search

Feriehus i Bork Havn

I den sydlige ende af Ringkøbing Fjord finder I Bork Havn - en lille hyggelig fiskerihavn omringet af land på tre sider. I byen finder I bl.a. et lille shopping center med butikker og restauranter. Området er perfekt til familier, som ønsker en stille ferie i et sommerhus i Danmark med muligheden for, at tage på udflugt til større byer og attraktioner. Alle vores sommerhuse ligger tæt på Ringkøbing Fjord, som har fantastiske badestrande for familier med mindre børn.

Sommerhus ved Bork Havn

Sommerhuse i Bork Havn, Skaven og Stauning

Dette område ved Ringkøbing Fjord, bliver stadig mere populært blandt feriegæster. I Bork Havn, Skaven og Stauning finder man små, hyggelige havne, hvor både lokale og turister kommer sejlende til. Ringkøbing Fjord er desuden windsurfernes ”eldorado”, da vind og strømforholdene er særdeles velegnede. Ønsker man, at udfordre det vilde Vesterhav, skal man blot 10 - 15 km vestpå, hvor I også kan leje sommerhuse ved f.eks. Bjerregård. Hele vejen langs fjorden er der bademulighed. Strandene er ikke helt så brede som ude ved Vestkysten, hvorfor vandet ofte ikke er særlig dybt og strømmen begrænset inde ved stranden. Det er det ideelle badested for børn. Hele området byder på adskillige aktiviteter og seværdigheder som bl.a. lystfiskeri, sejlsport og golf. I vil befinde jer meget centralt i Vestjylland og har derfor adgang til alle de spændende seværdigheder, som regionen har at byde på.

Vindsurfer Bork

Service hos NOVASOL

Hos NOVASOL Sommerhusudlejning gør vi vores ypperste for, at I får den bedste mulige ferie i et sommerhus i Danmark. Derfor har vi sørget for at have servicekontorer placeret i de største ferieområder i Danmark, hvor I kan kontakte os og få hjælp, hvis I har spørgsmål eller brug for et godt ferietip. I Vestjylland har vi ni servicekontorer langs kysten. På de enkelte kontorer sørger vores medarbejdere for alt det praktiske vedrørende jeres sommerhusophold. Personalet taler flere sprog og de er uddannet til lige præcis at hjælpe jer under opholdet, både med de praktiske ting der kan dukke op og med information om området, som de kender godt.