search

Sommerhuse i Hornbæk

Her mødes den gamle, danske sommerhuskultur med en moderne ferieby. Hornbæk har længe været på landkortet over kendte og elskede ferieområder, hvor københavnerne startede med at holde sommerferie væk fra byen og senere begyndte resten af danskerne, at få øje på denne lille perle, som nu er blandt de mest elskede sommerhusområder i Nordsjælland. Med et sommerhus i Hornbæk kan I glæde jer til at opleve de dejlige badestrande,byens små spisesteder og butikker, samt lystbådehavnen, som vidner om Hornbæks lange historie. Her findes et hav af aktiviteter og udflugtsmuligheder indenfor rækkevidde af jeres sommerhus i Hornbæk.

Strand Nordsjælland

Hvorfor leje sommerhus i Hornbæk?

Den moderne by Hornbæk byder på alt hvad I kan drømme om, når nu der er tid til en ferie i et sommerhus i Danmark. Er det sommerferien, som står for døren, så er der gode strande altid garant for hygge og sjov i vandet – naturligvis helst i højt solskin. Stranden ved Hornbæk er børnevenlig pga. af det lave vand og i klitterne kan der trilles i det finkornede sand. Når sulten melder sig, byder byen på flere gode spisesteder med mange gode fiskeretter. På byens cafeer kan eftermiddagens kaffetørst stilles, mens I planlægger aftenens menu, som I kan nyde hjemme i sommerhuset. Leje af et sommerhus giver jeres ferie en uanet frihed, da I lejer jer ind i private rammer, hvor alle beslutninger tages af jer og ingen andre. Hvis I ønsker ren afslapning kan I f.eks. spise sen morgenmad i sengen eller nyde det danske sommervejr på terrassen uden at bekymre jer om forstyrrelser og uventede tilskuere. Sommerhusudlejning på Sjælland er til jer, der ønsker en ferie hvor I selv sætter grænsen!

Sommerhuse i Hornbæk blandt smuk natur

Hornbæk by er fuld af charme. De fine, gamle fiskehuse sætter den helt rette stemning, for en afslappende slentretur, mens I spise en is. Sæt kurs mod havnen, og beundre de mange sejlbåde, som blidt vugger i vinden. Omkring Hornbæk møder I et landskab, som er præget af både hav, søer og skoveområder. I Hornbæk Plantage kan I opleve et rigt dyre- og planteliv, hvis I følger de forskellige stier i området. Her er både plads til jer, som gerne vil gå og jer, som hellere vil cykle rundt.  I hele Nordsjælland er der masser af smuk natur, som I bør tage turen til Gribskov samt Danmarks største søer, Arresø og Esrum sø. Ved Esrum Sø kan I besøge det gamle kloster Esrum Kloster fra 1151. Klosteret ligger nord for søen og i selve klosterbygningen er der udstillinger og i klosterhaven gror de gamle lægeurter. Vil I gerne have lidt mere motion i løbet af jeres sommerhusferie i Hornbæk, så kan I kaste jer ud i både tennis, minigolf, rideture, golfspil og diverse aktiviteter på vandet.

Mange gode udflugtsmål nær Hornbæk

Der findes et utal af spændende slotte i området, som I nemt kan besøge fra jeres sommerhus i Hornbæk. Et besøg på Kronborg i Helsingør er et must, da Shakespeare har gjort slottet verdensberømt i ”Hamlet”! Her kan I udforske kasematterne og hilse på Holger Danske, der sidder og sover. Dronningens sommerresidens, Fredensborg, er bestemt også et besøg værd. Når dronningen ikke er på slottet, kan I komme på en guidet tur i de smukke sale og den fantastiske have. På Frederikborg slot finder I det nationalhistoriske museum. Museet er smukt beliggende på 3 små holme i slotsøen, og rummer 500 års Danmarkshistorie. I slothaverne er der små søer og en romantisk atmosfære. Kun 45 minutters kørsel fra Hornbæk ligger København, med et hav af seværdigheder og attraktioner. Besøg, Tivoli, Bakken og planetariet, eller tag på kanalrundfart og oplev byen fra vandsiden.  Nyd en frokost i Nyhavn og mærk den fantastiske stemning. I kan også se livgarden på Amalienborg Slotsplads og opleve det spektakulære Operahus. På vejen mod København kommer I forbi en række spændende museer og naturområder. Udover det nationalhistoriske museum, er Louisiana også et besøg værd. Museet ligger med en betagende udsigt og har skiftende udstillinger i sand verdensklasse. I Esrum kloster, kan I mærke historiens vingesus og få et indblik i cisterciensermunkenes liv. I kan også købe klosterets egne produkter i Møllegården.

Besøg København fra jeres sommerhus i Hornbæk

Sommerhus i Hornbæk hele året rundt!

Der er ingen tvivl om, at Hornbæk er et dejligt feriested, hvor vores længeventede feriedage rigtig kan nydes. Sommersæson er meget populær, men det er bestemt også skønt at leje sommerhus i Hornbæk f.eks. i det flotte forår eller henover efteråret. De sommerhuse som NOVASOL udlejer i området, kan nemt benyttes hele året rundt, så kig gerne på muligheden for, at holde ferie i Hornbæk i de koldere måneder. Hvis ikke I finder noget der frister, bør I bestemt også tjekke vores andre sommerhuse i Nordsjælland, hvor der helt sikkert gemmer sig en perle!