Sommerhus i Lystrup Strand

Lystrup Strand er et mindre sommerhusområde, der ligger lige ud til Kattegat på nordkysten af Djursland. Området omkring Lystrup Strand nyder ikke samme popularitet som de mange navnkundige feriebyer på Syddjurs, men så er der jo bare desto mere plads på stranden og kortere kø til iskiosken. Den hyggelige strand ligger for enden af et eng-areal i et naturskønt område, og som det er tilfældet med mange af strandene langs Kattegat, hører Lystrup Strand også til i den børnevenlige afdeling.

Naturen kalder overalt på Djursland. Danmarks næsetip har velsagtens noget af kongerigets smukkeste landskab, og i tilgift til de mere end 250 kilometer kystlinje, byder halvøen på alt fra bakkede istidslandskaber til dybe skove. Omkring Lystrup Strand er det især nærliggende at udforske Naturpark Randers Fjord og  Kyst- og Fjordcentret, der ligger ved det lille færgeleje mellem Voer og Mellerup. Når I holder ferie i Lystrup Strand er I desuden tæt på mange populære turistattraktioner, herunder Djurs Sommerland og Randers Regnskov.

Ferienwohnung Lystrup Strand - Djursland

Populære feriehuse i Lystrup Strand

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Lystrup Strand

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Lystrup Strand

Loading...

Danmarks dejligste udvalg af sommerhuse i Lystrup Strand

NOVASOL har Danmarks dejligste udvalg af ferie- og sommerhuse i Lystrup Strand, der alle ligger tæt på Kattegats mange børnevenlige badestrande. Book dit sommerhus i Lystrup Strand allerede i dag, og oplev alt, hvad Djursland har at byde på. 

3 gode grunde til at tage på ferie i Lystrup Strand

1. God plads hele året rundt

2. Tæt på Kattegats børnevenlige strande

3. Tæt på Djurslands smukke natur

3 populære attraktioner i nærheden af Lystrup Strand

1. Randers Regnskov

2. Djurs Sommerland

3. Kyst- og Fjordcentret i Voer

NOVASOL – Inspirerende service siden 1968 Hos NOVASOL tror vi på, at vejen til en uforglemmelig ferie starter og slutter med tryg og inspirerende service. Derfor er vi med jer på hele rejsen - både før, under og efter - så I altid føler jer i gode hænder, når I holder ferie sammen med os. Sådan har det været siden 1968, og sådan vil det fortsat være.

Med 25 servicekontorer i Danmark og telefonisk hotline hver dag fra 08.00 - 21.00 er vi altid lige i nærheden, uanset om I har brug for en hjælpende hånd eller blot et lokalt ferietip.