search

Sommerhuse på Sjælland

Lej et sommerhus på Sjælland og oplev den smukke natur og spændene attraktioner. Over hele Sjælland har I mulighed for at kombinere natur- og kulturoplevelser med et dejligt sommerhus, som lever op til jeres krav. Dertil kommer det, at der fra alle sommerhuse rundt på Sjælland ikke er langt til Københavns mange attraktioner og seværdigheder. Alle vores sommerhuse i Danmark  er velegnede til en fantastisk badeferie i naturen, med et strejf af storby og kultur. 

Se Kronborg Slot på jeres ferie på Sjælland

Byliv og seværdigheder nær jeres sommerhus på Sjælland

Når I lejer sommerhus på Sjælland, er I aldrig langt fra København, som er spækket med unikke og mindeværdige seværdigheder og oplevelser. I vil dog også finde en masse spændende byliv og fede seværdigheder på resten af Sjælland. Lejer I et sommerhus på Sjællands Odde kan I f.eks. tage en tur til en af de gamle købstæder Holbæk, Kalundborg eller Nykøbing Sjælland, hvor der bl.a. er rig mulighed for en gåtur gennem byens gågader. Odsherred i Nordvestsjælland genmmer på mange oplevelser, bl.a. blandt den fantastiske natur og de lokale og friske råvarer, der byder på nye smagsoplevelser. Lejer I derimod et feriehus i Nordsjælland kan I glæde jer til en aktiv badeferie blandt badebyernes charme, hvor der også er plads til at tage en tur til København eller en af de mere nærliggende storbyer såsom Helsingør, Hillerød eller Hørsholm. Når I lejer sommerhus på Sjælland har I altså et væld af spændende byer og lokale seværdigheder, som I kan tage på dagsture til, uanset hvor på Sjælland I tager på ferie.

Attraktioner og udflugtsmuligheder på Sjælland

Sjælland er spækket med et væld af attraktioner og nye oplevelser for hele familien. I kan f.eks. tage på en dagsudflugt til København eller en af de nærliggende byer. Hvis I ønsker en aktiv ferie, har Sjælland også rige aktivitetsmuligheder for feriegæster, såsom golf, vandsport eller cykling. Når I er på ferie, så skal der også god mad og drikke på bordet. På Sjælland finder I et stort udvalg af lokale gårdbutikker, hvor I kan købe friske råvare af alle slags, som I kan nyde i sommerhuset. En skål med friske jordbær til dessert eller sprøde, grønne ærter som eftermiddags-snack eller et par ekstra gode bøffer til grillen - det hele kan I finde på Sjælland. På GoForLocal.dk finder I hurtigt frem til de gårdbutikker, som ligger i nærheden af jeres sommerhus. 

Sjælland har meget at byde på og kan tilfredsstille enhver smag, uanset hvilken type ferie I ønsker. 

 

Nyhavn er et must at se på jeres ferie i København

En aktiv ferie er bedst i et sommerhus

Vandring, cykling, mountainbiking, golf, lystfiskeri, surfing og lige hvad I ellers kunne finde på. Tag på sommerhusferie og brug feriehuset som base, tæt på alle de familieaktiviter som Sjælland har at byde på. Uanset hvor I vælger at tage på ferie på Sjælland, så har I ikke langt til lokale og attraktive aktivitetsmuligheder. Sjælland er yderligere omringet af flotte sandstrande, der bare byder på en fantastisk badeferie på Sjælland, samt en masse kunstgallerier, kultur- og historiske attraktioner. 

Oplev enestående natur fra et sommerhus på Sjælland

Sjælland er ligesom resten af Danmark hjem til en helt fantastisk natur uanset hvor på øen I befinder jer, spækket af store skovområder, søer og fantastiske naturoplevelser. Odsherred har hav på tre sider, hvilket giver et specielt lys over området, samt en masse flotte udsigter døgnet rundt. Det bakkede landskab i Odsherred er blevet godkendt som UNESCO Global Geopark Odsherred, grundet det enestående istidslandskab. I bunden af Nekselø bugt finder I Sjællands største hedeområde Vesterlyng. Området er fredet og byder på gode bade- og vandremuligheder langs kystens strande og høje skrænter. I naturreservatet Hov Vig kan I tage på vidunderlige ture gennem vådområdet, som er hjem til et fantastisk fugleliv. Længere mod syd finder I Tystrup-Bavelse søerne, som befinder sig i et idyllisk, kuperet landskab omgivet af åer og søer, hvorfor det er et populært område blandt lystfiskere. Nordsjællands grønne og varierede natur giver dejlige oplevelser året rundt. Nordkysten er fyldt af brede, hvide sandstrande, som nogle steder er dækket af høje skrænter, der giver en fantastisk udsigt over Kattegat. Ved nordkysten kan I f.eks. leje et sommerhus i Rørvig. I Nordsjælland finder også Danmarks to største søer, hvor man kan ro i kano, fiske og nyde det fine fugleliv. De enestående naturområder over hele Sjælland er bestemt en tur værd, samt et sceneri som skal opleves på jeres næste ferie på Sjælland.

