search

Sommerhuse i Blåvand

Området omkring Blåvand er et utrolig dejligt sted at leje sommerhus I Danmark, for her har I virkelig alt hvad der er brug for, til en oplevelsesrig ferie. I kan sagtens kombinere feriedagene, så der både er noget for krop og sjæl. Blåvand er også et godt valg, hvis I er en familie med børn, for der er flere seværdigheder i området, som både børn og voksne vil kunne lide. Desuden så er en tur til stranden altid et hit. Lejer I sommerhus i Blåvand, er der lagt op til en rigtig vestkyst-ferie. 

Ferie i Blåvand

Masser at opleve nær sommerhuset i Blåvand

I Blåvand er der mange gode cykelstier, som vil bringe jer rundt i hele de dejlige vestjyske område, også uden at I behøver cykle på de større og mere befærdede veje. For mountainbikeryttere er her også masser af gode ruter, både i skovene og på stranden og særligt Bordrup Klitplantage er et besøg værd. Cykelturen kan krydres med et stop ved Skovlegepladsen i Oksby med mange spændende legeredskaber. På legepladsen er der er overdækkede bænke, så tag endelig madpakken med. En god fælles aktivitet for hele familien er en tur i f.eks. en kano op ad en af de mange åer. Her kan I rigtig nyde den smukke natur og dyrelivet. Efter en skøn dag med masser af motion og frisk luft i det smukke vestkystlandskab, er det skønt at vende tilbage til sommerhuset i Blåvand. Her kan I slappe godt af,i de private rammer, og vende dagens mange oplevelser i Blåvand og omegn. Et feriehus i Blåvand sikre jer mulighed for, at trække jer tilbage og koble helt af, uden andre feriegæster lige om hjørnet. Om sommeren kan I nyde sommerhusets terrasse med et glas kølig vin i hånden, mens grillen startes op. Er I på vinterferie i Blåvand, så er det måske ferieboligens brændeovn som skaber lidt ekstra hygge, mens der lunes kakao og en duft af nybagte boller spreder sig i ferieboligen. 

Feriedage i naturen omkring Blåvand 

For dem som slapper bedst af med en fiskestang i hånden, er der også utallige muligheder for god fangst, både i åer, søer og ved kysten. De populære Put&Take søer finder I også et par stykker af. De mange hedeområder, strandstrækninger og skove giver gode muligheder for friske gåture. NOVASOL udlejer specielle lystfiskerhuse, hvor der er god plads til jeres fangst.

Læg vejen forbi Danmarks vestligste punkt, Blåvandshuk, og nyd den fantastiske udsigt over havet og naturen fra Blåvand Fyr. Når I lejer sommerhus i Vestjylland er dette sted nærmest et must på oplevelseslisten.

Sommerhus Blåvand

Afslapning og byliv - Blåvand har det hele 

I løbet af ens ferie må der også gerne være et par dage, hvor man bare slapper af. Enten kan man slappe af i komforten af et fuldtudstyret sommerhus i Blåvand sammen med familien eller man kan tage på en hyggelig tur til en af de større byer i området, Varde, Esbjerg og Ribe. Byerne giver rig mulighed for at slentre gennem charmerende gader, kigge på butikkernes udvalg og tage en pause på en hyggelig cafe. Når der skal handles ind, så kan det nemt gøres i Blåvand, hvor I finder et fint udvalg af supermarkeder og specialforretninger. I kan også nemt få fingrene i en lækker is og en god kop kaffe. I vil også uden tvivl få stor glæde af at besøge de mange dejlige strande i området. Uanset årstid så er der altid noget at opleve på stranden og ikke mindst ved Vesterhavet. Der er flere sommerhuse i Blåvand som ligger i gåafstand til dejlige strande. Vil I gerne bo tæt på havet, så angiv max afstanden til havet i jeres søgning, og I får kun de sommerhuse i Blåvand frem, som matcher jeres ønske. 

Sommerhusområder nær Blåvand

Ikke langt fra Blåvand finder I det hyggelige sommerhusområde ved Ho, som også er perfekt til en sommerhusferie. Selve byen Ho er bevaringsværdig med sine gamle bygninger. Naturen omkring Ho dækker både over store eng – og klitområder. Sidste weekend i august kan I opleve det årlige fåremarked, hvor I kan gøre en god handel på det store kræmmermarked.

At leje sommerhus i disse område, vil være en sand fornøjelse for hele familien. I kan roligt læne jer tilbage og glæde jer til at leje sommerhus i Danmark, for der er altid noget at opleve og aldrig langt til store som små ferieglæder.

Sommerhus Blåvand

Ferie som I ønsker den skal være 

Lej sommerhuse i Danmark og få masser af plads og frihed til selv at bestemme tempoet og hvad jeres ferie skal indeholde. I bestemmer alt, lige fra hvornår I skal spise, til hvad I skal spise og om det skal være på ude terrassen eller indenfor ved fjernsynet. I vælger selv, hvad I vil opleve i lokalområdet, om I vil ud på en længere tur eller om dagen skal bruges i solen på stranden. Det fede ved en sommerhusferie er at I er 100% uafhængig af tidsplaner, guides og fastlagte programmer. Glæd jer til en ferie fuld af nærvær, i lige præcis det sommerhus som I har forelsket jer i. Hos NOVASOL Sommerhusudlejning er vi altid klar til at hjælpe jer frem mod det helt rigtig sommerhus. På de lokale servicekontorer rundt om i landet, kender medarbejderne alle sommerhusene og lokalområdet, så her kan I altid få ekspertjhjælp til jeres næste ferie.