search

Sommerhus i Rågeleje

Badehusene poserer på række med det brusende Kattegat i baggrunden. Kystlinjen på toppen af Nordsjælland er vanvittig pittoresk, og når I holder ferie i et sommerhus i Rågeleje, vil I opleve, hvordan det næsten er som at være en del af et maleri. 

Rågeleje er nemlig indbegrebet af en rigtig dansk badeby med en historik, der bestemt bakker op om den status. Området har været stedet som velstillede familier valfartede til og havde deres sommerresidens i lange tider, ligesom den kreative klasse bestemt også elsker at komme her. Byen emmer derfor af sommer og langsomme dage, og I vil opdage, at ferie på Nordsjællands nordkyst er lig med livsnydelse og selvforkælelse. Mange af vores sommerhuse i Rågeleje ligger i det yderst populære sommerhusområde få kilometer inde i landet, mens vi også har enkelte langs kysten med den smukkeste panoramaudsigt ud over Kattegat. 

Vores sortiment er bredt, så hvad end I er til det helt klassiske sommerhus med træbeklædning, det stråtækte eller en mere moderne fortolkning, så har vi det helt rigtige for jer. Når I lejer et sommerhus i Nordsjælland, får I et lille helle med have eller terrasse, hvor I kan slappe af og nyde dejligt selskab under solen, mens indendørsfaciliteterne kan rumme alt lige fra parret, den lille familie til større grupper, samt hund og kat i de fleste. Elsker I at plaske rundt i egen pool, så har vi tilmed flere huse med indendørs eller udendørs pool, spa og sauna.

Med et sommerhusophold i Danmark venter en ferie med frihed som fortegn. Det er så absolut jer, der sætter rammerne for, hvordan I skal bruge dagene. Måske skal de være langsomme eller fyldes med aktiviteter for alle. En ting er sikkert - I bestemmer, hvordan I skal skabe jeres mindeværdige øjeblikke. 

 

Et sandt eldorado langt Kattegats kyst

Området tiltaler især de besøgende på grund af den smukke, men vilde natur. Sommerhusområdet indkapsles nemlig af bølgende marker og bakker samt store, rå landskaber, der skråner ned mod det brusende hav. 

Særligt seværdigt er det store sletteområde Heatherhills, hvor høje, bløde bakker tårner sig op som et sandt eldorado for paragliders og kælkeglade sjæle, når den første sne falder. I kan gå gennem området, der ender ved vandet, men det er også et oplagt mål for en dag med familien og forskellige aktiviteter. I kan også bruge ferien på at cykle ad den smukke Nordkyststi, der tager jer hele vejen til enten Helsingør eller Hundested og byder på fine oplevelser undervejs.

Hvis I gerne vil kombinere jeres tur i sommerhus i Rågeleje med gastronomiske og kulturelle indslag, så er der rig mulighed for det i nogle af de omkringliggende byer som Helsingør, Helsinge, Hillerød, Gilleleje og Tidsvildeleje. I kan komme hertil både på cykel eller i bil og er bestemt et besøg værd hele året rundt. 

 

Aktiviteter og seværdigheder omkring Rågeleje

Rågeleje er bestemt et sandt lille ferieparadis på Nordsjællands kyst, og byen er rigeligt i sig selv, hvis I ønsker en dejlig afslappende ferie. I kan dog også bruge tiden på nogle dejlige oplevelser i det omkringliggende område. Vi anbefaler fx, at I besøger følgende: 

  • Rudolph Tegners Museum og skulpturpark i Ruslands Bakker

Statuer, der står majestætisk i lyngen med havet som baggrund. Det er hvad, der venter jer, når I aflægger dette unikke museum et besøg. Gå på opdagelse i det fredede og kuperede landskab, mens de mange skulpturer titter frem her og der. Dette er en stor oplevelse for både børn og voksne, da området også er genialt til en omgang gemmeleg. 

  • Maglehøj

Se helt til Roskilde Domkirke; altså på en klar dag. Der er dog noget om snakken for Maglehøj er med sine 74 meter det højeste punkt i Arrenæs og giver jer et flot vue ud over det meste af Nordsjælland. 

  • Esrum Kloster

Ølfestival, vilde middage i det fri, en naturlegeplads og historiske arrangementer er bare nogle af de ting, der venter jer på Esrum Kloster og Møllegård. Særligt i sommerhalvåret byder stedet på store oplevelser for alle i hele familien. 

 

NOVASOL – Inspirerende service siden 1968 

Hos NOVASOL tror vi på, at tryghed og service er nøglen til en uforglemmelig ferie. Netop derfor er vi med jer på hele rejsen – både før, under og efter – så du altid føler dig i trygge hænder, når du holder ferie sammen med NOVASOL. På vores nærmeste servicekontor står vi altid klar med en hjælpende hånd eller et lokalt ferietip. Sådan har det været siden 1968, og sådan vil det fortsat være.