search

Sommerhuse i Vejlby Klit til leje

Tag hele familien med på en ferie ved Vesterhavet. Lej et sommerhus ved Vejlby Klit, der ligger på den smalle stribee land mellem Vesterhavet og Ferring Sø. Sommerhusområdet befinder sig delvist bag de høje klitter og er derfor fredeligt, afslappende og ideelt til en ferie med børn. Herfra er det nemt at besøge den kendte Stadil Fjord samt en masse hyggelige sommerhusområder og feriebyer. Hele vejen langs kysten finder I badebyer, fiskebyer og en masse spændende seværdigheder, som kan besøges stort set hele året rundt. Tæt på jeres sommerhus i Vejlby Klit, kan I tage ned på sandstranden og bade i Vesterhavet eller i fjordene, surfe eller gå på en vandretur i de smukke naturarealer. Det er fantastisk at tage i sommerhus i Vestjylland, hvor I kan opleve regionens mange glæder og ikke mindst den fantastiske gastronomi. Bestil jeres sommerhus ved Vesterhavet allerede i dag, og vent ikke for længe, der er nemligt stor rift og dem!

Sommerhus med pool i Vejlby Klit

 

Aktiviteter og seværdigheder ved dit sommerhus i Vejlby Klit

På Holmsland Klit og Ringkøbing-egnen er der altid masser af spændende tilbud for hele familien. Langs denne kyststrækning ligger f.eks. badebyen Søndervig, som summer af aktiviteter året rundt. Her findes kunsthåndværk, caféer, restauranter og det store Beach Bowl Center. Lodbjerg Hede mod nord er et flyvesandsterræn tilpantet med plantage og i dag et stort sommerhusområde. Længere mod nord ligger det gamle plantageområde Vester Husby og sydpå de to velkendte sommerhusområder Klegod og Nr. Lyngvig. Området virker inspirerende og afslappende, uanset om I vælger at spadsere eller cykle på stien langs fjorden og generelt byder hele området på et væld af aktiviteter og seværdigheder. Kun få kilometer fra sommerhusområderne ligger Ringkøbing, en af Danmarks smukkeste byer med lave rødstenshuse og brostensbelagte gader. Fra et sommerhus på Vestkysten har I heller ikke langt til nogle af Danmarks top attraktioner som LEGOLAND og GIVSKUD ZOO, hvor I som gæster hos NOVASOL får rabat på entréen.

Aktiv ferie med familien i et lejet sommerhus ved Vesterhavet

Vidunderlig natur omkring dit sommerhus i Vejlby Klit 

Den uberørte og nænsomt plejede natur giver området fra Stadil Fjord til Vejlby Klit og Vrist muligheder for ganske særlige oplevelser. Her finder du hav og kilometervis af brede sandstrande, klit- og skovområder, fuglereservater, landsbyer og fiskerbyer. Klitområderne er Danmarks største og havudsigten er uendelig. Vestjylland har noget af Danmarks mest imponerende og den mindst rørte natur. Limfjordslandet mod nord er mere skånsomt, bakket og frodigt, hvorimod den midtjyske hede indeholder store, åbne vidder med lyngbevoksninger. I vil også finde en masse plantager bag klitterne langs kysten, som f.eks. Klosterhede Plantage øst for Vejlby Klit, hvor I bl.a. kan se bævere. Naturlandskabet er spækket med naturstier og aktiviteter, som I kan gøre brug af fra jeres feriehus i Danmark. Strandlivet spiller også en kæmpe rolle på Vestkysten med det brusende Vesterhavs store strande og fantastiske fiskevande.

Lystfiskeri fra et sommerhus i Danmark

God service hos NOVASOL

Hos NOVASOL gør vi vores ypperste for, at I får den bedste mulige ferie i et sommerhus i Danmark. Derfor har vi sørget for at have servicekontorer placeret i de største ferieområder i Danmark, hvor I kan kontakte os og få hjælp, hvis I har spørgsmål eller brug for et godt ferietip. I Vestjylland har vi ni servicekontorer langs kysten. På de enkelte kontorer sørger vores medarbejdere for alt det praktiske vedrørende jeres sommerhusophold. Personalet taler flere sprog og de er uddannet til lige præcis at hjælpe jer under opholdet, både med de praktiske ting der kan dukke op og med information om området, som de kender godt.