search

Feriehuse på Brac

Brac er Mellem-Dalmatiens største ø, og den tredjestørste ved Adriaterhavskysten. Øen er kuperet, og for det meste dækket af skov og magnolia. Olivenlundene, vingårdene og mandeltræerne indbyder til idylliske vandringer i området. Der findes en del stenbrud på øen, og marmoren fra Brac er verdenskendt. Der er daglige afgange med bilfærge til og fra fastlandet, og der er busforbindelser mellem de enkelte stedene på øen.

Bol og Supetar er de mest centrale og værdsatte feriemål på Brac. Den flotteste og bedst kendte strand på øen, Zlatni rat - det gyldne horn - er en halvø af sand som strækker sig 400 meter ud i havet. Her kan I rigtig nyde det dejlige klima, mens I holder ferie i Kroatien.

Ferie på Brac

Ferie på Brac

En feriebolig på Brac giver jer mulighed for at opleve det skønne ø-liv i Kroatien. Øen Brac er paradisiske strande, historiske steder, pulserende natteliv og kulturelle attraktioner. Ved at leje en ferieboliger på Brac, får I mange chancer for at udforske øens byer og landsbyer, som alle rummer deres egne high-lights. Øen har været under flere forskellige styre. Først var underlagt Salonabornas regime, som brugte Brac som en feriedestination. Så regerede Konstantinopel, nu Istanbul over øen og fra 1420 overtog Venedig og regerede øen i næsten 400 år. Alt dette har naturligvis også sat sit præg på øen. Der findes både til leje for dem som vil udforske øen til vands.

Oplevelser på øen Brac

Når I har lejet et sommerhus på Brac, er Supetar den første by I kommer til. Det er her færgen fra fastlandet ligger til. På Supetar er der dejlige strande og ved havnen er vandet også rent og klart. I Supetar er der mange hyggelige cafeer, gode restauranter og et rigt kulturliv. Her kan I både lytte til musik og se kunstudstillinger.

En anden by på Brac er Bol, som er bedst kendt for sin fascinerende strand Zlatni Rat. Zlatni Rat er en trekant formet stenstrand, som konstant ændre udseende mellem høj - og lavvande. Det er også Bol I skal tage til, hvis I gerne vil ud og opleve det pulserende natteliv med restauranter, barer og natklubber. Lidt uden for Bol finder I et fint Dominikanske kloster og øens højeste punkt, St. Vitus bjerget.

Er I interesseret i historie, så skal I besøge Nerezisca og Skrip, når I lejer et feriehus på Brac. Nerezisca ligger midt på øen og har været den vigtigste by på Brac. Det gamle guvernøren palads og løveskulpturen vidner om byens betydning. Skrip er nok øens ældste bebyggede område, og det siges, at kejserne af Konstantinopel´s kone Helena blev født her. I Skrip, kan I også benytte lejligheden til at besøge Brac museum, der fortæller mere om øens historie.

Brac feriehus

Ferieboliger til alle på Brac, Kroatien

Har I fået lyst til at opdage Skrip og de andre byer på Brac, så kan I leje et feriehus i Dalmatien her på vores hjemmeside eller ved at kontakte vores salgsafdeling. NOVASOL har eksisteret siden 1968 og har et stort udvalg af ferieboliger b.la. på Brac. Har I spørgsmål om ferieboligerne på Brac eller brug for hjælp med jeres reservation, er I altid velkommen til at ringe til os.

Er der andre steder i Kroatien, I gerne vil besøge, så er det ikke noget problem. NOVASOL udlejer ferieboliger i hele Kroatien, både villaer, ferielejligheder, feriehuse med pool og meget mere.