search

Feriehuse i Klegod

Klegod befinder sig på Holmslands Klit midt mellem Søndervig og Hvide Sande og mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, hvorfor det er et ideelt feriested i feriehus i Danmark. Der er kort afstand til et væld af spændende aktiviteter og seværdigheder og så er der rig mulighed for fred og afslapning I de enestående naturarealer. Når I lejer et feriehus i Søndervig og omegn befinder I jer i et paradis af fede bademuligheder og aktiviteter for hele familien.

Sommerhuse Klegod

Sommerhus i Klegod

Klegod ligger i forlængelse af den 35 kilometer lange og meget smukke Holmsland Klit, der skaber uforglemmelige naturoplevelser for alle, der har taget turen herud ved solop- eller nedgang. Der er naturligvis en masse dejlige badestrande i nærheden, og hvis man er til vandre- eller cykelture, er man kommet til det helt rigtige sted. Det er få steder i landet, man oplever en så spændende natur som ved Klegod. Her ligger fjorden på den ene side og havet på den anden - kun adskilt af høje klitter. Med en af de dejlige sommerhuse i Vestjylland, kan du slå dig ned midt i disse herligheder. Vi har ferieboliger i alle prisklasser, der kun venter på, at I kommer forbi. NOVASOL har i en årrække udlejet feriehuse i hele Europa. Det betyder, at vi har samlet en masse erfaringer, som helt naturligt kommer vores kunder til gode. Lej derfor trygt hos os, hvis du vil have en perfekt ferie.

Unikke naturoplevelser året rundt

Tæt på Klegod finder man det internationalt kendte fuglereservat Tipperne. Det er en af Nordeuropas vigtigste yngle- og trækpladser for fugle. Fra anviste lokaliteter, og med en kikkert, kan man følge fuglenes liv. Her er der masser plads til at nyde områdets idylliske fred og vidunderlige natur. Sommerhusområdet ligger en kort afstand fra både Søndervig og Hvide Sande, hvor I kan finde restauranter og butikker, samt en række aktiviter på land såvel som på vandet. Tilbage i sommerhuset kan I tænde op i pejsen og nyde en aftentur på stranden eller i det smukke klitlandskab, som sommerhusene er nænsomt placeret i. Strandene på Jyllands vestkyst er blandt de bedste i landet og i Klegod befinder I jer ved nogle af kystens bedste strande. Klitterne virker perfekt som læ på stranden og danner rammen for privatlivets fred på terassen i sommerhuset.

Klegod Fiskesø

Fiskeri ved Klegod 

I Klegod er der også masser at lave, hvis I godt kan lide at fiske. I kan naturligvis prøve lykken i Ringkøbing Fjord eller i havet, men I kan også tage til Klegod Fiskesø. På det hyggelige område, 5 km. nord for Hvide Sande, er der to søer på tilsammen 12.000 m2. I sæerne udsættes regnbueørreder. På området omkring søerne er der opsat borde og bænke, hvor I kan spise frokosten, inden I kaster snøren ud igen. Der er sågar også en opholdsstue og en overdækket terasse med grill, i fiskehuset. Der er flere Put & Take søer langs vestkysten også nær Klegod.