger du et sommerhus i Femmøller Strand med en særlig udsigt, så skal du blot benytte søgekriteriet "Panorama". Fra disse sommerhuse vil du få en dejlig udsigt over landskabet eller over vandet.

Sommerhus Femmøller Strand

Sommerhuse af alle slags til leje i Femmøller Strand

De sommerhuse, som udlejes i Femmøller Strand, er alle privatejede og giver dig mulighed for, at få en ferie som både giver masser af nye oplevelser, men som også føles hjemlig. Ferieboligerne er indrettet som husets ejer gerne vil have det. Vi har hver især vores egen smag, og derfor kan der lejes sommerhuse af alle slags i Femmøller Strand. Der udlejes de helt klassiske sommerhuse, bygget i træ og med masser af hygge. I Femmøller Strand er der også nyere sommerhuse til udlejning, hvor udtrykket er moderne og ofte mere minimalistisk. 

Indretning er en ting, når vi skal beslutte os for, hvilket sommerhus vi gerne vil holde ferie i. Noget andet er ferieboligens faciliteter. Nogle søger de sommerhuse, som vi kalder standard-huse. Det er sommerhuse, hvor der fokus på hygge og atmosfære, uden de store ekstra faciliteter. Det er for mange den klassiske sommerhusferie i Danmark, hvor ferien nydes på terrassen om sommeren eller foran brændeovnen om vinteren. Andre kan godt lide de sommerhuse, som har lidt ekstra at tilbyde til ferien. Det kan være et spabad, en sauna eller en privat indendørs pool, som både kan bruges til badesjov og afslapning, for hele familien. Mange vælger at leje et sommerhus med pool i de koldere måneder. Især til efterårsferien bliver sommerhusene med indendørs pool hurtig booket ud. 

En anden, meget populær type af sommerhus i Femmøller Strand, er vores aktvitetshuse. I disse sommerhuse er der gode aktiviteter, som billard, bordfodbold eller dart. I disse sommerhuse er der lagt op til en sjov familiedyst, og god underholdning for børnene, hvis vejret ikke er til strandture eller hygge på terrassen. I et aktivitetssommerhus i Femmøller Strand vil alle få en sjov ferie - både om sommeren, vinteren og efteråret.