search

Sommerhus Blåvand

Fra et sommerhus i Blåvand, kan I sagtens kombinere feriedagene, så der både er noget for krop og sjæl. Et sommerhus i Blåvand er også et godt valg, hvis I er en familie med børn, for der er flere seværdigheder i området, som både børn og voksne vil kunne lide. Desuden så er en tur til stranden altid et hit og let tilgængelig i Blåvand. Vælger I sommerhusudlejning i Blåvand, er der lagt op til en rigtig vestkyst-ferie. 

At holde fri med Vesterhavet som nabo, giver både rum for mental afslapning og masser af gode oplevelser, i noget af den flotteste natur i Danmark. Langs hele Vestkysten finder I mange sommerhusområder, herunder i området omkring Blåvand

sommerhus i Blåvand ved Vesterhavet

TOP attraktionen – Blåvand Strand

Noget af det, som tiltrækker flest til et sommerhus i Vestjylland, er den lange kyststrækning med de mange lækre strande. Fra jeres sommerhus i Blåvand vil I også uden tvivl få stor glæde af at besøge de mange dejlige strande i området. Uanset årstid er der altid noget at opleve på stranden og ikke mindst ved Vesterhavet.

Ved Blåvand er der ingen hindringer ift. at nyde Vesterhavet fuld ud. Den meget lækre strand deles i en nord- og sydstrand. På den nordlige del af Blåvand Strand er der klitlandskaber så langt øjet rækker. Klitterne giver gode muligheder for læ mod vinden fra vest. Blåvand Nordstrand er, sammen med stranden ved Horns Rev, et hot-spot, hvis I gerne vil finde rav. Den sydelige del af Blåvand Strand er særlig god for børnefamilierne. Horn Rev, som strækker sig 40 km ud i havet, skaber roligere vandforhold og en lav, børnevenlig vanddybde.

Er I på tur langs Vestkysten, så er der flere skønne strande i området omkring Blåvand, som også er værd at kigge nærmere på. De mange strande sikre, at der 

Der er flere sommerhuse i Blåvand, som ligger i gåafstand til dejlige strande. Vil I gerne bo tæt på havet, så angiv max afstanden til havet i jeres søgning, og I får kun de sommerhuse i Blåvand frem, som matcher jeres ønske. 

Masser at opleve nær jeres sommerhus i Blåvand

I Blåvand er der mange gode cykelstier, som vil bringe jer rundt i hele de dejlige vestjyske område, også uden at I behøver cykle på de større og mere befærdede veje. For mountainbikeryttere er her også masser af gode ruter, både i skovene og på stranden og særligt Bordrup Klitplantage er et besøg værd. Cykelturen kan krydres med et stop ved Skovlegepladsen i Oksby med mange spændende legeredskaber. På legepladsen er der er overdækkede bænke, så tag endelig madpakken med.

En god fælles aktivitet for hele familien er en tur i f.eks. en kano op ad en af de mange åer. Her kan I rigtig nyde den smukke natur og dyrelivet. Efter en skøn dag med masser af motion og frisk luft i det smukke vestkystlandskab, er det skønt at vende tilbage til sommerhuset i Blåvand. Her kan I slappe godt af, i de private rammer, og vende dagens mange oplevelser i Blåvand og omegn. Et sommerhus i Blåvand giver jer mulighed for, at trække jer tilbage og koble helt af, uden andre feriegæster lige om hjørnet. Om sommeren kan I nyde sommerhusets terrasse med et glas kølig vin i hånden, mens grillen startes op. Er I på vinterferie i Blåvand, så er det måske ferieboligens brændeovn som skaber lidt ekstra hygge, mens der lunes kakao og en duft af nybagte boller spreder sig i ferieboligen. 

Hvad kan man lave fra et sommerhus i Blåvand?

  1. Nationalpark Vadehavet: Oplev et fantastisk dyreliv ved Vadehavet
  2. Tirpitz Museet: Se det gamle fæstningsværk Tirpitz Bunkeren og det spændende museum
  3. Blåvand Zoo: Tag børnen med på en hyggelig tur i zoo og se de mange eksotiske dyr
  4. Blåvand Strand: En af Danmark mest børnevenlige strande med masser af plads til en hyggelig dag i solen
  5. Legoland: Tag familien med en tur i Danmarks bedte forlystelsespark

Se mange flere attraktioner i Blåvand og få mere inspiration på denne side. 

Feriedage i naturen omkring Blåvand 

For dem som slapper bedst af med en fiskestang i hånden, er der også utallige muligheder for god fangst, både i åer, søer og ved kysten. De populære Put&Take søer finder I også et par stykker af. De mange hedeområder, strandstrækninger og skove giver gode muligheder for friske gåture. NOVASOL udlejer specielle lystfiskerhuse, hvor der er god plads til jeres fangst.

Læg vejen forbi Danmarks vestligste punkt, Blåvandshuk, og nyd den fantastiske udsigt over havet og naturen fra Blåvand Fyr. Når I lejer sommerhus i Vestjyland er dette sted nærmest et must på oplevelseslisten.

