search

Feriehuse ved Vejlby Klit

Vejlby Klit ligger på en smal stribe land mellem Vesterhavet og Ferring Sø. Sommerhusområdet befinder sig delvist bag de høje klitter og er derfor fredeligt og afslappende. Stadil Fjord finder I 50 km og en masse sommerhuse længere mod syd. Hele vejen langs kysten finder I badebyer, fiskebyer og en masse spændende seværdigheder. Tæt på jeres sommerhus kan I tage ned på sandstranden og bade i Vesterhavet eller i fjordene, surfe eller gå på en vandretur i de smukke naturarealer. Det er fantastisk at tage på ferie i Vestjylland, hvor I kan opleve regionens mange glæder.

Sommerhus med pool

 

Aktiviteter og seværdigheder

På Holmsland Klit og Ringkøbing-egnen er der altid masser af spændende tilbud for hele familien. Langs denne kyststrækning ligger f.eks. badebyen Søndervig, som summer af aktiviteter året rundt. Her findes kunsthåndværk, caféer, restauranter og det store Beach Bowl Center. Lodbjerg Hede mod nord er et flyvesandsterræn tilpantet med plantage og i dag et stort sommerhusområde. Længere mod nord ligger det gamle plantageområde Vester Husby og sydpå de to velkendte sommerhusområder Klegod og Nr. Lyngvig. Området virker inspirerende og afslappende, uanset om I vælger at spadsere eller cykle på stien langs fjorden og generelt byder hele området på et væld af aktiviteter og seværdigheder. Kun få kilometer fra sommerhusområderne ligger Ringkøbing, en af Danmarks smukkeste byer med lave rødstenshuse og brostensbelagte gader. På Vestkysten har I heller ikke langt til nogle af Danmarks top attraktioner som LEGOLAND og GIVSKUD ZOO, hvor I som gæster hos NOVASOL får rabat på entréen.

Ferie i sommerhus

Vidunderlig natur omkring Vejlby Klit 

Den uberørte og nænsomt plejede natur giver området fra Stadil Fjord til Vejlby Klit og Vrist muligheder for ganske særlige oplevelser. Her finder du hav og kilometervis af brede sandstrande, klit- og skovområder, fuglereservater, landsbyer og fiskerbyer. Klitområderne er Danmarks største og havudsigten er uendelig. Vestjylland har noget af Danmarks mest imponerende og den mindst rørte natur. Limfjordslandet mod nord er mere skånsomt, bakket og frodigt, hvorimod den midtjyske hede indeholder store, åbne vidder med lyngbevoksninger. I vil også finde en masse plantager bag klitterne langs kysten, som f.eks. Klosterhede Plantage øst for Vejlby Klit, hvor I bl.a. kan se bævere. Naturlandskabet er spækket med naturstier og aktiviteter, som I kan gøre brug af på jeres ferie i Danmark. Strandlivet spiller også en kæmpe rolle på Vestkysten med det brusende Vesterhavs store strande og fantastiske fiskevande.

Lystfiskeri i Danmark

Service hos NOVASOL

Hos NOVASOL gør vi vores ypperste for, at I får den bedste mulige ferie i et sommerhus i Danmark. Derfor har vi sørget for at have servicekontorer placeret i de største ferieområder i Danmark, hvor I kan kontakte os og få hjælp, hvis I har spørgsmål eller brug for et godt ferietip. I Vestjylland har vi ni servicekontorer langs kysten. På de enkelte kontorer sørger vores medarbejdere for alt det praktiske vedrørende jeres sommerhusophold. Personalet taler flere sprog og de er uddannet til lige præcis at hjælpe jer under opholdet, både med de praktiske ting der kan dukke op og med information om området, som de kender godt.