search

Feriehuse i Zadar

Zadar byder på mange oplevelser både på stranden, i byen og blandt de mange monumenter fra svundne tider. Oplev Zadar i Kroatien med huse fra NOVASOL sommerhusudlejning. Med NOVASOL sommerhusudlejning i Dalmatien er jeres ferieplanlægning i gode hænder. Vi har mange års erfaring med sommerhusudlejning, og har et stort udvalg af skønne ferieboliger i hele Kroatien.

Ferie i Zadar

Oplevelser i Zadar

Zadar i det nordlige Dalmatien er en spændende by, der vil være et kært bekendtskab for alle, der nyder smukke, historiske bygninger. Det historiske centrum er utroligt velbevaret og giver indtryk af, hvordan en typisk kroatisk by så ud, før verden gik af lave. Den smukke byport byder jer velkommen og I falder hurtigt ind i den dejlige atmosfære i byen. Byen er ikke voldsom stor, så I kangodt nå rundt i alle de små, snoede gader i løbet af ferien og det skal I gøre. For rundt om hvert hjørne venter smukke bygninger, hyggelige torve, sjove butikker og smukke udsigter over havet og øerne. I Zadar kan I også opleve den særlige installation " Solhilsen" og det unikke "Havorgel", hvor bølgerne skaber smukke toner. 

Zadar blev valgt som European Best Destination 2016, så det er altså ikke kun os der synes at det er et skønt sted.

Video fra "Solhilsen" i Zadar 

De varme sommerdage

Klimaet i Zadar er utroligt behageligt og gennemsnitstemperaturen i juli ligger omkring 30 grader. Det er en temperatur, der garanterer dejligt varme dage og smukke nætter med ture i måneskin. Det smukke og meget klare hav vil uden tvivl lokke jer til en dag på stranden eller måske flere. Der er flere mindre strande omkring Zadar, hvor I kan nyde varmen og havet. Strandene er oftest med småsten og lidt større sten i vandkanten. Det er derfor en god ide at tage et par badesko på, så I nemt og sikkert kan komme ud og svømme.

Ferie i Kroatien

Udflugter I skal overveje

Fra Zadar er det nemt at komme på spændende udflugter i det nordlige Dalmatien. Der er flere forskellige firmaer som arrangere ture og I finder dem nemt, særligt nede ved broen som fører over til den nyere del af byen. Plitvice Nationalpark er et af de steder hvor der arrangeres guidede ture til og det er absolut værd at overveje. Den utrolig smukke nationalpark er helt vidunderlig og sjældent vil I opleve så mange smukke vandfald mellem træer og klipper. En tur rundt blandt øerne langs kysten er også populær. Det er oftest heldagsudflugter med stop på en af øerne, hvor der så kan bades.

Oplev Zadar øerne

Når man lejer en feriebolig i Zadar er det oplagt at bruge noget tid på at besøge nogle af de mange øer, der ligger lige ude for kysten. Ikke alle øerne er beboede, og nogle af dem er faktisk bare store sten, men resten af dem, byder alle på unikke oplevelser – og der ville være noget for enhver smag! Øerne Ugljan og Pasman, der er forbundet med en bro, er begge kendt for at have et ideelt terræn til en fantastisk smuk cykeltur. Holder du mere af at danse, end at cykle? Så bør du besøge øen Pag, der også bliver kaldt for ”måne øen” – øen er især kendt for sine ”uendelige” fester på stranden Zrce. Derudover kan man tage på en sejltur rundt mellem Kornati øerne, Telascica naturpark og øen Dugi Otok, der har en af de bedste strande i Zadarregionen, nemlig Sakarunstrand.

Solnedgang fra Zadar

Nyd en dejlig ferie i denne smukke og charmerende by. Lej et af de eksklusive og individuelt udvalgte ferieboliger fra NOVASOL sommerhusudlejning. Vi kan tilbyde boliger de mest attraktive og populære steder i Kroatien - og altså også her i Zadar.

Ferie i Zadar