Sommerhus i Bønnerup Strand

Bønnerup Strand er en hyggelig havneby og et populært sommerhusområde, der ligger lige ud til Kattegat på ‘toppen’ af Djursland. Sommerhusområdet Bønnerup Strand ligger i naturskønne omgivelser i forlængelse af byen med havet og stranden lige uden for døren og to store skovarealer på hver sin side, og derfor kan du se frem til at holde ferie i idylliske rammer, når du lejer et sommerhus i Bønnerup Strand. Læs mere om sommerhusudlejning i Bønnerup Strand herunder.

Sommerhus Bønnerup Strand

Populære feriehuse i Bønnerup Strand

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Bønnerup Strand

Loading...

Feriehuse med spa i Bønnerup Strand

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Bønnerup Strand

Loading...

Hyggelig havnestemning på Norddjurs

Glæd dig til et hav af store og små oplevelser ved Kattegat, når du lejer et sommerhus i Bønnerup Strand. Den lille havneby er også et af de mest populære sommerhusområder langs kysten på Norddjurs, og her får du både hyggelig havnestemning og naturskønne omgivelser tæt på Kattegat og flere gode strande. Derudover er du tæt på mange af Djurslands populære seværdigheder og attraktioner, når du holder ferie i Bønnerup Strand. Blandt andet Djurs Sommerland (20 km), Ree Park Safari (36 km) og Nationalpark Mols Bjerge (37 km).

Den lange kyststrækning på Norddjurs, hvor Bønnerup Strand også ligger, byder på en række hyggelige bade- og feriebyer, hvor du kan opleve den lokale gæstfrihed og stemning, der hersker på disse kanter. Og selvom Bønnerup Strand er et populært område, så tør vi godt at garantere, at køen til iskiosken er kortere her, end den er i de mange velkendte feriebyer på Syddjurs. Der er mange gode grunde til at leje et sommerhus i Bønnerup Strand. Find din sammen med NOVASOL.

NOVASOL - Sommerhusudlejning i Bønnerup Strand siden 1968

Der er masser af forskellige muligheder for sommerhusudlejning i Bønnerup Strand. Øst for byen ligger et stort sommerhusområde, hvor du både finder traditionelle og moderne feriehuse tæt på stranden og Kattegat og med plads til hele familien. Derudover råder vi også over en række forskellige feriehuse og ferielejligheder på havnen i Bønnerup Strand, der passer perfekt til en forlænget weekend eller en getaway for to.