Strande sjælland

Populære sommerhuse på Nordsjælland

Sommerhusudlejning i Nordsjælland bliver et mere og mere populært valg for mange fra nær og fjern. De mange hyggelige sommerhusområder har altid været elskede feriedestinationer. Sjælland er omgivet af kyst og byder på kilometerlange børnevenlige sandstrande, som yderligere er blandt Europas reneste. Den lange kyststrækning og de mange dejlige og afvekslende strande i Nordsjælland, gør området ideelt til en vaskeægte badeferie. En badeferie som i gamle dage, hvor storbyens beboere nød godt af vandet og den friske luft i sommermånederne. Nogle af de meste kendte områder er Gilleleje, Tisvilde og Hornbæk. Men Sjælland byder på mange andre dejlige sommerhusområder. Nordsjælland og Vestsjælland er adskilt af Roskilde Fjord og Isefjorden, og historisk set bærer dette naturskønne fjordområde præg af de mange vikingeskibsfund. Det gode og store udvalg af sommerhuse i de Nordsjællandske sommerhusområder gør det særdeles attraktivt f.eks. at leje sommerhus i Hornbæk.

Sommerhuse i Odsherred

Med et sommerhus i Odsherred får I det berømte og særprægede landskab, fyldt med kontraster; frodige marker, klitter, stejle klinter og smukke bøgeskove, som nærmeste nabo. Lej et sommerhus i Odsherred og oplev vand fra tre sider. Området er kendt for mange spændende gallerier, og med badestrande, der regnes blandt de bedste i Danmark. Tag et smut til Roskilde, hvor I kan gå i fodsporene på de danske vikinger og nyde byens butikker og restauranter, som bestemt er værd at sætte på listen over aktiviteter i ferien. Kan I lide at fiske, så er der mange muligheder i området for, at få en god fangst på krogen - både langs kysten og i søer og åer indlands. Vi har et bredt udvalg af sommerhuse på Sjællands odde og resten af Nordvestsjælland, som kan byde på noget for enhver smag, uanset hvilken kyststrækning eller by I vil sætte base i.

Sommerhus Sjælland

Sommerhuse i Danmark

Alle NOVASOLs sommerhuse er privatejede, hvilket gør at hvert sommerhus er helt sit eget. Det er husejeren selv, der indretter huset. Hvis I lejer sommerhuse forskellige steder i Danmark, vil I hver gang komme til et nyt og spændende hus, som vil give jer nye oplevelser hver gang. Det store udvalg sikrer også, at der er noget for enhver og til enhver ferie, uanset om I er to eller 10, der vil på ferie sammen. Sjælland er et spændende og enestående sted at leje et sommerhus i Danmark, hvor hele familien kan nyde lige den ferie de er ude efter. Vi er sikre på, at uanset hvilken form for ferie I ønsker jer, så kan I finde det på Sjælland, samt et passende sommerhus som møder jeres krav.

Sommerhusudlejning med lange traditioner 

NOVASOL sommerhusudlejning har rigtig mange års erfaring med sommerhusudlejning på Sjælland. Vi kender vores sommerhuse på Sjælland, og vi kan rådgive jer om det helt rigtige sommerhus. Vi har sørget for at have servicekontorer placeret i de største ferieområder i Danmark, hvor I kan kontakte os og få hjælp, hvis I har spørgsmål eller brug for et godt ferietip. Vi tilbyder sommerhusudlejning i hele Danmark, og kan rådgive jer, uanset om I søger et stort eller lille sommerhus, et sommerhus med pool, sommerhus ved stranden eller har andre ønsker til jeres sommerhus på Sjælland.