Sommerhus i Blåvand til en aktiv ferie og cykeltur

Afslapning og byliv ved jeres sommerhus i Blåvand

I løbet af ens ferie, må der også gerne være et par dage, hvor man bare slapper af. Enten kan man slappe af i komforten af et fuldtudstyret sommerhus i Blåvand sammen med familien eller man kan tage på en hyggelig tur til en af de større byer i området, som Varde, Esbjerg og Ribe. Byerne giver rig mulighed for at slentre gennem charmerende gader, kigge på butikkernes udvalg og tage en pause på en hyggelig cafe. Når der skal handles ind, så kan det nemt gøres i Blåvand, hvor I finder et fint udvalg af supermarkeder og specialforretninger. I kan også nemt få fingrene i en lækker is og en god kop kaffe. 

Sommerhusudlejning i Blåvand - ferie for hele familien

NOVASOL har eget lokal servicekontor i Blåvand. Det betyder, at I aldrig er langt fra gode råd til ferien i Blåvand, eller hjælp, hvis I får brug for det, i løbet af jeres ophold. Alle medarbejderne på kontoret er lokalkendte og kan altid komme med gode tips til oplevelser osv. Søger I et bestemt slags sommerhus i Blåvand, kan I også altid få hjælp på det lokale kontor i Blåvand. 

Der udlejes flere forskellige typer af sommerhuse i Blåvand - et par eksempler: 

  • Sommerhus i Blåvand med indendørs pool: Blandt de feriebolig, der lejes ud i Blåvand, finder I flere gode sommerhus med en privat indendørs pool. Her er der plads til sjov og leg i det varme vand - døgnet rundt. Her kan familiens mindst tage de første svømmetag med enten mor eller far i hånden. Her er der altid plads i vandet og I bestemmer selv, hvor længe der skal plaskes rundt. At leje sommerhus med indendørs pool er især meget populært til ferierne i de kolde måneder. Her bliver den koldeste vinterdag til en lun feriedag i poolen. 
  • Sommerhus i Blåvand med spabad: En tur i en spabad er velvære for krop og sjæl. De varme bobler får hurtigt kroppen til at slappe af. Efter en frisk gåtur langs vandet eller en dag med udflugter i området omkring Blåvand, er en tur i det boblende, varme vand lige sagen. I Blåvand er der et stort udvalg af sommerhuse med spa.  
  • Sommerhuse i Blåvand med masser af aktiviteter: Kan I godt lide en familiedyst eller skal I måske holde en sjov ferie med vennerne, så skulle I overveje at leje et aktivitetshuse i Blåvand. I vores aktivitetssommerhuse er der forskellige spil, såsom billard, dart eller bordfodbold. Her kan I konkurrere om opvasken eller turen til bageren næste morgen. I skal blot benytte søgekriteriet "Aktivitetshus". 
  • Sommerhus i Blåvand med hund tilladt: Rigtig mange hundejere vil gerne holde ferie sammen med deres hund, eller et andet kæledyr. Nogle gange kan det dog være lidt svært, at finde den helt rette formel for en ferie med hund. Her er sommerhusudlejning et helt oplagt valg. I Blåvand kan der lejes mange sommerhuse, hvor det er tilladt at medbringe op til to kæledyr. I sommerhuset kan hele familien holde ferie sammen og I slipper for bekymringer, når hunden skal passes, mens I er væk hjemmefra. Så tag et kig på vores hundevenlige sommerhuse, når der skal planlægges en ferie for Hund & Co.
Sommerhus i Blåvand

Sommerhusudlejning i nærheden af Blåvand

Ikke langt fra Blåvand finder I det hyggelige sommerhusområde ved Ho, som også er perfekt til en ferie i Danmark. Selve byen Ho er bevaringsværdig med sine gamle bygninger. Naturen omkring Ho dækker både over store eng – og klitområder. Sidste weekend i august kan I opleve det årlige fåremarked, hvor I kan gøre en god handel på det store kræmmermarked.

At leje ferieboliger i disse område, vil være en sand fornøjelse for hele familien. I kan roligt læne jer tilbage og glæde jer til at leje sommerhus i Danmark, for der er altid noget at opleve og aldrig langt til store som små ferieglæder.

Strand nær sommerhuse i Blåvand

Lej sommerhus i Blåvand til den ferie I ønsker 

Lej sommerhus i Danmark og få masser af plads og frihed til selv at bestemme tempoet og hvad jeres ferie skal indeholde. I bestemmer alt, lige fra hvornår I skal spise, til hvad I skal spise og om det skal være på ude terrassen eller indenfor ved fjernsynet. I vælger selv, hvad I vil opleve i lokalområdet, om I vil ud på en længere tur eller om dagen skal bruges i solen på stranden.

Det fede ved en sommerhusferie er at I er 100% uafhængig af tidsplaner, guides og fastlagte programmer. Glæd jer til en ferie fuld af nærvær, i lige præcis det feriehus som I har forelsket jer i. Hos NOVASOL Sommerhusudlejning er vi altid klar til at hjælpe jer frem mod det helt rigtige sommerhus. På de lokale servicekontorer rundt om i landet, kender medarbejderne alle ferieboligerne og lokalområdet, så her kan I altid få eksperthjælp til jeres næste ferie.