search

Sommerhuse ved Kvie Sø

Det relativt ukendte område ved Kvie Sø er en vidunderlig og naturskøn feriedestination. Kvie Sø er beliggende mellem Varde og Grindsted. Her udlejer NOVASOL en lang række sommerhuse, som kan tilfredsstille jeres behov for belligenhed og faciliteter. Kvie Sø er et fantastisk udgangspunkt for vandre- og cykelture i den skønne natur, og så er egnen et eldorado for lystfiskere, med flere gode fiskemuligheder ved såvel åer som søer (Put & Take). Et godt udgangspunkt for jeres familieferie i sommerhus i Vestjylland.

Ferie ved Kvie sø

Et børnevenligt ferieområde

Kvie Sø byder på dejlige stranddage for børn og voksne langs søens kanter. Søen giver nemlig en oplevelse af, at man sidder på en badestrand inde i landet, hvorfor den også tiltrækker mange lokale i området. Søen har en lækker sandbund, skøn vandkvalitet og så er den lavvandet, hvilket gør den særligt velegnet til mindre børn. Hvis man ønsker en tur til Vesterhavets blå bølger og de flotte sandstrande, skal man en lille times kørsel vestpå. På strandområdet omkring søen findes bl.a. en legeplads og en søpavillion, hvor der kan nydes et lækkert måltid på Pandekagehuset.

Aktiviteter i naturen

I kan følge en fredelig sti rundt om søen på ca. 3,5 km, slappe af langs søkanten og tage en forfriskende dukkert i søens friske vand. Søen er fredet og en såkaldt løbelisø, som betyder at det er en nærringsfattig hedesø. Af den grund er fiskning i søen forbudt, men der er rig mulighed for at fiske i bl.a. Ansager Å og Varde Å, hvor I kan fange ørreder og laks. Ønsker I en dagsudflugt på vandet, så pak madpakken og lej en kano til udforskning af de nærliggende åer og søer. På land kan I tage på vandre- og cykelture på en af de mange stier i området, hvor I kan overvære den smukke og fredelige natur. Golfspillere finder mange golfbaner i området, som bestemt er et besøg værd.

Ferie kvie sø

Sommerhuse ved Kvie Sø

Det naturskønne område omkring Kvie Sø, med skov og hedestrækninger, er balsam for sjælen. Med sin centrale beliggenhed i hjertet af Jylland, er Kvie Sø et perfekt udgangspunkt for udflugter og dagsture til en lang række attraktioner og seværdigheder, bl.a. Legoland (25 min. kørsel) og Givskud Zoo (45 min.). Sommerhusene ved Kvie Sø ligger i et roligt og naturskønt område og tæt på søen. Her finder I også en sti på ca. 2,3 km rundt i området, hvor I kan være heldige at se bl.a. påfugle, som holder til i området. Jeres sommerhus ved Kvie Sø er det idelle udgangspunkt for jeres sommerhusferie i Danmark, hvis I ønsker ro, fred og hyggelige stunder.