search

Sommerhuse i Hou til leje

Vælger I at leje et sommerhus i Hou, så kommer I til et af de klassiske, danske fiskerlejer langs kysten. Her finder mange den særlige stemning, som mange af søger, når vi gerne vil holde ferie i Danmark. De varme sommerdage, kombineret med slentreture i byen, forbi de mange gamle fiskerhuse og en pause med solen i ansigtet, er for mange essensen af sommerhusudlejning i Danmark.

sommerhus Hou - ferie i Nordjylland

Sommerhuse i Hou for hele familien!

Selve sommerhusområdet ved Hou strækker sig rundt om selve Hou by, i et fredet skovareal. En rask gåtur eller tur på cyklen og I kan sætte tæerne i det dejlige sand ved Hou Strand. Stranden uden til Kattegat, er perfekt for alle, store som små, der gerne vil hygge sig i og ved vandet. I finder gode strandarealer på begge sider af Hou, som også inkluderer områder med træer, som strækker sig nærmest ned til vandkanten.

Oplev havnens charme fra et sommerhus i Hou

Mange lystsejlere kommer til den hyggelige havn, med plads til over 200 både. Om sommeren vil der derfor altid være masser af liv på lystbådehavnen.  Havnens vartegn er vindharpeskulpturen, som er skabt af to forender fra ophuggede fiskekuttere fra Hirtshals Bedding. Skulpturen står forenden af molen, og er mere end ”blot” en skulptur man kan kigge på. Skulpturen har navnet ”Vindharpen”, fordi den, når vinden blæser ind gennem skulpturen og frembringer toner i varierende styrke. I kan sætte jer ind i selve skulpturen og lytte til vindens musik, mens I nyder udsigten over hav og havn. Oplev denne smukke havn, fra et sommerhus i Nordjylland

sommerhus i hou - tag en aftentur på stranden

Ferieoplevelser ved dit sommerhus i Hou

I selve Hou by er der flere spisesteder og dagligvarebutikker, som kan dække ferien behov, når det handler om mad og drikke. Derudover er der et galleri med en hyggelig butik. Her kunne I godt finde en god souvenir, til minde om en dejlig ferie i sommerhus i Nordjylland. Ved Hou´s sydstrand kan I opleve det velbevarede batteri fra Englandskrigen. Batteriet blev oprindeligt anlagt helt ude ved kysten, men blev senere flyttet, da der skulle anlægges en ny vej langs kysten. I 1940´erne tog den lokale borgerforening fat på anlægget og fik det rekonstrueret. Tager I turen ud af Hou Engvej kommer I til Hou Skov. En helt uspoleret skov, som byder på smukke rammer for gode gåture året rundt.

Hos NOVASOL sommerhusudlejning er det ikke svært, at finde sommerhuse i Danmark, for udvalget er bredt og inkludere flere tusinde valgmuligheder. Har I bestemt jer for, at Hou skal danne ramme om jeres næste ferie, så kan I godt glæde jer til, at opleve den hyggelige steming i det gamle fiskerleje. Vi hjælper gerne med at finde det helt rette sommerhus for jer.