search

Sommerhus i Føllenslev

Saltbæk Vig, Nekselø Bugt og Storebælt venter nærmest lige uden for døren, når turen går til Føllenslev. Den lille landsby ligger midt i det vestsjællandske ferielandskab, og tæt på en lang række skønne badestrande og hyggelige feriebyer hele vejen langs kysten, der bare venter på at blive udforsket. I særdeleshed den lille, charmerende havneby, Havnø, der ligger mindre en 5 minutters kørsel fra Føllenslev, og hvorfra I kan tage færgen til de to småøer, Nekselø og Sejerø. 

Der er mange gode grunde til at pakke bilen og indstille GPS’en til Føllenslev, men den mest åbenlyse er velsagtens den smukke natur der ikke bare indrammer den lille landsby, men hele området. Her ægte dansk sommerhusidyl med vidstrakte, gule rapsmarker, lange, brede sandstrande og vilde istidslandskaber, der bliver mere udtalt jo tættere man kommer på Odsherred længere nordpå. 20 kilometer fra Føllenslev ligger den hyggelige handelsby, Kalundborg, der både byder på spændende seværdigheder og café- og kulturliv.  


Danmarks dejligste udvalg af sommerhuse i Føllenslev

Hos NOVASOL finder du altid et stort udvalg af ferie- og sommerhuse i Føllenslev. Vi har noget for enhver smag, uanset om du er på udkig efter et sommerhus med plads til tosomhed, gode venner eller hele familien. Book dit sommerhus i dag og oplev alt, hvad Vestsjælland har at byde på.


3 gode grunde til at tage på ferie i Føllenslev

1. Afslappende sommerhusstemning

2. Tæt på flere gode badestrande

3. I hjertet af naturskønne Vestsjælland


3 populære attraktioner i nærheden af Føllenslev

1. Sommerland Sjælland

2. Færgetur til Nekselø & Sejerø

3. Røsnæs Fyr - Sjællands vestligste punkt


NOVASOL – Inspirerende service siden 1968 
Hos NOVASOL tror vi på, at vejen til en uforglemmelig ferie starter og slutter med tryg og inspirerende service. Derfor er vi med jer på hele rejsen - både før, under og efter - så I altid føler jer i gode hænder, når I holder ferie sammen med os. Sådan har det været siden 1968, og sådan vil det fortsat være.

Med 25 servicekontorer i Danmark og telefonisk hotline hver dag fra 08.00 - 21.00 er vi altid lige i nærheden, uanset om I har brug for en hjælpende hånd eller blot et lokalt ferietip.