Sommerhus i Følle Strand

Tager I en tur i sommerhus i Følle Strand, så kommer I til et roligt sommerhusområde med sandstrand, skov og skønne horisonter. Her er masser af muligheder for, at få et dejligt afslappet ophold samt for at få en masse nye oplevelser med hjem. Den centrale placering mellem storbyen Aarhus og spændende Djursland, sikre jer mange valgmuligheder for både sjove, aktive og lærerige oplevelser.

Lej sommerhus i Følle Strand

Populære feriehuse i Følle Strand

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Følle Strand

Loading...

Feriehuse med spa i Følle Strand

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Følle Strand

Loading...

Hvorfor leje sommerhus i Følle Strand?

  • Fin, familievenlig sandstrand 

  • Hyggeligt og roligt sommerhusområde 

  • Kort afstand til Aarhus 

  • Gode og alsidige attraktioner i nærheden

  • Gode indkøbsmuligheder i handelsbyen Rønde, ca. 3 km væk

Lej sommerhus i Følle Strand til den perfekte strandferie

Fra et sommerhus i Følle Strand er der aldrig langt til stranden. Den sydvendte sandstrand strækker sig et godt stykke langs sommerhusområdet i Følle Strand. Der er plads til solbadning og leg på både sandet og på de grønne græsarealer. Der er en rigtig fin lav vanddybde, som passer perfekt til de mindste badegæster. Om sommeren kan badebroerne benyttes, hvis man gerne vil have vand over knæene. 

Stenmolerne langs stranden er samlingssted for mange forskellige muslinger, småfisk og krabber. Tag fiskenet og spand med på stranden og der er timevis af god underholdning for alle.

Hvad kan man opleve nær Følle Strand?

I har utallige muligheder for nye og spændende oplevelser, når I lejer et sommerhus i Følle Strand. Faktisk er der så meget at opleve, at det nok bliver svært at nå det hele. Vi har samlet et par oplevelsesmuligheder, som dækker bredt og som kan samle både store og små. 

  • Nationlapark Mols Bjerge: En tur til den smukke nationlapark er både for jer, som gerne vil være aktive og for jer, som bare elsker smukke naturoplevelser. Særligt mountainbike folket elsker området pga. de mange gode og udfordrende ruter. For fodfolket er der også mange gode stier, som tager jer rundt i det smukke landskab. 

  • Kalø Slotsruin: Fra stranden i Følle kan I se over til den gamle Kalø Slotsruin. Kalø er et populært udflugtsmål både blandt de lokale og feriegæster. Selve slotsruinen ligger på en ø ude i Kalø Vig. Øen er forbundet med fastlandet via en dæmning. Turen over til øen foregår på gåben. 

  • Dyreparker og akvarier: På Djursland er der flere rigtig fine dyreparker, hvor I kan opleve alverdens dyr. Ree Park, Skandinavisk Dyrepark og Kattegatcentret giver jer mulighed for at opleve dyr fra alle verdensdele samt for at udforske verden under havet. 

  • Djurs Sommerland: Det vildeste sommerland ligger kun ca. 20 km væk og er uden tvivl et must blandt børnefamilierne. De mere end 60 forlystelser + vandlandet giver underholdning for alle. Store rutsjebaner, små rolige karruseller, store legepladser og flotte, grønne omgivelser åbner op for både leg og hygge. Som gæst i et NOVASOL sommerhus i Danmark, kan I desuden få rabat på køb af billetter til Djurs Sommerland. 

Er I slet ikke færdige med at holde ferie i Følle Strand eller er der noget I mangler at opleve i området, så kan I trøste jer med, at der er mange sommerhuse på Djursland. Vælg et andet sommerhusområde til det næste ophold og udforske det flotte område endnu mere. En af fordelene ved Djursland er, at afstanden mellem de mange seværdigheder er kort, så I behøver ikke bruge for meget ferietid på transport.

Sommerhusudlejning giver en ferie fuld af frihed

De mange sommerhus, som stilles til udlejning, giver muligheden for, at skabe netop den ferie vi drømmer om. Nogle står tidlig op, pakker bilen og tager på ture rundt i området. Besøg på lokale museer og forskellige attraktioner fylder feriedagene. De nærmeste byer samt naturen udforskes, så der samles et væld af gode og nye oplevelser. Andre vælger at bruge ferieboligen som base for det meste af ferien. Ferieboligen og haven omkring bruges fuldt ud. Der leges i haven, slappes af foran Tv’et, læses bøger i skyggen og grilles på terrassen. 

Ingen ferieform er mere rigtig end den anden, for det handler udelukkende om vores individuelle ønsker. Om I er til den ene eller anden slags ferie, måske en kombination af begge, så er valget altid jeres. Vi mener at sommerhusudlejning er ferie med frihed. Friheden til selv at bestemme hvordan rammen skal være ift. ferieboligens udstyr og beliggenhed. Friheden til selv at planlægge selve sommerhusopholdet og fylde feriedagene ud med netop det, I har lyst til. Dette gælder uanset om det er et sommerhus i Følle Strand, I har forelsket jer i eller om det er en feriebolig i et helt andet område eller land. 

Hos NOVASOL giver det brede og meget alsidige udvalg af sommerhuse i Danmark samt ferieboliger i det øvrige Europa, de bedste betingelser for jeres valgfrihed.