search

Feriehuse i Nordjylland

Lejer I sommerhus i Nordjylland, får I udfordringer, oplevelser og smuk natur hele året rundt. Landsdelen, hvor de to have mødes, byder på et væld af smuk og betagende natur og masser af fantastiske sommerhuse. Det er ikke uden grund at Nordjylland er et meget populært område, for sommerhuse i Danmark. Uanset hvor i beslutter jer for at holde ferie i Nordjylland, vil I finde masser af spændende seværdigheder og aktiviteter. En enkelt uges ferie i Nordjylland er ikke altid nok, når regionen skal udforskes, da ferieoplevelserne står i kø året rundt. Uanset om I besøger Nordjylland i de varme sommermåneder eller I de koldere vintermåneder, kan I altså glæde jer til et oplevelsrigt ophold. Når I vælger sommerhusudlejning som jeres ferieform, får I ovenikøbet alle forudsætninger for at holde præcis den ferie I ønsker jer.

Se det smukke fyrtårn ved limfjorden når i holder ferie i Nordjylland

Naturseværdigheder og attraktioner i Nordjylland

Uanset hvor I befinder jer i Nordjylland har I aldrig langt til en lang række attraktioner og seværdigheder. Naturen er nok Nordjyllands største seværdighed og en som hele familien kan være med til at udforske året rundt. Omringet af hav, fantastiske badestrande og med flere solskinstimer end i resten af Danmark står Nordjylland som noget helt unikt. Nordjylland er stedet, hvor man kan nyde solens opstående stråler en tidlig morgen og så opleve det fantastiske lys ved solnedgangen på den modsatte kyst ved Vesterhavet. Det er også hjem til en række naturseværdigheder såsom Råbjerg Mile, Grenen ved Skagen, Limfjordens smukke omgivelser og meget mere! I naturen er der selvfølgelig også en række aktivitetsmuligheder, såsom golf, en af de velkendte vandsport eller en afslappende vandre- eller cykeltur gennem det nordjyske. Nordjylland er også oplagt til ferie med børnene, da regionen er som bygget til familieferie. I Nordjylland finder I bl.a. Jesperhus Feriepark, Aalborg Zoo, Nordsøen Oceanarium, Fårup Sommerland, samt en lang række museer, slotte og herregårde. I vil altså ikke løbe tør for aktiviteter og steder at udforske, når I er på sommerhusferie i Nordjylland.

 

Det gamle fæstningsværk i Frederikshavn kan opleves fra jeres sommerhus i Nordjylland

Sommerhuse ved Jammerbugten

Sommerhusudlejning ved Jammerbugten indbyder til lange vandreture i den storslåede og bakkede natur, med fantastiske udsigter over heder og hav. De stærke naturkræfter, der har formet Jammerbugten, har skabt klinter og klitter, som danner rammen om 54 km uspoleret strand. Op langs hele kysten ligger spændende og indbydende feriebyer, der år efter år emmer af liv, især om sommeren. Også de mange sommerhusområder snor sig gennem det smukke landskab. Nærheden til vandet og de mange flotte badestrande, vil altid sætte et unikt præg på jeres ferie. Om foråret kan I se naturen blive født på ny, og om sommeren bliver I budt velkommen af nogle af Danmarks dejligste badestrande, hvor I kan nyde solen og det smukke lys som området er kendt for. Lejer I et sommerhus i sensommeren, mødes I af et smukt gyldent efterårslandskab. I vinterperioden kan I både opleve forrygende snestorme, eller regn og rusk, alt sammen fra de trygge rammer af et sommerhus i Danmark.

Sommerhuse ved Tannis - og Ålbækbugten

Der hvor Nordjylland bliver smalt, kan I nyde skønne feriedage i områder som; Kandestederne, Skiveren, Ålbæk, Hulsig og ikke mindst i smukke Skagen. I området kan I besøge glaspusterier, de små kystbyer og nyde nærheden til det dejlige badevand. Et must til ferien i dette område er et besøg på Grenen, hvor I kan plante fødderne i de to have som mødes - et fantastisk naturfænomen. En dag i Skagen vil glæde alle, for her er både verdensberømt kunst og bamsemuseum. Fra jeres sommerhus ved Tannis- eller Ålbækbugten kommer I nemt rundt til alle de gode oplevelser - i bil eller på cykel.

Hold badeferie ved børnevenligestrande med et sommerhus i Nordjylland

Sommerhuse på Nordøstkysten

I dette område kan I holde ferie i idylliske omgivelser, som er præget af mange hyggelige kystbyer, gamle herregård, slotte og ikke mindst utallige børnevenlige badestrande. Strandene ved Kattegat er roligere end vestkysten, her er færre understrømme og man kan ofte bunde 50-100 meter ude, hvorfor selv de mindste børn sagtens kan være med. Tag på tur op langs kysten og gør stop i Sæby og Frederikshavn, hvor der er masser af opleve og gode indkøbsmuligheder. I kan også tag ind til Ålborg - Nordens Paris, hvor I nemt kan bruge en hel feriedag på byens forskellige seværdigheder og i den hyggelige bymidte. Når I lejer sommerhuse ved Nordjyllands østkyst og resten af Danmark får I muligheden for at holde ferie med frihed, hvor i selv planlægger feriedagene og gør lige præcis det I har lyst til.

Sommerhusferie i Nordjylland

I Nordjylland har I aldrig langt til en fantastisk badestrand, hvor der er plads til solbadning, en tur i havets brusen og selvfølgelig en lang række aktiviteter - også på vandet. I kan finde lige præcis det sommerhus, som passer bedst til jer og lever op til jeres krav til facliteter og belligenhed. Alle vores sommerhuse er privatejede og har defor hver sit unikke præg fra egeren, hvilket gør hvert sommerhus en oplevelse for sig selv. I kan finde et mere klassisk sommerhus med fokus på familiehyggen og husets charme, eller I kan finde et mere moderne og luksuriøst hus med egen indendørs pool, spa og sauna. Nordjylland er et vidunderligt sted at leje sommerhus, hvor hele familien kan nyde en ferie med fokus på samværet. Vi er sikre på, at uanset hvilken form for ferie I ønsker jer, så kan I finde noget passende i Nordjylland, samt et sommerhus som passer til.

Sommerhus Nordjylland

Service hos NOVASOL

Hos NOVASOL vil vi gerne være med til, at give alle feriegæster den bedst mulige ferie i et sommerhus i Danmark. Derfor har vi sørget for at have servicekontorer placeret i hele Danmark, hvor I kan kontakte os og få hjælp, hvis I har spørgsmål eller brug for et godt ferietip til spændende attraktioner, gode spisesteder osv.  På de enkelte kontorer sørger vores medarbejdere for alt det praktiske vedrørende jeres sommerhusophold. Personalet taler flere sprog og de er uddannet til lige præcis at hjælpe jer under opholdet, både med de praktiske ting der kan dukke op og med information om området, som de kender godt. Udenfor kontorenes åbningstider er der muligt at kontakte vores kundeservice i stedet for.