search

Sommerhusudlejning ved Bork Havn

Gåt du og drømmer om en ferie med hele familien i Danmark? Så kunne et sommerhus ved Bork Havn med garanti være noget for jer. Her finder I nemlig et hav af sjove attraktioner, seværdigheder og så er i tæt på både Rinkøbing Fjord og Vesterhavet. I den sydlige ende af Ringkøbing Fjord finder I Bork Havn - en lille hyggelig fiskerihavn, omkrandset af land på tre sider. I selve byen Bork, finder I bl.a. et lille shopping center med butikker, cafeer og restauranter. Området er perfekt til familier, som ønsker en rolig og afslappende ferie i et sommerhus i Danmark med muligheden for, at tage på udflugt til større byer og attraktioner. Alle vores sommerhuse i Bork Havn ligger tæt på Ringkøbing Fjord, som har en lang række badestrande for familier med mindre børn. Bestil jeres næste sommerhus i Vestjylland allerede i dag og få en dejlig ferie i Danmark med hele familien. 

Sommerhusudlejning Bork Havn

Hvad kan man lave i Bork?

  • Er i på ferie med børn, så må i ikke snyde jer selv for en tur i Bork Vikingehavn, hvor i kan lege vikinger for en dag
  • Tag børnene med i Bork Legeland, hvor der er hoppeborge, kuglebassiner og sjove trampoliner
  • Prøv kræfter med windsurfing i Ringkøbing Fjords rolige vand, lige uden for Born Havn
  • Tag på det Whiskeysmagning på det lokale distelleri i Stauning
  • Oplev selve byen Bork eller tag på cafebesøg, shopping og hygge i Ringkøbing

Få inspiration til andre aktiviteter i Bork Havn her. 

Sommerhuse i Bork Havn, Skaven og Stauning

Dette område ved Ringkøbing Fjord, bliver stadig mere populært blandt feriegæster. I Bork Havn, Skaven og Stauning finder man små, hyggelige havne, hvor både lokale og turister kommer sejlende til. Ringkøbing Fjord er desuden windsurfernes ”eldorado”, da vind og strømforholdene er særdeles velegnede. Ønsker man, at udfordre det vilde Vesterhav, skal man blot 10 - 15 km vestpå, hvor I også kan leje sommerhuse i Bjerregård. Hele vejen langs fjorden er der bademulighed. Strandene er ikke helt så brede som ude ved Vestkysten, hvorfor vandet ofte ikke er særlig dybt og strømmen begrænset inde ved stranden. Det er det ideelle badested for børn. Hele området byder på adskillige aktiviteter og seværdigheder som bl.a. lystfiskeri, sejlsport og golf. I vil befinde jer meget centralt i Vestjylland og har derfor adgang til alle de spændende seværdigheder, som regionen har at byde på og ikke mindst Vesterhavet.

lej sommerhus bork havn og prøv Vindsurfing

 

Attraktioner omkring dit sommerhus ved Bork Havn

Når I lejer sommerhus ved Bork Havn, vil der være masser at give sig til på ferien, uanset om det er en ferie med børn eller et par, som er taget på en romantisk weekend. Er I afsted på ferie med børn, kan I blandt andet besøge forlystelsesparken LEGOLAND i Billund, der altid er et hit hos børnene. I kan også tage en tur til Givskud Zoo ved Give og se eksotiske dyr fra hele verden, herunder den store løveflok, som parken i mange år har været kendt for at huse. Er det de mere kulturelle oplevelser, der trækker på ferien i Vestjylland, kan I besøge en lang række museer i det omkringliggende område. I Esbjerg finder I  Fiskeri- og Søfartsmuseet, der byder på en lang række særudstilligner, et ferskvandsakvarium, sælarium og meget mere. I kan også tage forbi Vikingemuseet eller besøge Bork Vinkingehavn, hvor der i Juli og August vil være en masse aktiviteter og udstillinger fra Vikingetiden. Læs meget mere om de mange attraktioner og seværdigheder ved Bork Havn her.

God service når i booker sommerhus med NOVASOL

Hos NOVASOL Sommerhusudlejning gør vi vores ypperste for, at I får den bedste mulige ferie i et sommerhus i Danmark. Derfor har vi sørget for at have servicekontorer placeret i de største ferieområder i Danmark, hvor I kan kontakte os og få hjælp, hvis I har spørgsmål eller brug for et godt ferietip. I Vestjylland har vi ni servicekontorer langs kysten. På de enkelte kontorer sørger vores medarbejdere for alt det praktiske vedrørende jeres sommerhusophold. Personalet taler flere sprog og de er uddannet til lige præcis at hjælpe jer under opholdet, både med de praktiske ting der kan dukke op og med information om området, som de kender godt.