search

Sommerhus på Thyholm

Lad østemningen sænke sig over jer! Når I lejer et sommerhus på Thyholm, vil I opdage, hvordan tempoet bliver langsommere, og hvordan naturen omfavner jer. En ferie her er lig med dage ved vandet, store oplevelser for jer alle og fornyet energi. 

Netop derfor er Thy en yderst populær feriedestination. Thyholm, den lille halvø nord for Struer, udgør den sydligste del af Thy og ligger idyllisk i Limfjorden. Østemningen er bestemt til at tage at føle på, men I er ikke langt fra større byer som Thyborøn, Holstebro og Nykøbing Mors, og det er derfor nemt at kombinere en sommerhustur med lidt købstadsstemning på disse kanter. 

Vores sommerhuse er fordelt over hele Thyholm, mens vi også har enkelte på Jegindø og selve fastlandet, og de kommer i alle former. Mange af dem er det helt klassiske sommerhus, der huser jeres lille familie, mens vi også har større ejendomme, der rummer den helt store vennegruppe, der elsker at rejse sammen. Rejser I gerne med jeres hund eller kat, er de også velkomne i langt de fleste af vores sommerhuse. Fælles for dem alle er, at de ligger naturskønt, har gode have, der lægger op til leg og hygge og indbydende indendørsarealer, hvor I alle kan være, hvis vejret skulle slå om. Mange af vores huse er tilmed placeret sådan, at I har den smukkeste panoramaudsigt ud over enten Nissum Bredning, Kås Bredning eller marklandskaber. 

Sætter I kursen mod Nordjylland venter en ferie med frihed som fortegn. Her er det jer, og kun jer, der bestemmer hvordan både tid og dage skal forvaltes. Måske skal I bare nyde hinandens selskab eller også skal I ud af udforske egnen. Det er det smukke ved et sommerhusophold i Danmark - I er herrer i eget feriehus. 

 

Hold ferie midt i Nationalpark Thy

Thyholms geografiske placering fås ikke meget bedre for jer, der elsker at holde ferie i naturskønne omgivelser. Udover at kunne nyde dagene på vandet i fjorden, holder I også ferie midt i Nationalpark Thy. Det helt unikke klit-hede-landskab kalder på udforskning og foruden naturen og et rigt dyreliv, kan I besøge Lodbjerg Mile, Lodbjerg Fyr, Vandet Sø og sømærket ved Bøgsted Rende

I kan med fordel køre til nogle af byerne, der ligger i Nationalpark Thy. Agger By og Nr. Vorupør er ideelle byer til en frokost, lidt fiskerbystemning eller en is til solnedgangen, mens Klitmøller er for jer, der elsker vandsport. Her kan I nemlig surfe, kitesurfe og meget andet, mens byen også rummer en række kulturelle aktiviteter, der kan være sjove for jer alle. Faktisk kaldes flere af byerne på disse steder for Cold Hawaii, fordi I netop kan kaste jer ud i vandaktiviteter, som ellers leder tankerne hen på varmere himmelstrøg. 

Endvidere kalder Thyholm på at blive udforsket til fods eller på to hjul. Naturen overrasker jer ved hvert sving, og hyggelige byer kan blive jeres udflugtsmål for dagen. Thy er også hjemsted for masser af historie og kulturperler som fx. Kirsten Kjærs Museum, Heltborg Museum og Bunkermuseet i Hanstholm, ligesom området også byder på store ferieoplevelser for børn. I kan blandt meget andet fange fisk i søer, køre på mountain bikes og udforske planteliv. Et sommerhusophold på Thyholm bliver aldrig kedeligt. 

 

Attraktioner og seværdigheder på Thyholm

Naturen på disse breddegrader indtræder i en naturlig hovedrolle, og mange af jeres ferieoplevelser vil komme fra den. Vi vil dog også anbefale jer at besøge følgende, når I holder ferie i et sommerhus på Thyholm.

  • Æ fywerhus

Besøg det lille fiskerimuseum på Jegindø, og bliv klogere på fiskeriet i Limfjorden. Museet er et sandt lille vartegn for egnen, og bestemt et besøg værd. 

  • Nordsø Akvariet i Nr. Vorupør

Hajer og andre sjældne fiskearter venter på jer her i akvariet. Vær med til at fodre dem, leg i vandbassiner eller se en film om den i akvariets biograf. Her kan I få masser af ferietimer til at gå. 

  • Thisted Lilleby

Alt er i miniature. Se hvordan Thisted så ud i 195 her, hvor 90 huse er bygget i detaljerede miniudgaver.

 

NOVASOL – Inspirerende service siden 1968 

Hos NOVASOL tror vi på, at tryghed og service er nøglen til en uforglemmelig ferie. Netop derfor er vi med jer på hele rejsen – både før, under og efter – så du altid føler dig i trygge hænder, når du holder ferie sammen med NOVASOL. På vores nærmeste servicekontor står vi altid klar med en hjælpende hånd eller et lokalt ferietip. Sådan har det været siden 1968, og sådan vil det fortsat være.