search

Feriehuse på øen Murter

Du kan være sikker på en god ferie i et feriehus på dejlige Murter. Og med sommerhusudlejning fra NOVASOL kan du roligt tage af sted og nyde et feriehus i god kvalitet, der giver dig de bedste rammer for din ferie. Feriehuse i Kroatien, feriehus på øen Murter: NOVASOL leverer varen.

Feriehuse Murter Kroatien

Oplevelser på ferie i Murter

Et populært udflugtsmål i Murter er de romerske ruiner fra templer og paladser, der ligger flere steder i området. De viser, at øen allerede i oldtiden blev opfattet som et ferieparadis. I dag kan NOVASOL sommerhusudlejning tilbyde dig og din familie et valg mellem flere individuelt indrettede og meget vedligeholdte feriehuse. Nyd en vidunderlig ferie i Dalmatien.

Ud over den dejlige brede strand, hvor de fleste børnefamilier tilbringer 80 procent af deres tid i Murter, byder byen på en række spændende sommerfestivaler, masser af gode restauranter og et væld af butikker. Sport er populært i byen, der rummer såvel fodboldbaner som basket, håndbold og meget mere.

Murter bliver også kaldt indgangsdøren til Kornati Øerne - en gruppe af små, ubeboede øer, der er utroligt populære at besøge på en-dagsture. I det hele taget er dette et område, man tager til, hvis man er glad for ro, fred og dejlige naturoplevelser.

Lej feriehus på øen Murter

Feriehus på Murter

NOVASOL giver dig flere muligheder, når du skal leje feriehuse på øen Murter. Du kan også spare penge, når du skal leje et feriehus på øen Murter. NOVASOL har flere forskellige tilbud til dig, der gerne vil spare penge på et lækkert feriehus. Klik dig videre til vores side og læs mere om, hvordan du sparer penge.

Billig sommerhusudlejning i Murter. NOVASOL har et tilbud til dig og din ferie.