search

Sommerhus ved Saltum Strand

Har I planer om at leje et af vores mange sommerhuse i Nordjylland i jeres næste ferie, så kunne et sommerhus ved Saltum Strand være værd at kigge nærmere på. Saltum Strand ligger hjertet i Nordjyllands vidunderlige klit- og hedelandskab omgivet af store og smukke skovområder. Området er meget udsøgt på grund af den fantastiske strand, Nordjyllands enestående natur og de mange attraktioner og aktivitetsmuligheder I finder nær de dejlige sommerhuse i Saltum. Her udlejer NOVASOL mange gode ferieboliger, som vil danne en perfekt ramme om jeres næste ferie i Danmark. Uanset om det er sommer- eller vinterferie eller en forlænget weekendtur, I søger et sommerhus til, har vi noget der vil falde i jeres smag og opfylde jeres ferieønsker. Lyder dette som noget for jer? Så book jeres sommerhus i Saltum allerede i dag!

Ferie Saltum Strand

Sommerhusudlejning ved Saltum Strand

Saltum Strand regnes for en af Nordeuropas bedste badestrande på grund af det fine, hvide sand og det helt fantastiske badevand. Stranden har naturligvis det blå flag, der indikerer, at vandet er rent og lækkert. I kan også tage en tur på stranden i bil og køre den flotte tur fra Rødhus og helt op til Løkken. Her på stranden er der plads til hele familien, vandet er dejligt og i kan nyde en hel dag med hygge, sol og badning. I kan leje feriehuse helt ned til stranden samt flere med udsigt - kig efter panoramaudsigt når I søger efter feriehus ved Saltum Strand. Vi har sommerhuse til enhver smag - alt fra simpelt og klassisk til moderne og luksuriøst - så vi kan helt sikkert finde noget der passer til jeres drømmeferie.

Udsigt Saltum Strand

Oplevelser fra dit sommerhus ved Saltum Strand

Med sin fantastiske placering tæt på Vesterhavet og Nordjyllands mange attraktioner er Saltum Strand som skabt til alle, der vil nyde en uge eller mere i Nordjylland. Ikke langt herfra finder I f.eks. Fårup Sommerland, der er et stensikkert hit hos børnene med mere end 50 spændende forlystelser og Danmarks største badeland. Husk at I kan få rabat på entréen, når I lejer sommerhuset hos NOVASOL. Derudover vrimler det med kunsthåndværkere, dejlige restauranter og spændende indkøbsmuligheder i området. Saltum og Nordjylland generelt er et skønt sted at leje sommerhuse i Danmark. Her vil I med garanti få en masse dejlige feriedage og I vil sikkert gerne komme tilbage og besøge området igen, når I først opdager hvor meget der er at opleve.

Fårup Sommerland

Sommerhusudlejning i Danmark med NOVASOL

Hos NOVASOL Feriehusudlejning gør vi vores ypperste for, at I får den bedste mulige ferie i et sommerhus i Danmark. Derfor har vi sørget for at have servicekontorer placeret i de største ferieområder i Danmark, hvor I kan kontakte os og få hjælp, hvis I har spørgsmål eller brug for et godt ferietip. På de enkelte kontorer sørger vores medarbejdere for alt det praktiske vedrørende jeres sommerhusophold. Personalet taler flere sprog og de er uddannet til lige præcis at hjælpe jer under opholdet, både med de praktiske ting der kan dukke op og med information om området, som de kender godt. Udenfor kontorenes åbningstider er der muligt at kontakte vores kundeservice i stedet for.