Sommerhus Køge

Lejer I et sommerhus i Køge eller ved Køge Bugten, kan I se frem til; gode strande, flotte udsigter, hyggeligt byliv samt gode muligheder for at besøge spændende attraktioner, mens I holder ferie på Sjælland. Køge Bugten strækker sig fra Brøndby i nord og ned til Strøby Egede i syd. Der er flere fine sommerhuse langs bugten. Det største sommerhusområde nær Køge, finder I ved Strøby Egede og Strøby Ladeplads Strand.

Sommerhus i Køge

Populære feriehuse i Køge

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Køge

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Køge

Loading...

Oplevelser nær et sommerhus i Køge

Køge er en fin gammel købstad, hvis historie strækker sig helt tilbage til middelalderen. Mens I er i sommerhus i Køge, skal I huske at afsætte tid til, at kigge jer omkring i den hyggelige by. Store dele af den gamle bymidte er flot bevaret og er med til at skabe en meget hyggelig stemning i byen. Gå en tur mellem de smukke bindingsværkshuse og kig ind i byens mange gode specialbutikker. Hos Visit Køge kan I både få udleveret bykort samt et skattekort til børnene, hvor der skal løses små opgaver rundt om i byen.

I Kjøge Miniby kan I opleve byen i miniature størrelse. Minibyen er opbygget som Køge centrum så ud i 1865. Efter at have leget kæmper i minibyen, kan I få en helt anden oplevelse af byen i Køges Kirketårn. Turen op i kirketårnet går af snoede trapper, men når I kommer til tops, belønnes I med en fænomenal udsigt over hele byen. På turen op i tårnet kommer I helt tæt på både kirkens klokker samt urværket bag kirkens store ur.

Køge Museum får I familievenlige historiske oplevelser. På museet er der forskellige udstillinger om bl.a. et stort søslag ved Køge i 1710, hvor historien om to krudtbrødres skæbne også fortælles. På legepladsen er der klatreudfordringer for børnene og plads til en lille pause.

Der er bestemt også mange muligheder for shopping i Køge, hvor I både finder konceptbutikker, gallerier, kunsthåndværk samt supermarkeder. God mad og drikke er heller ikke en mangelvare i Køge.

Gode strande nær jeres sommerhus i Køge

Køge Bugt åbner op for flere gode muligheder for at nyde en dag på stranden og ved havet. Der er ingen tvivl om, at vi elsker at besøge de mange skønne strande, når vi er i sommerhus i Danmark. En tur til stranden er livgivende og dejlig året rundt. Her nydes sommerens varme sol og lune vand mens vi kvikkes op af de friske vinde i efteråret. En morgentur til stranden med et forfriskende dyp i bølgen blå er ren wellness for krop og sjæl.

Omkring Køge kan I hygge jer på flere gode strande.

  • Køge Nordstrand: Selve stranden er fin med blødt sand og hyggelige klitter. Vanddybden er lav og helt perfekt for små børn. I kort afstand fra Køge Nordstrand er der toiletfaciliteter samt en lille kiosk. Fra p-pladsen er der asfalt- og grusstier, hvor I nemt kan kører med barnevogn eller klapvogn.

  • Køge Sydstrand – Søndre Strand: Her finder I også en god strand med fint sand og mindre klitter. Bag ved stranden er der strandenge, hvor I også kan ligge og nyde ferien eller spille bold. Ved stranden er der både p-plads, kiosk samt toiletter.

  • Køge Havnebad: Ved Køge Marina og tæt på Nordstranden ligger Køge Havnebad. Fra de flydende platforme er det muligt at hoppe i vandet. Ude i havnebadet er der også platforme. En tur i Køge Havnebad anbefales kun for dygtige svømmere. Havnebadet er også åben om vinteren, hvis et koldt morgenbad frister.

  • Strøby Ladeplads Strand: Ved Strøby er der en lidt mindre strand, som stadig har alt det, som vi elsker ved de danske strand. Fint sand samt lavt og rent vand skaber rammerne for en skøn badedag.

Tag på udflugt fra jeres sommerhus i Køge

Vælger I at holde jeres ferie i et sommerhus i Køge, er der utallige gode udflugtsmål i nærheden. Her venter Sjællands byoplevelser, smuk natur og attraktioner for hele familien.

Er der legesyge forlystelses-fans i familien, så er det bestemt værd at tage en tur til BonBon Land. Karruseller og rutsjebaner af alle slags giver masser af gode grin og sus i maven for alle. I kan både prøve de ekstreme og vilde forlystelser, dem med masser af fart på og de helt rolige, hvor familiens mindste medlemmer også kan være med.

På en smuk solskinsdag bør I tage på tur til Vallø Slot. Det smukke slot har siden 1500-tallet været omdrejningspunktet for området omkring Vallø. Slottet er omkranset af en meget smuk park, som bare indbyder til en hyggelig gåtur og ikke mindst en picnic på et tæppe i de smukke omgivelser. I den nærliggende hundeskov er der fri leg for familiens firbenede venner.

En dagstur til Roskilde kan også varme anbefales. Roskilde by er meget stemningsfuld og byder på mange gode attraktioner. Roskilde Domkirke er kendt af de fleste og tager jer med på en tur i Danmarks historien gennem 1000 år. I og omkring Roskilde Domkirke ligger 39 danske konger og dronninger begravet. Domkirken er så unik og af vigtig betydning for den danske kulturhistorie, at den er optaget på UNESCOs verdenarvsliste.

Når I har lejet et sommerhus i Køge, kan I tage turen op langs Køge Bugt og besøge København. En slentretur på Nyhavn, et besøg i Kongens Have, hygge og sjov i Tivoli, shopping på Strøget og mange andre gode oplevelser venter i København. Tag tidlig afsted fra sommerhuset og slut en spændende dag af med god mad på et af de utallige spisesteder i København.

Hvorfor holde ferie i et sommerhus?

Vi kan holde ferie på et utal af måder, og i alle dele af verden. Alle har vi forskellige ønsker og behov til vores ferie - og netop her kan sommerhusudlejning være et godt bud på en ferieform, hvor der er valgfrihed og noget for enhver smag. 

De mange ferieboliger som udlejes, er alle forskellige. Det gør sig både gældende i forhold til størrelse, indretning, boligens faciliteter og beliggenheden. Ejerens egen smag og behov skinner ofte igennem på husets indretning og udendørsområder. Nogle sommerhuse er indrettet med et moderne udtryk med rene linjer, mens andre vælger det mere nostalgiske, hvor måske egne sommerhusminder fra barndommen føres videre. Denne mangfoldighed gør netop, at der er en feriebolig for enhver smag. 

Vores ferieønsker kan også være meget forskellige, alt efter hvilken ferie vi skal afholde. Til vores sommerferie vil vi ofte gerne være tæt på hav og strand. Her nyder vi duften af det salte hav, de smukke udsigter og dovne dage i det bløde sand.  At holde ferie ved vandet har altid haft en stor tiltrækning på os, og derfor ser vi også rigtig mange sommerhusområder langs kysten.

At leje sommerhus i de kolde måneder, til vinter - og efterårsferie er også populært. Her tager vi et lille afbræk fra hverdagen og får tanket ny energi. Her betyder beliggenheden ikke altid lige så meget som sommerhusets faciliteter. I de kolde ferieperioder vil vi naturligvis opholde os mere indenfor i sommerhuset. Derfor ligger NOVASOL større vægt på faciliteter, som kan forsøde ferien. Her er det især sommerhuse med indendørs pool, spabad og sauna som hitter.